A már több, mint 5 éve fennálló iamamiwhoami rengeteg fülbemászó dalt és látványos kisfilmet tudhat magáénak. Vajon melyek a legsikeresebbek az eddig készült 31 közül? Cikkünkből most az öt legjobbról olvashattok!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: iamamiwhoami
2014. augusztus 31. 10:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nekem annyira ugyan nem fekszik ez a stílus, de amúgy tetszettek (igazság szerint főleg a klipjeik
)
Crisitiano Ronaldo777 csak nekem kezdi iszonyúan felb@hni az agyamat?
Crisitiano Ronaldo777 csak nekem kezdi iszonyúan felb@hni az agyamat?
2014. augusztus 31. 10:24
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
A névvel mindig bajban vagyok; és egész jók a klipek, de különösebben nem nyerték el a tetszésemet.
2014. augusztus 31. 11:18
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
nem ismerem oket(eleg nehez nevuk van,na mindegy)..de..meghallgattam egy kettot..es nem rossz..haba biztos nem fogom oket a favoritomnak tekinteni
2014. augusztus 31. 14:33
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
"Én vagyok. Én vagyok? Ki vagyok én?" Gyermekeim, ha ezt a három egyszerű magyar mondatot észbentartjátok és lefordítjátok angolra, akkor a közeljövőben nem lesz gond a nevük kimondásával.
Egyébként a cikk összeállításánál meglepődtem, hogy mindegyik sikeres klip a bountyról származik. Arra számítottam, hogy az olyanok, mint a kill, sever vagy a play magasról verni fogja mondjuk az o-t vagy az n-t. Sajnálom, pedig a kin is egy nagyszerű lemez tőlük, ajánlom azoknak a kedves figyelmébe, akik kíváncsiak rájuk. Továbbá aki egy nagyon könnyed zenére vágyik, az hallgassa meg a BLUE albumról eddig megjelent zenéket. Szerintem egy próbát megér!
Én egyébként nem tudnám megmondani, hogy melyik a best iamamiwhoami-lemez, lévén, hogy mindegyik egy teljesen más sztorit és hangulatot képvisel. Imádom, hogy mindegyik lemezen csak a történet változik meg, de maga a hangulata nem.
Számomra pedig egyenesen lenyűgöző, hogy úgy adják elő a számokat, hogy már-már úgy érzed, hogy te is részese vagy a történetnek. Mondjuk, ehhez meg kell közelebbről ismerni a sztorit.
A bountyról - ha már csak ennek az albumnak a számai kerültek bele a cikkbe - a személyes kedvencem a b és a t, számomra ezek a világmindenség zenéi kategória dobogósai.
Lehet, hogy Jonna hangja nem annyira megszokott, de mégis különleges és annyira tökéletesen elő tudja adni, hogy a mai előadók közül nagyon ritka, aki ilyesmire képes.
Egyébként a cikk összeállításánál meglepődtem, hogy mindegyik sikeres klip a bountyról származik. Arra számítottam, hogy az olyanok, mint a kill, sever vagy a play magasról verni fogja mondjuk az o-t vagy az n-t. Sajnálom, pedig a kin is egy nagyszerű lemez tőlük, ajánlom azoknak a kedves figyelmébe, akik kíváncsiak rájuk. Továbbá aki egy nagyon könnyed zenére vágyik, az hallgassa meg a BLUE albumról eddig megjelent zenéket. Szerintem egy próbát megér!
Én egyébként nem tudnám megmondani, hogy melyik a best iamamiwhoami-lemez, lévén, hogy mindegyik egy teljesen más sztorit és hangulatot képvisel. Imádom, hogy mindegyik lemezen csak a történet változik meg, de maga a hangulata nem.
Lehet, hogy Jonna hangja nem annyira megszokott, de mégis különleges és annyira tökéletesen elő tudja adni, hogy a mai előadók közül nagyon ritka, aki ilyesmire képes.
2014. augusztus 31. 15:10
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
soha nem hallotam roluk de a szamok tenyleg fulbemaszoak
2014. augusztus 31. 18:43
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Életemben nem hallottam róluk.
2014. szeptember 02. 10:20
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Jó cikk lett! De nem ismerem oket!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: