A Pókember színésznője az iPhone-ját véli hibásnak abban, hogy napvilágra kerültek meztelen képei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kirsten Dunst az Apple-t hibáztatja meztelen fotói miatt
2014. szeptember 02. 15:15
Ő is hibás azért. Miért pont a telefonján kell neki tárolnia a privát képeit?
2014. szeptember 02. 15:15
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Miért a telefonját hibáztatja???
2014. szeptember 02. 15:16
Szerintem is nulla logika van benne !
hiszen manapság nagyon elterjedt a technika fejlődése és a sztárok magukat is okolhatják , miért fotozgatják pucéran magukat ...nem értem !!!
2014. szeptember 02. 15:18
|
|
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline
|
Egyébként a sztároknál ez valami mánia, hogy mindenkinek van meztelen képe magáról? Ez egy átlag embernek normális? Minden ember tart magáról meztelen fotót csak én nem? XDDD
2014. szeptember 02. 15:21
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Rihannaról is kerültek fel képek? Amik abban a bizonyos mappában voltak azok mind ezeréves képek voltak amik már vagy 1 éve elérhetőek.
2014. szeptember 02. 15:24
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Szerintem nem az Apple-t kéne hibáztatnia. Ő csinált magáról meztelen képeket, viselje el a következményét. Természetesen sajnálom szegényt, de mostanában szinte már mindent fel lehet törni.
2014. szeptember 02. 15:35
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
egyáltalán minek csinál olyan képeket ? o.o vagy egyáltalaán valaki is ?
mi bene a jó _?
és oszt mást hibztatnak ha valaki meglássa vagy felrakja -.-":D:D:Dd
2014. szeptember 02. 15:35
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Érdekes, nekem - meg sok más Apple felhasználónak - van annyi eszem, hogy ne pakoljam ki az életemet, beleértve a pikánsabb képeimet is az iCloudra. Mert bár én nem vagyok híresség, hogy hackerek kutakodjanak utánam, mégis megtörténhet bármi. Jobb az óvatosság. Ezt a sztároknak kéne a legjobban tudniuk. Minden hónapban min. egy ilyen képellopós sztori van, illene már tanulniuk az esetből. Mindig könnyebb mást hibáztatni saját magunk meg a meggondolatlanságunk helyett. Az internet sosem volt, sosem lesz biztonságos, most meg pláne nem az, csak hát ezt hiába magyarázzuk olyanoknak, akik gyakorlatilag azon szocializálódtak.
2014. szeptember 02. 15:50
miután már mindenki kiadta magából azt,hogy minek kellenek meztelen képek,szerintem sem épp előnyös dolgok az ilyen fényképeket felrakni az ICouldra,ha már elkészültek...
2014. szeptember 02. 15:51
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Higgyétek el, hogy sztárékat az ügyvédek már kiokosították. Innentől kezdve nem fog semmi másról szólni a sztori csak a lóvéról. Perrel fogják fenyegetni az Apple-t és jókora összegeket fognak zsebre vágni, mert a végén szépen, csöndben megegyeznek. Utálom, gyűlölöm ezt a műbalhét. Én hagynám kint a francban a hálón az összes rüfkének a parizer mellét, meg a fosóját, oszt had égjenek mint a rongy. Ha velünk, hétköznapi halandókkal történt volna ez, akkor mindenki nagy ívben leszarná. Megérdemlik, így jártak, ez van.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. szeptember 02. 15:52
|
|
PilleDoRKaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.26. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 226618 offline
|
Magánügyük minek kellenek nekik ilyen képek, de az elég bunkóság,hogy kirakja őket ez az ember.
2014. szeptember 02. 16:08
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
A legszebb ebben az egészben az iCould "reklám szövege" vagyis hogy az iCould biztonságérzetet ad.
Vajon hány szerencsétlen veri most a fejét a falba a baromi nagy biztonságérzetében? Lehet őket sajnálni meg elítélni tök mindegy ha lecsengett a botrány jön a következő adag híresség akikről nyilvánosságra kerülnek ilyen képek. Mert sok mindent lehet mondani a sztárokra de hogy tanulnának a hibáikból...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.