Bella Thorne és barátja szakítottak
2014. szeptember 02. 16:26
Tényleg aranyosak voltak együtt. De egy tizennégy éves lány nem nagy valószínűséggel fogja ki az igazit egyből.
2014. szeptember 02. 16:28
|
|
WattaacukoorGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232462 offline
|
Nagyon sajnálom nagyon arik voltak együtt.!!
2014. szeptember 02. 16:36
Idézet
LovelyBarbaraPalvin írta:
pfff. 14 évesen pasija volt? gratulálni tudok akkor...
pfff. 14 évesen pasija volt? gratulálni tudok akkor...
hát akkor gratulálhatsz egy csomó 14 évesnek magyarországon
2014. szeptember 02. 17:02
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
szerintem, így a képet nézve szép párnak tűntek. szóval sajnálom!
2014. szeptember 02. 17:11
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
gyerekszerelem
2014. szeptember 02. 17:12
Sajnálom
, de ha nekik így jobb... Amúgy is még fiatalok lesznek még szerelmesek.
2014. szeptember 02. 17:12
Ne máááár....Én nagyon,de nagyon kedveltem őket együtt.Bár,Bella még csak 16 éves.Nem lehet egész életében egy emberbe szerelmes....
2014. szeptember 02. 17:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a szomorú... Hogy manapság már egyáltalán nem kirívó az, hogy valakinek tizenhárom évesen barátja van, sőt, az a ciki, ha még nem volt.
Arról viszont a kutya sem beszél, hogy ennyi idősen egyáltalán nem érik meg az ember egy ilyen (hosszútávú) kapcsolatra, azzal meg, hogy lefutják a szokásos köröket, elmondják az ilyenkor szokásos közhelyeket, nagyon nem bizonyítják, érzelmileg milyen szinten állnak. Gyanítom, bizonyos mélységekig el se jutott a kapcsolatuk, lévén, még gyerekek, viszont azt lefogadom, hogy pár hónap után már lefeküdtek egymással...
Nem tudom sajnálni ezt a szánalmas kis libát, az értelmi szintje a homlokára van írva.
Arról viszont a kutya sem beszél, hogy ennyi idősen egyáltalán nem érik meg az ember egy ilyen (hosszútávú) kapcsolatra, azzal meg, hogy lefutják a szokásos köröket, elmondják az ilyenkor szokásos közhelyeket, nagyon nem bizonyítják, érzelmileg milyen szinten állnak. Gyanítom, bizonyos mélységekig el se jutott a kapcsolatuk, lévén, még gyerekek, viszont azt lefogadom, hogy pár hónap után már lefeküdtek egymással...
Nem tudom sajnálni ezt a szánalmas kis libát, az értelmi szintje a homlokára van írva.
2014. szeptember 02. 17:33
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
ugyan már még csak 16 éves a csaj.. egyszer mindenképp véget ért volna, most ezt olyan nagy dobra verték mintha vagy 30 évesek lennének és 10 éve együtt..
2014. szeptember 02. 17:42
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Sajnálom. De szerintem nem is illettek össze!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: