Bereczki Zoltán nemrég töltötte fel YouTube-csatornájára a saját Ice Bucket Challenge-videóját, ám ez nem nyerte el maradéktalanul az emberek tetszését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bereczki Zoltán videója sokakat megbotránkoztatott!
2014. augusztus 30. 20:50
Csak én nem láttam,hogy leöntené magát? Ez nem ér
2014. augusztus 30. 20:52
én nem értem....ez most bereczki önrekláma vagy mi?
2014. augusztus 30. 20:53
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
ez a leöntözgetés olyan nagy h*lyeség... én a minap olvastam egy nagyon jó kis kiírást (ismerősömét), amivel akkor szerintem Zoli is egyetért!
" "Fontosnak tartom, hogy a súlyos betegségek ellen minél több figyelemfelkeltő videó, tájékoztató anyag lásson napvilágot. De ITTHON, ez a jeges vizes, leöntős valami, kezd egyre inkább "magamutogatós" dologgá válni... Én nem öntöm le magam, hanem továbbra is támogatom a beteg embereken segítő alapítványokat és szervezeteket... Kérlek benneteket, Ti is tegyetek így..."
nekem ennyi a véleményem és én nem háborgok Zoli videóján. Sőt eddig az a jeges vizes videó tetszett a legjobban!
" "Fontosnak tartom, hogy a súlyos betegségek ellen minél több figyelemfelkeltő videó, tájékoztató anyag lásson napvilágot. De ITTHON, ez a jeges vizes, leöntős valami, kezd egyre inkább "magamutogatós" dologgá válni... Én nem öntöm le magam, hanem továbbra is támogatom a beteg embereken segítő alapítványokat és szervezeteket... Kérlek benneteket, Ti is tegyetek így..."
nekem ennyi a véleményem és én nem háborgok Zoli videóján. Sőt eddig az a jeges vizes videó tetszett a legjobban!
2014. augusztus 30. 21:00
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
ez egy nagy túlzás most komolyan ezért szólták le? szerintem pont hogy igaza van értem hogy ez divat de tényleg adnak és elvesznek és ohh jó h már nem a kamera márkáját szóltad le... mért baj ha igényes a videója? nem hinném h ez akkora nagy baj szerintem poénos is és az h most alatta ment az új száma ha nincs leírva észre sem veszem ennyit erről
2014. augusztus 30. 21:03
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Köszönjük, végre valaki!
Esküszöm helyből fosnám nyakon a sok idiótát, aki már eleve nem is az eredeti célért csinálja ezt az egész dolgot. Kedvencem, amikor a kis miniszoknyás/cicanacis, bikinis, kikent, kifent tizenéves lányok hajolgatnak be és öntözgetik magukra a vizet. Nincs is ennél ostobább látvány.
2014. augusztus 30. 21:04
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Szerintem teljes mértékben igaza van, nem értem a kiakadás okát. Az egész cirkusz azért van, mert a lányok nem pillanthatták meg Zoli felsőtestére tapadt vizes inget? A gondolatot pedig azzal tagadják, hogy a benyomott háttérdal - és mivel énekes logikus, hogy ez az egyik saját slágere - miatt ez egy önreklám. Ez még viccnek is butaság.
2014. augusztus 30. 21:11
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Teljesen igaza van, mert itt nemhogy csak pazarolják a vizet, (ilyenkor gondoljanak inkább Afrikára) mert Amerikában és Angliában tényleg adakoznak, de itt csak öntik magukat... Semmi értelme akkor ezt csinálni, mert, hogy hívod fel a figyelmet arra, hogy adományozzanak, ha te sem adsz.
2014. augusztus 30. 21:13
Eddig is utáltam ezt az embert, és ezzel sem lett szimpatikusabb.
Akik meg annyira egyetértenek vele: az igaz, hogy a sok csitri aki csak leönti magát vízzel és nem adakozik pazarol. De ha nem lett volna ez az egész kihívás, akkor mégis, hogy keltették volna fel a figyelmet az alapítvány munkájára? Ha a sztárok nem hívták volna ki egymást biztos nem jutott volna el az alapítvány híre ennyi emberhez. Szóval lehet itt szidni a kihívást, de szerintem igenis hasznos...
Akik meg annyira egyetértenek vele: az igaz, hogy a sok csitri aki csak leönti magát vízzel és nem adakozik pazarol. De ha nem lett volna ez az egész kihívás, akkor mégis, hogy keltették volna fel a figyelmet az alapítvány munkájára? Ha a sztárok nem hívták volna ki egymást biztos nem jutott volna el az alapítvány híre ennyi emberhez. Szóval lehet itt szidni a kihívást, de szerintem igenis hasznos...
2014. augusztus 30. 21:30
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Naszóval, aki le akarja önteni magát, az tegye használt fürdővízzel. Az már úgyis használt víz, csak megy a csatornába, úgyse használod többet. Aki leakarja önteni magát az ezért ne pazaroljon ivóvizet, hanem tegye használt fürdővízzel.
2014. augusztus 30. 21:31
Idézet (HausOfCannibal @ 2014.08.30. 21:13)
Eddig is utáltam ezt az embert, és ezzel sem lett szimpatikusabb.
1 felhasználónak tetszik:
Névnélküli
2014. augusztus 30. 21:35
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Nagyon de nagyon igaza van az jó hogy a sztárok csinálják de ŐK adakoznak is !!!!!!!!!!!!!!!!! A magyarok meg csak utánozzák őket, mert az nagyon menő dolog !!! :DDDD MI.??? de komoly. az tuti hogy ha engem meghínak ilyen baromságra emet mondok nem vagyok ennyire hülye, ha legalább adakoznának a magyaroki de jah arra sajnos nincsen pénz!!! de jah tényleg nagyon menő dolog!!!
2014. augusztus 30. 21:38
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
A végén azzal az erotikus képkockával,mit akart elérni?Nem értem.Egyetértek azzal,miszerint ez a videó a magamutogatásnak ment ki,nem pedig a jotékonykodásnak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.