Starity

Kirsten Dunst az Apple-t hibáztatja meztelen fotói miatt

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 02. 18:34 #41
hencikeeh000
hencikeeh000
visszatérő vendég

StátuszMrs. Hood <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 148
Csatolások: 0
Azonosító: 199790
Na de gyerekek! Felnőtt emberek (nem úgy, mint ti), azt csinálnak, amit akarnak. Ha a párjuknak akarják elküldeni, akkor hadd tegyék. Nem életbiztosítás, az fix, de mindenki arra gondol, hogy "ez velem nem történhet meg". De, megtörténhet. És ezzel ők tisztában is voltak, ennek tudatában készítettek meztelen, izgató képeket magukról. Majd ha felnőtök, akkor ti is fogtok ilyen képeket küldeni a párjaitoknak (nem arra a srácra gondolok, akit tegnap ismertél meg). Ezzel semmi gond nincs.
2014. szeptember 02. 18:39 #42
- törölt felhasználó -    
a saját hibáinkért nem mást kell hibáztatni, egyáltalán azt sem értem hogy mi a jó életért kell magunkat meztelenül fotózni? O_o
2014. szeptember 02. 18:39 #43
- törölt felhasználó -    
Szegény Apple,rengeteg kritikát kap,pont az Iphone6 megjelenése előtt...de igaza is van Kirstennek,azért nem kellett vlna megjelenni a képeknek,de be kell vallani,elég ügyes a hacker rolleyes.gif
2014. szeptember 02. 18:51 #44
- törölt felhasználó -    
Na jó de azért szögezzük le hogy neki voltak a telefonján "OLYAN" képek és azt nem a cége tette hírtelen a telójára elvégre nem?
2014. szeptember 02. 18:55 #45
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Komolyan, minek vannak olyan képek a telefonján? Furcsa, normális embernek nincsenek olyan képek a telefonján, csak a hírességekenke. Erről nem az Iphone tehet, hanem ő.
2014. szeptember 02. 19:33 #46
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
Akik itt okoskodnak tizenegy, -kettő, -három, -négy éves fejjel, azoknak be kéne látniuk, hogy felnőtt emberek, azt tesznek, amit akarnak. Nem hiszem el, hogy van olyan felnőtt ember, akinek soha nem volt meztelen képe a telefonján. (Még ha utána ki is törölte.)
Egyébként én inkább az iCloud és a hacker számlájára írnám ezt a dolgot. Van egy megbízhatatlan alkalmazás, amit simán fel lehet törni, és van egy rosszindulatú ember, aki mások magánéletében turkál.
Ha az ember vesz egy telefont, azt nyilván nem azért teszi, hogy utána az interneten keresztül bárki kiteregethesse a életét/párkapcsolatát/egyéb intim dolgait.
Az én telefonom is az én tulajdonomat képezi, tehát innentől fogva senkinek nincs joga, hogy abból bármit is közzétegyen az interneten/elmentsen magának.
Én még egy barátnak sem szívesen adom oda a telefonomat, pedig semmi polgárpukkasztó vagy magánjellegű dolog nincs benne.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, janet7
2014. szeptember 02. 19:35 #47
pillango117
pillango117
F*ckedUpWorld

Státuszonline friends are just as valid as friends in real life<3
Hozzászólás: 1150
Csatolások: 14
Azonosító: 156257
mbgames neked mennyire igayad van biggrin.gif
2014. szeptember 02. 19:50 #48
- törölt felhasználó -    
Cintia99 igazat adok neked de azért ne bántsd a 15 év aluliakat!
2014. szeptember 02. 19:54 #49
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Miért a telefonján vannak a meztelen képek? Ha annyira akar akkor csináljon fényképezőgéppel...nem hiszem hogy nem tellne rá
2014. szeptember 02. 19:57 #50
nikkibella1
nikkibella1
♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥

Státusz"A szerelem fáj,de megis kell küzdened érte" ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 422
Azonosító: 228531
Cintia99:Teljesen egyetértek veled! smileeee.gif
2014. szeptember 02. 19:59 #51
- törölt felhasználó -    
Nem értem,hogy miért csinálnak anya szült meztelen képeket magukról..tudniuk kéne,hogy fen áll annak az esélye,hogy fel törik..
2014. szeptember 02. 20:44 #52
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Ő ám egy cseppet sem hibás. Olyan, hogy biztos az internet és telefonok világában nincs.
Így jártak, legközelebb majd a saját célra készült erotikus fotóikat otthon sim kártyán vagy kamerán tartják.
Mondjuk a hacker élete is elég gyászos, ha egy nap arra ébred, hogy celebnők fiókját kéne feltörni. Hiába akart pénzt, a sztárok inkább vállalják, hogy ők vannak a képeken, de nem fizetnek. A sitt viszont garantált.
2014. szeptember 02. 20:51 #53
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
"Minek kell ilyen képet csinálni magukról" (és hasonlók): MERT ÚGY VAN KEDVÜK. Ez nem elég indok? Még majd szabjuk már meg felnőtt embereknek, hogy mit tárolnak a saját telefonjukon, és hibáztassuk őket amiért egy másik ember megsértette a jogaikat. Annyi okos tizenéves van itt komolyan mondom, pontosan ezért tartunk itt, ahol, mert még ilyen esetekben is az áldozatot hibáztatják. Tudniuk kéne, hogy feltörhetik...és? Ennek mindig megvan az esélye, ahogy annak is, hogy ha fényképezőn tárolja, elhagyja, ellopják, stb. és annak is, hogyha rövid szoknyában megy az utcára, akkor azt egyes undorító rohadékok felhívásnak fogják venni és megerőszakolják. Ez akkor azt jelenti, hogy ők a hibásak, nem a hacker/erőszakoló/gyilkos/akármi? 110.gif Nekik kéne vigyázniuk, hogy hol tárolják a képeiket és hogyan öltöznek, az igazi bűnösök tetteit meg fogadjuk el és keressünk rájuk indokokat, hogy soha ne szűnjenek meg az ilyen cselekedetek és mindig legyen AZÉRT MERT?

http://ffruzsiinthebox.tumblr.com/post/96470982948/lindajing-emma-watson-makes-a-good-point
5 felhasználónak tetszik: szenya, MadHatter, AFCfan, itsjustme, Szandi0820
2014. szeptember 02. 21:10 #54
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég

StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
Hozzászólás: 313
Azonosító: 222658
Nem másokat kell hibáztatni nem kéne meztelen fotókat csinálni.
2014. szeptember 02. 21:13 #55
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
eddig csak olvasgattam, lusta voltam bármit is írni, de ezt már nem lehet szó nélkül nézni. itt szörnyülködtök tizenegy-két évesen, semmiféle elképzelésetek nincs az életről, ahogy önálló gondolatotok sem - szajkózzátok egymást váltva, hogy úristen, minek kell nekik ilyen képet csinálni, és milyen hülyék ezért. ne ti döntsétek már el, hogy egy huszon-, harmincéves felnőtt nő mit kezd az életével. valószínűleg, mikor elkészítette a képeket - akár azzal a céllal, hogy megörökítse személyes okokból, legyen az egónövelés vagy egy kellemes emlék, mert mondjuk épp leadott húsz kilót, és életében nem volt olyan elégedett magával - tisztában volt vele, hogy bármikor olyan kezekbe kerülhet, ahová nem kellene, mégis vállalta a felelősséget. mi sem mutatja jobban, mint hogy az Ariana... akárkiféle cuki kislánykákat leszámítva fel is vállalják, hogy igen, ők vannak a képen. felnőtt nőkről beszélünk, olyan képeket és felvételeket készítenek magukról, amilyet csak akarnak, ezeknek a feltörés útján történő posztolása pedig a személyes jogaik megsértése, és inkább az a baj, hogy ha az ember híres, akkor már ilyen mértékben nem lehet magánélete, nem pedig az, hogy ilyen képeket készít a saját otthonában. lehet, hogy látjuk őket a filmekben, de ugyanúgy emberek mint mi, ugyanúgy van szexuális életük a párjukkal, amit akár ilyen módon akarnak felpezsdíteni. másoknak, idegeneknek pedig ugyanúgy nincsen köze a személyes dolgaikhoz, mint ahogy nektek sincs az enyémekhez, és nekem sem a tiétekhez. úgyhogy én inkább azt kérdezném, miért kell oldalakon át egymást ismételve hülyeséget szajkózni az empátia totális hiányában? rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: szenya, MadHatter, AFCfan, janet7, Szandi0820
2014. szeptember 02. 21:23 #56
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234309
Azonosító: 59785
Emberek, azért ne ti döntsétek már el, hogy a saját telefonján az ember milyen képeket tartson saját magáról. Nem a külvilágnak készültek a képek... lehet, hogy akkor éppen meg volt elégedve magával és ezt örökítette meg - saját magának vagy a párjának. rolleyes.gif Lehet, hogy elővigyázatosabbnak kellett volna lenniük, de nem azért vették azt az átkozott Almát, hogy azon keresztül meglopják őket. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: szenya, MadHatter, itsjustme, AFCfan, janet7
2014. szeptember 02. 21:26 #57
- törölt felhasználó -    
Sokan azon vannak kiakadva, hogy meztelen fényképekről van szó. Szerintem, de biztos csak szerintem, egy embernek joga van azt tárolni a saját tulajdonán, készülékén, amit Ő SZERETNE, illetve joga van olyan képeket készíteni magáról, amiket ő szeretne. És ebben semmiféle rossz dolog nincs. Elvileg mindenki ismeri a saját testét, gondolom láttátok már magatokat ruha nélkül. És miért akkora tabutéma, ha valaki telefonján vagy fényképezőjén meztelen képek vannak? Bár tudom, hogy az itteni társaság nagy része tipikusan nyomja az "asking for it" bullshit szövegeket, meg a legtöbbeteknek teljesen egydimenziós gondolkodása van, mintha legalábbis 1860-ban élnénk. Nincs bennetek empátia, megértőkészség, vagy legalább egy kis önérzet, és bár sokan közületek lányok/nők, még mindig a beskatulyázás és a sztereotipikus gondolatok mellett kampányoltok ezekkel a hozzászólásokkal, többé-kevésbé tudatosan. Elég gáz, és szomorú, hogy még mindig ennyi embernek nem nyílt fel a szeme.
6 felhasználónak tetszik: szenya, MadHatter, itsjustme, AFCfan, janet7, Szandi0820
2014. szeptember 02. 21:28 #58
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
14 éves fejemmel nem tudom igazán, érdemes-e ide beleszólnom, de... Kezdem lassan kapiskálni, miért nem értem meg a korosztályom. Ő élete, ő döntése alapján olvastam el a botrányól szóló cikket is, és komolyan nem értem meg, mi közötök, hozzá, hogy mit csinál. Szexuális szokásaihoz rajta és a párján kívül köze senkinek nincs, ergo nagyon kritizálni sem kellene, de ti tudjátok (minden személyeskedés nélkül) unsure.gif
És hogy egyesek mit meg nem tesznek gátlástalanul 15 perc hírnévért...
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, itsjustme, janet7, Szandi0820
2014. szeptember 02. 21:35 #59
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szerintem itt tulajdonképpen nem is arról van szó, hogy valaki kompromittáló erotikus fotókat és felvételeket készít magáról, hanem maga az ostobaság mérve. Az agyunk arra van, hogy gondolkodjunk és bizony, pont, hogy a sztároknak kéne a legjobban tudniuk azt, hogy mely képek, fájlok merre vándorolhatnak az interneten. Annyira nem értem ezt az ujjal mutogatást, amelynek nyomán minden egyes sztárocska csak mossa kezét ezek után, holott a mai okostelefonok szinkronban vannak az internettel. Gondolni lehetett egyébként, hogy az iCloud (mint minden rendszer) sebezhető, hogyha egy olyan ember hackkel, aki érti is a dolgát. Példának okáért én speciel pontosan ezért nem használom a SkyDrive-ot, hiszen nem tudhatom, hogy milyen illetéktelen kezekbe kerülhetnek a fájlok. Könnyű a saját hülyeségünkért és ostobaságunkért mást hibáztatni, bár ahogyan írta itt valaki, nagy eséllyel hatalmas perek veszik a kezdetét és milliókat fognak legombolni az Apple cégtől. Szerintem ennek a bizonyos hackkernek inkább munkát kéne adni, mintsem börtönbe záratni - okos, ügyes és cseles volt, közben meg komplett hülyét csinált néhány sztárból. Én értékelem a munkáját, mert az informatikusok körében nem semmi ilyesmit véghez vinni még akkor sem, ha - állítólag - egy gyenge szerverről van szó. Ha olyan jó, akkor úgyis munkát fognak ajánlani neki különböző szövetségi irodáknál, a nemzetbiztonságnál és a hírszerzésnél. Évekkel ezelőtt egy fiatal tinédzser fiú törte fel az FBI adatbázisát, aminek a vége az lett, hogy fejlesztő informatikusként alkalmazni kezdték ugyanannál az irodánál. Bár, hogy őszinte legyek, jó nézni már szimplán itt is, hogy kiből milyen hőbörgést tud kiváltani egy ilyen akció, a sok okoskodót már meg sem említem. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. szeptember 02. 21:36 #60
- törölt felhasználó -    
janet7, itsjustme, Szandi0820, ZitaTwilight, AFCfan köszönöm, hogy megspóroltátok nekem a felesleges billentyűkoptatást! meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, AFCfan, itsjustme, Szandi0820, janet7
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok