Bereczki Zoltán videója sokakat megbotránkoztatott!
2014. szeptember 02. 10:10
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Telejsen igaza van!
2014. szeptember 02. 10:12
|
|
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline
|
Én már az egész Bereczki-től ki vagyok. Amúgy jó hogy leöntötte magát.
2014. szeptember 02. 10:39
|
kingarokyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 193639 offline
|
Szerintem pedig teljesen igaza van.Hányan meg hányan pazarolják a vízet,pedig van aki nap mint nap szomjazik világszerte...egyetértek vele pedig nem kedvencem abszolút de igaza van :3
2014. szeptember 02. 21:17
|
|
RedCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214886 offline
|
valamiért nem szimpatikus ez az ember, nem tudom miért, talán a stílusa, ahogyan beszél, előadja magát. nem akart ő rossz dolgot ezzel a vízpazarlással, de ez alapjaiban véve nem állja meg a helyét. az a mennyiségű víz, amennyit mindenki naponta használ fürdésre, mosásra, mosogatásra, egyéb dolgokra, annak csak egy töredéke az amit az emberek magukra borítanak..ha belegondolsz, hogy nagyobb üzemek, autómosók mekkora vízkészlettel dolgoznak majdnem minden nap, akkor ez az egész dolog eltörpül az igazi pazarlás mellett. igazából ez csak egy homokszem az egész dologban.
2014. szeptember 03. 15:53
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
"...Ő nem az az előadó, aki klottgatyában bohóckodik mások előtt”-Ferenczi Orosolya nyilatkozatának zárómondata. A sztárban sztár műsorban mégis mitcsinált.???
2014. szeptember 03. 15:59
Ugyanígy gondoltam/gondolom én is! Egyik kézzel adnak persze, de a másikkal elvesznek. Ja! És magyarországon a sok fiatal aki megtette ezt, nem is adakozott csak a vizet öntötte ki. Gratula...
2014. szeptember 03. 17:40
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Én nem akaadnék ki rajta, ennek az egész Ice Bucketnak csak annyi értelme van, hogy qaz ostoba fiatalok figyelmét is felhívta egy súlyos betegségre. Egyébként hasztalan, és Bereczkinek semmi oka nincs rá, hogy jeges vízzel öntögesse magát.
2014. szeptember 03. 18:42
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
sajnos a videót eltávolították, így nem láttam. viszont a leírtak alapján szerintem igenis jól tette. végre valaki, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy ez pazarlás. több száz ember hal meg azért naponta, mert nem jut folyadékhoz. erre a nagy okos emberek vizet öntögetnek magukra csak úgy. főleg az zavar, mikor nem is adományoznak.
2014. szeptember 03. 19:18
Ez egy nyomi! Neki mi köze ahoz hogy mennyi víz megy el? az emberek azt kifizették még a sztárok is!
2014. szeptember 03. 20:29
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
De azért gonduljunk már bele, hogy igaza van, mert akik Afrikában, majd meghalnak a szomlyazástól, mi meg ehelyett magunkra öntünk 4,5 l vizet csak azért, hogy "menők" legyünk! (úgyhogy ezen mindenki gondolkozzon el!)
2014. szeptember 03. 20:50
|
|
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline
|
Már nem azért de így is ugyanannyi vezet pazarlunk, ha leöntjük magunkat vízzel, ha nem -.-
Mellesleg é sem értem miért kell felrakni az internetre, hogy mekkora állat vagyok. Én is megcsináltam mert buli volt, de nem reklámoztam.
A sztárok meg csinálják csak nyugodtan és adakozzanak is
Mellesleg é sem értem miért kell felrakni az internetre, hogy mekkora állat vagyok. Én is megcsináltam mert buli volt, de nem reklámoztam.
A sztárok meg csinálják csak nyugodtan és adakozzanak is
2014. szeptember 05. 18:36
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ha az ember nem önti le magát vízzel akkor elpazarolja azt a vizet zuhanyzás vagy mosogatás közben, vagy amikor locsol. Fölösleges szájtépésnek tartom nem is az ALS-el kapcsolatos dologról beszélni a videóban, mindazok ellenére hogy nem tudtam megnyitni a videót. Hogy az menyire reklám szagú?áh kicsit se *szarkazmus*
2014. szeptember 05. 19:02
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Ennek az egésznek nem a hülye locsolkodás a lényege, hanem az ADAKOZÁS. Ha leöntöd magad, ILLIK adományozni, ez eredetileg nem egy olcsó poénnak indult. Az emberek bele se gondolnak, csak mennnek a többi birkával, az apró betűs részeket nem veszik figyelembe. -.-
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: