A Star Wars rajongóknak már nem sokat kell várniuk, ugyanis október 5-én, vasárnap debütál a várva várt sorozat, az idei év egyik legnagyobb durranása. A Star Wars: Lázadók története, eddig fel nem dolgozott időszakot mesél el, cselekménye a III. és a IV. film közötti időszakban játszódik, amely mintegy két évtizedet ölel fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett az új Star Wars animációs televíziós sorozat
2014. szeptember 03. 16:49
|
|
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline
|
Már várom, jó sori lesz az biztos.
2014. szeptember 03. 17:01
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Huh, már megijedtem, hogy lemaradtam a premierről. Nézni fogom, annyi szent.
2014. szeptember 03. 18:23
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Csak én vagyok annyira oldschool, hogy felháborítónak tartom a Disney - Star Wars-ot? Na ne már!
SW rajzfilm??!! Én még mindig az EREDETI trilógiát szeretem, a második is tetszik, de a Disney... Disney nyeh
2014. szeptember 03. 18:48
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Sosem voltam oda a Star Wars-ért,mindig apum kevéért néztem xD de mi ez már,hogy Disney?!
Nem tudtak ennél jobbat kitalálni vagy mi?
Azt is elrontják amit már nem lehet.
Nem tudtak ennél jobbat kitalálni vagy mi?
Azt is elrontják amit már nem lehet.
2014. szeptember 03. 19:13
szerintem ez valami,szóval borzalom...nekem az igazi Star Wars az amit még rendes színészek játszanak
2014. szeptember 03. 19:22
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
STAR WARS!!!!!
Nem szeretem.
Nem szeretem.
2014. szeptember 03. 19:48
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Én eléggé képben vagyok ezt a sorozatot illetően, mert eddig minden képet, videót láttam, híreket olvastam róla stb. De azt kell, hogy mondjam, ez valami hányadéknak néz ki rajzolás terén. Oké, h Disney meg minden, de muszáj, h a főszereplő úgy nézzen ki, mint Aladdin?! Na meg a birodalmi katonák rajzolása... Nem, nem és NEM. Ez már valahogy nem azaz igazi Star Wars színvonal, amit annyira szerettem.
2014. szeptember 03. 21:43
A Disney gyakorlatilag (űr)szemetet csinál az egész Csillagok háborújából. Már várom, mikor fognak minden egyes sorozatukból egy Star Wars-részt csinálni
2014. szeptember 04. 20:31
|
|
DoOrDieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 232029 offline
|
Háát...hirtelen nem is tudom mit mondjak.
Én nagyon szerettem/szeretem a Star Wars filmeket, de ennek nem igazán látom értelmét.
Komolyan néha odakapcsolok pár mostani "mesére", amit adnak a tv-ben, de én már csak szétanimált, túl számítógépezett figurákat látok. Örülök, hogy én még a "régi" meséken nőhettem fel, még ha nem is volt a grafikájuk csúcsszuper. Pl. Hupikék törpikék, Varázslatos iskolabusz, Született kémek/Totally spies, Oroszlánfejű herceg stb.
Én nagyon szerettem/szeretem a Star Wars filmeket, de ennek nem igazán látom értelmét.
Komolyan néha odakapcsolok pár mostani "mesére", amit adnak a tv-ben, de én már csak szétanimált, túl számítógépezett figurákat látok. Örülök, hogy én még a "régi" meséken nőhettem fel, még ha nem is volt a grafikájuk csúcsszuper. Pl. Hupikék törpikék, Varázslatos iskolabusz, Született kémek/Totally spies, Oroszlánfejű herceg stb.
2014. szeptember 05. 15:05
Szerintem a karakterek nem a legszebbek,...jobban is kidolgozhatták volna...
Egyetértek DoOrDie-vel.....mindent elmondott amit még akartam
Egyetértek DoOrDie-vel.....mindent elmondott amit még akartam
2014. szeptember 05. 17:38
Nekem nagyon nem tetszik. :/ A rajzolása szerintem csúnya, a hangok idegesítőek (jó, én utálom az animációs televíziós sorozatokat, meg az animéket magyar szinkronnal). Nekem nem tetszik, nem ez volt a legjobb hír amit valaha is hallottam, ez már olyan, mint a "A kis Vuk". ... >< Egy klasszikust szégyenít meg
Én véleményem.
Én véleményem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: