Starity

Maradhatnak Jennifer Lawrence meztelen képei a neten

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 03. 19:36 #61
- törölt felhasználó -    
Manapság már majdnemhogy semmit nem érnek a jogok.
2014. szeptember 03. 19:54 #62
- törölt felhasználó -    
Ez szörnyen megalázó lehet. Én biztos nem tudnék ilyen higgadt maradni.
2014. szeptember 03. 19:55 #63
- törölt felhasználó -    
sajnálom, mert szeretem őt, de nem igazán gondolta át a dolgot, amikor a telefonjával készítette a képeket. nem lehet megbízni a mai elektronikai eszközökben (de még kevésbé a személyekben akik azokat kezelik) így hogyha mindenképpen önmagát akarta volna fotózni (ilyen témában) egy polaroid fényképező is megtette volna, és azokat a képeket bármikor megsemmisíthetné. (ez a fényképezős ötlet nem saját, nem agyaltam annyit ezen az ügyön, hanem Lzzy Hale posztolta instagramra, hogy bizony ő is csinál magáról olyan fotókat, de csak azzal a fényképezővel) és valószínűleg még rengeteg olyan híresség van aki ezt csinálja, csak egyesek okosabbak mint mások.
2014. szeptember 03. 19:56 #64
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
persze hogy rendelkezik jogokkal attól hogy nem ő készítette még az övé, és ő rendelkezik ezzel a joggal
2014. szeptember 03. 19:59 #65
- törölt felhasználó -    
itsChanel teljesen egyetértek.
2014. szeptember 03. 20:00 #66
- törölt felhasználó -    
Sajnálom !!! Szerintem ez kicsit igaszságtalanság!!!sad.gif
2014. szeptember 03. 20:03 #67
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Abba bele gondoltak, hogy ez miatt a karrierje is kárba veszhet?? Igen, Jennifer is hibás ebben, hogy miért csinál ilyen képeket, de ő van a képen, neki is lenne joga, hogy igenis szedjék le a képeket. Nagy valószínűséggel, az ő telefonjával lett készítve, - hisz arról tették fel - tehát van joga. Nyilván az aki készítette az oldalt, most büszke magára, hisz a világ egyik legelismertebb színésznőjéről van képe az oldalán. Láttam a képeket, és nem hittem a szememnek, hogy az tényleg Jennifer. Most aki csinálta a botrányt, biztos büszke magára, hogy ilyet tett, vele/velük. Szerintem bele sem gondolt, hogy mekkora kárt, tud okozni Jennifernek és a többieknek, és magának.
2014. szeptember 03. 20:15 #68
- törölt felhasználó -    
Ez az egész dolog annyira durva. Ami a sztárokkal történt. És nem hajlandóak levenni az oldalról!!!! ohmy.gif
És értem, hogy hackerség sok pénzt az az embernek, de szerintük nincsenek emberi jogok? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2014. szeptember 03. 20:27 #69
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
Hozzászólás: 485
Azonosító: 170369
Jaj! Hagyjuk már ezt a "sajnálom Jennifert" szöveget. Miért kell őt sajnálni? Szerintetek őt érdekli, hogy ti sajnáljátok? Eszetekbe jutott, hogy fordított helyzetben ő magasról letojná, hogy ti mit éreztek. Nem kell őt sajnálni, így járt és kész. A dolog megtörtént. Ez van. Azért mert ő egy híresség, már egyből jogi útra kell terelni a dolgot? Miért? Egy csupasz fotó miatt ő már nem lesz olyan jó színésznő? Vagy mi? Nem értem. Aki igazán tehetséges, annak egy ilyen dolog nem fogja ketté törni a karrierjét. Most otthon pózolgatott egy kicsit. Nagy ügy. Ő egyből elismerte, hogy ő van a képeken. Hát nehéz lett volna letagadni. Az a baj, hogy pontosan ő az, aki felhívja az emberek figyelmét erre a sztorira. Ha nem akarta volna, hogy foglalkozzanak vele, akkor nem reagál semmit és kész, mindenki azt gondol, amit akar. Rajta kívül még jópár celeb fotója kikerült, mégse rinyál senki. Ha én nem akarom, hogy foglalkozzanak a csupasz pi...mal, akkor nem gerjesztem még jobban a feszkót. Már az elejétől az a véleményem, hogy egy pár millió dollárral simán be lehet tömni a képét neki is, meg a többinek is. És a többieket most idézőjelbe tenném, mert rajta kívül nem nagyon hallani senkiről, hogy pezsegne a témában.
3 felhasználónak tetszik: szavy, Szandi0820, Reija
2014. szeptember 03. 20:30 #70
Tyler39
Tyler39
új tag
Hozzászólás: 73
Azonosító: 217108
Rosszul vagyok attól az elmebetegből eki ellopta a képeket. Ugyanakkor JLaw lehetet volna elővigyázatosabb is. Meg miért kell fényképezni magát? ohmy.gif Nem értem… Amúgy JLaw hiába fenyegetőzik azzal,hogy mindenkit beperel. Azokat a képeket már úgysem tűnteti el a netről. Más téma: Már nagyon várom a Kiválasztott 1.részét;)
2014. szeptember 03. 20:33 #71
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Láttam Jennifernek a meztelen képeit,s be kell valljam nagyon durvák.Nem gondoltam volna soha,hogy Jenny az a lány,aki meztelenül fényképezkedik.Nagyot csalódtam benne.A szememben nagyon sokat változott,továbbra is elismerem a szinész tehetségét,de mint magán ember már nem tudom úgy kedvelni,mint eddig sad.gif
2014. szeptember 03. 21:32 #72
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég

StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
Hozzászólás: 295
Azonosító: 853
Miért olyan nagy dolog, ha egy felnőtt nőt az aktuális párja "játékból" lefotózza! Jennifer Lawrence 24 éves, nekem abszolút nem degradálódott le az én szememben, mint magánember. Továbbra is tartom, hogy JLaw a legeredetibb színésznő és személyiség a mai színésznő felhozatalban.
2014. szeptember 03. 21:32 #73
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég

StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
Hozzászólás: 295
Azonosító: 853
Bocsánat, kicsit magyartalan lett, de remélem azért érthető.
2014. szeptember 03. 21:50 #74
vörösbáró
vörösbáró
új tag
Hozzászólás: 77
Csatolások: 1993
Azonosító: 53157
Idézet (Hushpush @ 2014.09.03. 21:32)
Miért olyan nagy dolog, ha egy felnőtt nőt az aktuális párja "játékból" lefotózza! Jennifer Lawrence 24 éves, nekem abszolút nem degradálódott le az én szememben, mint magánember. Továbbra is tartom, hogy JLaw a legeredetibb színésznő és személyiség a mai színésznő felhozatalban.

+1 Teljesen egyetértek.
2014. szeptember 03. 22:38 #75
Emese2014
Emese2014
Hozzászólás: 896
Csatolások: 1109
Azonosító: 221725
Ez az egész nagyon durva! Mondjuk én Jenniferből simán kit utam nézni... De azt sem felejtettem el hogy szerintem ezek a képek az ő jogai...
2014. szeptember 03. 23:26 #76
VegasGirl
VegasGirl
új tag

StátuszI didn't come this far, to only come this far.
Hozzászólás: 66
Azonosító: 205479
Abszolút egyetértek Hushpush-al. Bár én nem láttam a képeket (és nem is tervezem), mégis úgy gondolom, Jennifer nem lett ettől kevesebb.
Nagyon sok nő/lány fotózza magát meztelenül/hiányos öltözetben, és amíg ez magáncélokat szolgál, addig szerintem teljesen normális. Igen, nyilván, egy közismert embernek óvatosabban kell az ilyesmiket kezelni, de ettől függetlenül ők is emberek. Vicces, hogy egyesek nézőpontját ez az apróság mennyire el tudja ferdíteni. smileeee.gif
((Az erotikus (?) témák mindig olyan kényesek, a legtöbben felveszik a prűd stílust ilyenkor, és szerintem ez annyira képmutató (nem kérek a puffogásból).))
2014. szeptember 04. 13:33 #77
Becca26
Becca26
visszatérő vendég

StátuszMost mutasd meg, mit tudsz!
Hozzászólás: 393
Csatolások: 1
Azonosító: 209447
Hushpush nagyon igazad van!
2014. szeptember 04. 16:31 #78
- törölt felhasználó -    
Gratulálok hozzá! Remélem ott is marad!!!
2014. szeptember 04. 19:15 #79
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Egy hét múlva meg majd azt olvashatjuk, hogy Jennifer depressziós lett, meg felakasztja magát, mert nem akarják letörölni azokat a képeket... Gratulálok !!
2014. szeptember 04. 19:22 #80
- törölt felhasználó -    
ez parasztság. az ilyen embereket meg tudnám folytani.
ettől még Jennifer a szememben ugyan olyan marad mint eddig: fantasztikus és eredeti.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok