"ez volt ojan nagy tulzas hogy cak ha el multal 18 eves aszt hitem hogy valami job kepek lesznek mert ezek benak"
Az, hogy nem használsz ékezetet, egy dolog...de, hogy nem tudod mit írunk "ly" illetve "j" betűkkel az már elég ciki."Hogy " előtt vesszőt használunk,a "cak" az gondolom "csak" akarna lenni. Azt, hogy "aszt" nem így írjuk a Magyarban hanem, hogy "azt". "Hitem" (a hittem ebben a mondat szerkezetben 2"tt") hisz nem vallásról szól a mondatod és nem hitről. "Job" "bb" Mielőtt lenyomod az entert nézd át a helyes írásodat!
Miley Cyrus meztelenül pózol a V magazinban (18+)
2014. szeptember 01. 01:45
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 01. 17:43
|
Mazsi02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232514 offline
|
Szerintem ez az egesz botranyos fotozkodas jellemzi o magat es, hogy csak enyire futotta neki az eletben mesztelenul mutogatni magat ez tenyleg olyan jo eloerzetet hoz letre bennunk. Ebola nobol egy onsajnalo iba lett es nem is torekszik javulasra szoval megerdemli, hogy annyi orszagbol ki van tiltva es nem koncertezhet ez egyszoval SZÁNALMAS.
2014. szeptember 01. 19:44
Ezen nincs semmi meglepő!Ő már csak ilyen r....
2014. szeptember 01. 19:56
|
|
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline
|
miért nem lepödök meg?
2014. szeptember 02. 10:13
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nem meglepo!
2014. szeptember 02. 17:05
|
|
viktorya2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 228110 offline
|
Najó. Ez már tényleg tulzás! Eddig csodáltam Mileyt,de lassan más lesz a vélemyényem...
2014. szeptember 04. 15:03
|
|
RainbowAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 226418 offline
|
nem meglepő ez a dolog Mileytól , de ha idáig eljutott mi lesz a következő ?????????!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.