Demi Lovato kiállt kishúga mellett
2014. szeptember 02. 16:51
Bárcsak nekem is lenne egy ilyen nővérem. és ha én Demi helyében lennék én is megvédeném a hugom már ha lenne. Amúgy nem értem hogy azok akik bántják Madisont azok talán élvezik ezt? Csak gondolnának egyszer bele, hogy nekik hogy esne ha ezt csinálnák velük.
2014. szeptember 02. 17:44
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Imádnám ha lenne olyan nővérem mint Demi ♥ !!. Annyira buszke vagyojkk ra <333
2014. szeptember 02. 18:04
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ez nagyon kedves volt tőle
2014. szeptember 02. 18:09
Nos fogalmazhatott volna szebben is
De nekem nagyon szimpatikus dolog az, hogy kiáll családtagja(i) mellett <3 Igencsak tiszteletreméltó ^^ Egyet is értek vele, nekem is van kistestvérem, ráadásul kettő, egy húg és egy öcs is.^^
És nagyon védelmező típus is vagyok, nem tűröm ha bántják őket!
És nagyon védelmező típus is vagyok, nem tűröm ha bántják őket!
2014. szeptember 02. 18:52
|
|
HidegEmíliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 230452 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.09.02. 17:16)
jaj a kis drága... -.-
Miért olvasod el a Demi Lovatóról szóló cikket ha nem szereted?
2014. szeptember 02. 18:57
tetszik h Demi soha nem ir visszafogottan (itt az enyhen csunya szavakra ertem) hanem azt irja ami a fejeben tombol. Ez a testveri szeretet nagyon edes imadom
Demi
2014. szeptember 02. 19:47
Szerintem bárki más megtenné,ha a húgáról lenne szó. Ezt vártuk Demitől
♥
2014. szeptember 02. 19:54
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Legtöbször egyet szoktam érteni veled Beyla, de most azért van pár dolog amiben nem. Attól még ha meg is tudja védeni magát, és meg is védi, jól eshet neki, ha van aki kiáll mellette. Kisebb koromban, engem is szekáltak , amit legtöbbször inkább nem reagáltam le, de belül igen is rosszul esett, és üröltem volna, ha azért valaki kiáll mellettem, és tudom van kire számítsak, mert azért sokat jelent. Jó idővel az ember már abszolút nem veszi fel z ilyen dolgokat, ha olyan típús, én volt hogy később is rágódtam egy-egy beszóláson, de azért annyira nem viselt meg. A testsúlyára visszatérve, míg kisebb úgyse veszi észre annyira, később fogja majd zavarni, ami nála látszólag elő is jött. Én 14 évesen határoztam el magam, hogy változtatok, és csak visszanézve a képeket döbbentem rá, hogy milyen duci voltam, addig meg nem foglalkoztam vele. Az 12 évesen jobb lenne még meghagyni az ő világába, elég lesz neki nagyobb korába foglalkozni a problémákkal.
2014. szeptember 02. 19:59
szegény lány
de boldog lehet hogy ilyen fantasztikus testvére van
2014. szeptember 03. 11:22
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Szegény Maddison!
Jó, hogy Demi megvédte, és igaza is van. Miért kell beszólni kislányoknak? Nem csak Maddison miatt mondom, mindenki miatt, nem kéne senkit csúfolni, mindenki olyan, amilyen, ibztos, hoghy a csúfolódokban is lehetne mit kifogásolni! <3 Demi
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: