Az énekesnő napok óta hangoztatta, hogy meglepetéssel készül rajongói számára, amiről a mai napon lehullt a lepel!
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato bőrápoló szettet dob piacra
2014. szeptember 03. 20:03
2014. szeptember 03. 20:03
Idézet
a teljes bevétel a Lovato Treatment Scholarship szervezethez kerül, amely a CAST Recovery intézménnyel összefogva fedezi a mentális problémával vagy függőséggel küzdő fiatalok számára a szükséges kezelés költségeit, már közel egy éve.
2014. szeptember 03. 20:10
Baromira tetszik az ötlet - bár egyenlőre eddig úgy tűnik, hogy csak Amerikában lesz kapható - különösen az, hogy még ebben is azt keresi, hogy miképpen tudja a legtöbbet kihozni a dologból! De hát tőle nem vártam mást!
A névválasztásért pedig teljesen odavagyok!
Idézet
a teljes bevétel a Lovato Treatment Scholarship szervezethez kerül, amely a CAST Recovery intézménnyel összefogva fedezi a mentális problémával vagy függőséggel küzdő fiatalok számára a szükséges kezelés költségeit, már közel egy éve.
2014. szeptember 03. 20:13
Ez a csak is már annyi mindent csinál. Legalább csinálna valamit rendesen
2014. szeptember 03. 20:17
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
Beauty bloggerként és Lovatic-ként kutyakötelességemnek érzem majd beszerezni valamelyik terméket és kipróbálni
Nagyon jó ötlet, hogy nem áll be a tucat "ruhamárka", "sminkmárka" és "Parfümmárka" mögé és a márka név is nagyon tetszik illetve a letisztult, színes csomagolás is nagyon megnyerő- mindezt szakmai szemmel és nem rajongóként mondom
2014. szeptember 03. 20:18
Idézet (Karina197 @ 2014.09.03. 20:16)
de amúgy ő csak magára gondol és önsajnáltató kis ribizlibokor. most is csak magát reklámozza!!
haters gonna hate 
Rémes egy nőszemély, egyszerűen nem is értem, mit szeretek benne már lassan 7 éve... [Úristen, a végén még lesz olyan aki komolyan veszi.
2014. szeptember 03. 20:20
Mint hatalmas rajongó,mindneképpen szereznem kell egyet,de ahogy olvastam Demi valami egyedit dob piacra,és ez nekem nagyon tetszik. Hogy nem parfümöt avagy ruhát akar tervezni hanem egy arcápoló szetetett...imádom
2014. szeptember 03. 20:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
de amúgy ő csak magára gondol és önsajnáltató kis ribizlibokor. most is csak magát reklámozza!! rohog.gif haters gonna hate biggrin.gif
Na jó most hatalmasat röhögtem :DDD
Na jó most hatalmasat röhögtem :DDD
2014. szeptember 03. 20:25
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet. Ha lehetőségem lesz rá, akkor mindenképpen beszerzek majd egyet belőle.
2014. szeptember 03. 20:25
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Már látom is magam előtt néhány anti kommentjeit.
Tökre tetszik a csomagolása és a neve.
A szettet is nagyon jó ötletnek tartom, mivel az arcbőröm szépségére még én is tüzetesen odafigyelek. Az pedig külön jó, hogy a betegeket támogatja vele.
Tökre tetszik a csomagolása és a neve.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. szeptember 03. 20:41
Szerintem ez egy remek ötlet
A csomagolás és a név is fantasztikus, és az nagyon jó, hogy a betegeket tàmogatja vele.
Demetria egy elő csoda *---*
<3<3
Szerk.: A cikk mesès, ahogy mindig
*-*
Demetria egy elő csoda *---*
Szerk.: A cikk mesès, ahogy mindig
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. szeptember 03. 20:52
Tetszik a csomagolása meg a neve is.Ha kiadnák Magyarországon megvenném...szükségem van ezekre a dolgokra.Sajnos!
2014. szeptember 03. 20:52
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
komolyan ne vedd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.