A már több, mint 5 éve fennálló iamamiwhoami rengeteg fülbemászó dalt és látványos kisfilmet tudhat magáénak. Vajon melyek a legsikeresebbek az eddig készült 31 közül? Cikkünkből most az öt legjobbról olvashattok!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: iamamiwhoami
2014. augusztus 31. 10:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nekem annyira ugyan nem fekszik ez a stílus, de amúgy tetszettek (igazság szerint főleg a klipjeik
)
Crisitiano Ronaldo777 csak nekem kezdi iszonyúan felb@hni az agyamat?
Crisitiano Ronaldo777 csak nekem kezdi iszonyúan felb@hni az agyamat?
2014. augusztus 31. 10:24
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
A névvel mindig bajban vagyok; és egész jók a klipek, de különösebben nem nyerték el a tetszésemet.
2014. augusztus 31. 11:18
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
nem ismerem oket(eleg nehez nevuk van,na mindegy)..de..meghallgattam egy kettot..es nem rossz..haba biztos nem fogom oket a favoritomnak tekinteni
2014. augusztus 31. 14:33
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
"Én vagyok. Én vagyok? Ki vagyok én?" Gyermekeim, ha ezt a három egyszerű magyar mondatot észbentartjátok és lefordítjátok angolra, akkor a közeljövőben nem lesz gond a nevük kimondásával.
Egyébként a cikk összeállításánál meglepődtem, hogy mindegyik sikeres klip a bountyról származik. Arra számítottam, hogy az olyanok, mint a kill, sever vagy a play magasról verni fogja mondjuk az o-t vagy az n-t. Sajnálom, pedig a kin is egy nagyszerű lemez tőlük, ajánlom azoknak a kedves figyelmébe, akik kíváncsiak rájuk. Továbbá aki egy nagyon könnyed zenére vágyik, az hallgassa meg a BLUE albumról eddig megjelent zenéket. Szerintem egy próbát megér!
Én egyébként nem tudnám megmondani, hogy melyik a best iamamiwhoami-lemez, lévén, hogy mindegyik egy teljesen más sztorit és hangulatot képvisel. Imádom, hogy mindegyik lemezen csak a történet változik meg, de maga a hangulata nem.
Számomra pedig egyenesen lenyűgöző, hogy úgy adják elő a számokat, hogy már-már úgy érzed, hogy te is részese vagy a történetnek. Mondjuk, ehhez meg kell közelebbről ismerni a sztorit.
A bountyról - ha már csak ennek az albumnak a számai kerültek bele a cikkbe - a személyes kedvencem a b és a t, számomra ezek a világmindenség zenéi kategória dobogósai.
Lehet, hogy Jonna hangja nem annyira megszokott, de mégis különleges és annyira tökéletesen elő tudja adni, hogy a mai előadók közül nagyon ritka, aki ilyesmire képes.
Egyébként a cikk összeállításánál meglepődtem, hogy mindegyik sikeres klip a bountyról származik. Arra számítottam, hogy az olyanok, mint a kill, sever vagy a play magasról verni fogja mondjuk az o-t vagy az n-t. Sajnálom, pedig a kin is egy nagyszerű lemez tőlük, ajánlom azoknak a kedves figyelmébe, akik kíváncsiak rájuk. Továbbá aki egy nagyon könnyed zenére vágyik, az hallgassa meg a BLUE albumról eddig megjelent zenéket. Szerintem egy próbát megér!
Én egyébként nem tudnám megmondani, hogy melyik a best iamamiwhoami-lemez, lévén, hogy mindegyik egy teljesen más sztorit és hangulatot képvisel. Imádom, hogy mindegyik lemezen csak a történet változik meg, de maga a hangulata nem.
Lehet, hogy Jonna hangja nem annyira megszokott, de mégis különleges és annyira tökéletesen elő tudja adni, hogy a mai előadók közül nagyon ritka, aki ilyesmire képes.
2014. augusztus 31. 15:10
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
soha nem hallotam roluk de a szamok tenyleg fulbemaszoak
2014. augusztus 31. 18:43
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Életemben nem hallottam róluk.
2014. szeptember 02. 10:20
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Jó cikk lett! De nem ismerem oket!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: