A galaxis őrzői az év legsikeresebb filmje
2014. augusztus 31. 18:34
Nekem nagyon tetszett. Mondjuk már az elején be is sírtam
2014. augusztus 31. 18:42
őszinén szólva nekem nagyon nem tetszet...biztos a közvélemény szerintem csodálatos és aranyos meg minden,de nekem az eddigi Marvel filmek jobban tetszettek,mint ez
2014. augusztus 31. 18:44
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Jó kis film.
2014. augusztus 31. 20:36
Sajnos nekem annyira nem tetszett.Nekem a Bosszúállók jobb meg az Amerika kapitány is jobban tetszik.
2014. szeptember 01. 00:30
|
|
Betike96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 163372 offline
|
Én most néztem meg és nem csodálkozom hogy az év legsikeresebb filmje hiszen nagyon jó volt. Minden volt benne ami kell egy király filmbe: akció, rengeteg humor, nagyszerű szereplő gárda és fantázia, én az ilyen filmeket imádom. Mondjon akárki akármit de ez a film nagyon király!
2014. szeptember 01. 09:04
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Nem is értem... Nem volt egy rossz film, de nem értem hogy lett ez a legsikeresebb?! Imádom a Marvelt, de most csalódtam egy kicsit. A látvány jó volt, a színészek jók voltak, de a története iszonyú béna, lerágott csont..
2014. szeptember 01. 13:35
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Jó kis film volt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: