Bereczki Zoltán videója sokakat megbotránkoztatott!
2014. augusztus 31. 13:10
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Alapjába véve semmi gond nem lenne a videóval, hiszen valóban sok vizet pazarolnak el, de az tény, hogy mindegy, hogy leöntik magukat az emberek, vagy nem, az Afrikában élő szomjazó népesség semmiféleképpen nem fog jobban járni. Az meg egy másik dolog, hogy egy vízzel teli úszómedencével a háttérben beszél a vízpazarlásról:)
2014. augusztus 31. 13:11
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Részben igaza van mert ahhoz hogy adományozz/segíts másokon nem kellene vizet is pazarolni rá,miközben Afrikában szomjan halnak az emberek! Hát elkeserítő...
Viszont az a medencés eset tényleg kicsit FAIL! Viszont ha belegondolunk mi is ugyanúgy pazarolunk nem is keveset,alig akad ember aki ne járna strandra,sok embernek van otthoni medencéje,főzünk,mosunk,stb... (bár utóbbi kettő a mindennapjainkhoz kell aláírom) de a többi szinte fölösleges...
Úgyhogy nem csak neki van medencéje ezért nem kellene ennyire támadni
2014. augusztus 31. 14:27
Idézet (Titanyla @ 2014.08.31. 13:10)
Alapjába véve semmi gond nem lenne a videóval, hiszen valóban sok vizet pazarolnak el, de az tény, hogy mindegy, hogy leöntik magukat az emberek, vagy nem, az Afrikában élő szomjazó népesség semmiféleképpen nem fog jobban járni. Az meg egy másik dolog, hogy egy vízzel teli úszómedencével a háttérben beszél a vízpazarlásról:)
2014. augusztus 31. 14:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Részben egyetértek a Zoli által elmondottakkal, hiszen az már pazarlás, amikor olyanok is beszállnak a kihívásba, akiknek gőze sincs a témáról, csak azért csinálják, mert "menő" (bár aláírom, hogy vannak emberek, aki itthonról is adakoztak).
Viszont lehet, hogy ha odakint nem találják ki ezt a kihívást, akkor még most sem hallottunk volna semmit az ALS-ről.
2014. augusztus 31. 15:31
Semmi gond sincs a véleményével, se a videóval. A magyarok is már csak divatból csinálják ugyanis a rendes szabály szerint,aki leönti magát az elfogadja a kihívást és pénzt is ad. Kíváncsi lennék,hogy a magyarok közül,hány ember adakozott is és nem csak kihívott valakit és leöntötte magát..
2014. augusztus 31. 16:09
Szerintem meg az a megbotránkoztató, hogy tele van facebook is azokkal az idiótákkal akik öntögetik a nyakukra a vizet, de semmit nem tudnak arról, hogy ez jótékonyságra van, vagy ha tudják is leszarják. Szerintem jól tette, hogy mindenkit inkább arra próbált sarkalni, hogy jótékonykodjunk, és ne likeokat gyűjtsünk. Szerintem teljesen rendben van ez a videó.
És teljesen egyet értek Evelin6816-al.
2014. augusztus 31. 16:43
|
|
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline
|
Teljesen igaza van! Én is ezen a véleményen vagyok!
2014. augusztus 31. 18:14
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
teljes mértékben egyet értek vele
2014. augusztus 31. 21:28
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Nekem már nem is érdemes hozzászólnom (azé megteszem xd), mert előttem már mindenki elmondta, amit én is gondolok.
Még jó, hogy erre az oldalra főleg normális emberek járnak.
Még jó, hogy erre az oldalra főleg normális emberek járnak.
2014. szeptember 01. 05:40
|
|
WattaacukoorGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232462 offline
|
Igaza van!!!
2014. szeptember 01. 15:30
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Igaza van!!!
2014. szeptember 01. 16:40
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én nagyon régóta szeretem Zolit, és örülök, hogy látom, ennyire józanl gondolkodik. Tudjátok, már rengetegszer kifejtettem az oldalon, hogy én sem támogatom a mozgalmat, mert a hirtelen drasztikus hőmérsékletváltozása a testnek halálhoz vezet...stb. És itt van a másik is, amit Zoli mond. Jótékonykodni sokféle képpen lehet, sokan teszik is (de akárhányan is, sosem lehet elég), de nem az a helyes út, hogy nyakonöntjük magunkat egy vödör vízzel, amivel bár maguknak is ártanak, igazából a világnak is. Nem arról hallani mindenütt, hogy mennyire fogyóban a vízkészlet? El kellene gondolkodni.
2014. szeptember 01. 19:43
igaza van de én attól még szeretem az Ice Buckett Challenge kampányt
szerintem tökre mókás amikor leöntik magukat vízzel persze csak akkor ha nem lesz belőle baleset :/ én is szívesen kipróbálnám
2014. szeptember 01. 19:51
Igen!Ez a kulcsmondat:Ő nem olyan,aki klottygatyában bohóckodik másokelőtt!Igen igen!IGAZ!!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: