Maradhatnak Jennifer Lawrence meztelen képei a neten
2014. szeptember 03. 19:36
Manapság már majdnemhogy semmit nem érnek a jogok.
2014. szeptember 03. 19:54
Ez szörnyen megalázó lehet. Én biztos nem tudnék ilyen higgadt maradni.
2014. szeptember 03. 19:55
sajnálom, mert szeretem őt, de nem igazán gondolta át a dolgot, amikor a telefonjával készítette a képeket. nem lehet megbízni a mai elektronikai eszközökben (de még kevésbé a személyekben akik azokat kezelik) így hogyha mindenképpen önmagát akarta volna fotózni (ilyen témában) egy polaroid fényképező is megtette volna, és azokat a képeket bármikor megsemmisíthetné. (ez a fényképezős ötlet nem saját, nem agyaltam annyit ezen az ügyön, hanem Lzzy Hale posztolta instagramra, hogy bizony ő is csinál magáról olyan fotókat, de csak azzal a fényképezővel) és valószínűleg még rengeteg olyan híresség van aki ezt csinálja, csak egyesek okosabbak mint mások.
2014. szeptember 03. 20:00
Sajnálom !!! Szerintem ez kicsit igaszságtalanság!!!
2014. szeptember 03. 20:03
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Abba bele gondoltak, hogy ez miatt a karrierje is kárba veszhet?? Igen, Jennifer is hibás ebben, hogy miért csinál ilyen képeket, de ő van a képen, neki is lenne joga, hogy igenis szedjék le a képeket. Nagy valószínűséggel, az ő telefonjával lett készítve, - hisz arról tették fel - tehát van joga. Nyilván az aki készítette az oldalt, most büszke magára, hisz a világ egyik legelismertebb színésznőjéről van képe az oldalán. Láttam a képeket, és nem hittem a szememnek, hogy az tényleg Jennifer. Most aki csinálta a botrányt, biztos büszke magára, hogy ilyet tett, vele/velük. Szerintem bele sem gondolt, hogy mekkora kárt, tud okozni Jennifernek és a többieknek, és magának.
2014. szeptember 03. 20:15
Ez az egész dolog annyira durva. Ami a sztárokkal történt. És nem hajlandóak levenni az oldalról!!!!
És értem, hogy hackerség sok pénzt az az embernek, de szerintük nincsenek emberi jogok?
És értem, hogy hackerség sok pénzt az az embernek, de szerintük nincsenek emberi jogok?
2014. szeptember 03. 20:27
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Jaj! Hagyjuk már ezt a "sajnálom Jennifert" szöveget. Miért kell őt sajnálni? Szerintetek őt érdekli, hogy ti sajnáljátok? Eszetekbe jutott, hogy fordított helyzetben ő magasról letojná, hogy ti mit éreztek. Nem kell őt sajnálni, így járt és kész. A dolog megtörtént. Ez van. Azért mert ő egy híresség, már egyből jogi útra kell terelni a dolgot? Miért? Egy csupasz fotó miatt ő már nem lesz olyan jó színésznő? Vagy mi? Nem értem. Aki igazán tehetséges, annak egy ilyen dolog nem fogja ketté törni a karrierjét. Most otthon pózolgatott egy kicsit. Nagy ügy. Ő egyből elismerte, hogy ő van a képeken. Hát nehéz lett volna letagadni. Az a baj, hogy pontosan ő az, aki felhívja az emberek figyelmét erre a sztorira. Ha nem akarta volna, hogy foglalkozzanak vele, akkor nem reagál semmit és kész, mindenki azt gondol, amit akar. Rajta kívül még jópár celeb fotója kikerült, mégse rinyál senki. Ha én nem akarom, hogy foglalkozzanak a csupasz pi...mal, akkor nem gerjesztem még jobban a feszkót. Már az elejétől az a véleményem, hogy egy pár millió dollárral simán be lehet tömni a képét neki is, meg a többinek is. És a többieket most idézőjelbe tenném, mert rajta kívül nem nagyon hallani senkiről, hogy pezsegne a témában.
2014. szeptember 03. 20:30
|
Tyler39új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217108 offline
|
Rosszul vagyok attól az elmebetegből eki ellopta a képeket. Ugyanakkor JLaw lehetet volna elővigyázatosabb is. Meg miért kell fényképezni magát?
Nem értem… Amúgy JLaw hiába fenyegetőzik azzal,hogy mindenkit beperel. Azokat a képeket már úgysem tűnteti el a netről. Más téma: Már nagyon várom a Kiválasztott 1.részét;)
2014. szeptember 03. 20:33
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Láttam Jennifernek a meztelen képeit,s be kell valljam nagyon durvák.Nem gondoltam volna soha,hogy Jenny az a lány,aki meztelenül fényképezkedik.Nagyot csalódtam benne.A szememben nagyon sokat változott,továbbra is elismerem a szinész tehetségét,de mint magán ember már nem tudom úgy kedvelni,mint eddig
2014. szeptember 03. 21:32
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Miért olyan nagy dolog, ha egy felnőtt nőt az aktuális párja "játékból" lefotózza! Jennifer Lawrence 24 éves, nekem abszolút nem degradálódott le az én szememben, mint magánember. Továbbra is tartom, hogy JLaw a legeredetibb színésznő és személyiség a mai színésznő felhozatalban.
2014. szeptember 03. 21:50
|
|
vörösbáróúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.23. Hozzászólás: 77 Csatolások: 1993 Azonosító: 53157 offline
|
Idézet (Hushpush @ 2014.09.03. 21:32)
Miért olyan nagy dolog, ha egy felnőtt nőt az aktuális párja "játékból" lefotózza! Jennifer Lawrence 24 éves, nekem abszolút nem degradálódott le az én szememben, mint magánember. Továbbra is tartom, hogy JLaw a legeredetibb színésznő és személyiség a mai színésznő felhozatalban.
+1 Teljesen egyetértek.
2014. szeptember 03. 23:26
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Abszolút egyetértek Hushpush-al. Bár én nem láttam a képeket (és nem is tervezem), mégis úgy gondolom, Jennifer nem lett ettől kevesebb.
Nagyon sok nő/lány fotózza magát meztelenül/hiányos öltözetben, és amíg ez magáncélokat szolgál, addig szerintem teljesen normális. Igen, nyilván, egy közismert embernek óvatosabban kell az ilyesmiket kezelni, de ettől függetlenül ők is emberek. Vicces, hogy egyesek nézőpontját ez az apróság mennyire el tudja ferdíteni.
((Az erotikus (?) témák mindig olyan kényesek, a legtöbben felveszik a prűd stílust ilyenkor, és szerintem ez annyira képmutató (nem kérek a puffogásból).))
Nagyon sok nő/lány fotózza magát meztelenül/hiányos öltözetben, és amíg ez magáncélokat szolgál, addig szerintem teljesen normális. Igen, nyilván, egy közismert embernek óvatosabban kell az ilyesmiket kezelni, de ettől függetlenül ők is emberek. Vicces, hogy egyesek nézőpontját ez az apróság mennyire el tudja ferdíteni.
((Az erotikus (?) témák mindig olyan kényesek, a legtöbben felveszik a prűd stílust ilyenkor, és szerintem ez annyira képmutató (nem kérek a puffogásból).))
2014. szeptember 04. 19:22
ez parasztság. az ilyen embereket meg tudnám folytani.
ettől még Jennifer a szememben ugyan olyan marad mint eddig: fantasztikus és eredeti.
ettől még Jennifer a szememben ugyan olyan marad mint eddig: fantasztikus és eredeti.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: