Demi Lovato kiállt kishúga mellett
2014. szeptember 03. 15:55
jól tette hogy kiált mellette..
azok a szemetek akik csúfolják Madisont kapják be!!!
2014. szeptember 03. 17:00
Még jó,hogy Demi időben beszólt nekik. Kitudja mibe torkollott volna.
2014. szeptember 03. 18:42
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Szerintem meg szép lány. És szerintem nem is kövér, inkább legyen egy kis feleslege mint olyan vékony legyen hogy egy kisebb szél el is vigye. Kedves Demitől hogy megvédte én is ezt tettem volna. Undorítóak az emberek hogy nem is ismerik azt a személyt és egy apró kis hibából egy nagy póént csinálnálnak. >.<
2014. szeptember 03. 19:44
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Tigris2011 Demi <3
2014. szeptember 04. 16:08
|
|
ConchitaWurstúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 228113 offline
|
Maddie gyönyörű! Nem nyalakodásból mondom, de tényleg az egyik legszebb lány, akit valaha láttam
2014. szeptember 04. 18:35
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
hulyeseg ez ! Nem ertik meg hogy masoknak ez nagyon faj es ezek a szavak egesz eletebe megmaradnak a felyebe ! De ha oket bantalamznak szavakal akor persze sajnalnak magukat
2014. szeptember 05. 09:07
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Testvéri szeretet. Szép volt Demi! *.*
Bárcsak minden emberhez eljutna ez az üzenet! Nem értem, hogy miért kell másokat gúnyolni a külső vagy valamilyen képességbeli hiányosság miatt. Sokan azt hiszik, hogy jobbak másoknál, vagy azt akarják bemagyarázni maguknak, de semmi értelme.. csak másoknak okoznak szenvedést.-.- Úgy gondolom az ilyen emberekben semmi érték sincs.
Bárcsak minden emberhez eljutna ez az üzenet! Nem értem, hogy miért kell másokat gúnyolni a külső vagy valamilyen képességbeli hiányosság miatt. Sokan azt hiszik, hogy jobbak másoknál, vagy azt akarják bemagyarázni maguknak, de semmi értelme.. csak másoknak okoznak szenvedést.-.- Úgy gondolom az ilyen emberekben semmi érték sincs.
2014. szeptember 05. 11:18
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
szép dolog volt Demitől
2014. szeptember 05. 17:10
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Én nem vagyok oda Demiért, de nem is utálom, de most nagyott nőtt a szememben, nagyon aranyos volt Tőle, hogy kiállt a huga mellett!
2014. szeptember 05. 20:06
Imádom Demit. Nagyon szép dolog volt. ha az én hugomat bántanák letörném a lábukat és feldugnám a seggükbe.
ajánlom másnak is.
ajánlom másnak is.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: