Miley Cyrus meztelenül pózol a V magazinban (18+)
2014. augusztus 30. 13:07
jézusom
D nagyon szeretem Mileyt tiszta beteg..
2014. augusztus 30. 13:08
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Tény, hogy már megszoktuk. De azért kíváncsi leszek az új elmezére <3 A hangjával (ami egyébként nekem nagyon tetszik) és nem a testével kellene magára felhívnbia a figyelmet.... De hát ő tudja.
2014. augusztus 30. 13:18
Nem tudom hogy ebből mi lesz később, de nem lesz jó vége ha így folytatja rá megy mindene de ő tudja..!
2014. augusztus 30. 13:51
|
|
Need a hugúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 228280 offline
|
Ez nem újdonság Miley-nál
mindig meztelenkedik hisz csak azt hiszi így lehet híres
2014. augusztus 30. 14:05
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát igen,Miley egy k*rva lett. Már meg sem lepődöm. Csak az nem értem,hogy mire jó??? Ezzel csak rajongókat veszt el. Én azelőtt szerettem mielőtt levágatta a haját. Az előtt még normális volt. utána kezdett megőrülni!!! Kívánom neki,hogy bukjon el,mert akkor hátha rájön,hogy nagyon rossz úton halad!!! Nem értem,hogy a családja,hogy tudja elviselni!!!
2014. augusztus 30. 14:08
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
A legrosszabb, hogy nagyrészt a felhajtás miatt csinálja ezt, de már nem lepődik meg senki ezen, mivel minden nap ez megy...
2014. augusztus 30. 14:35
Már nem egyszer sikerült megmutatnia,hogy nem szégyenlős.
2014. augusztus 30. 14:37
ÉS??, mintha rajta kívül soha senki sem vetkőzött volna le
2014. augusztus 30. 14:39
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
hát nem valami dögös a csaj
2014. augusztus 30. 15:45
Jézusom...Azok nem normálisak,akik meztelenül pózolnak....Egyáltalán nem zavarja őket,hogy mindenki látja mindenüket????
2014. augusztus 30. 17:02
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Annyira de annyira szánalmasak vagytok emberek! Nem csak Miley csinálja ezt!! Ott van Lady Gaga mostanában Selena is...Egyébként meg nem nagy ügy az egész. Fotósorozatot csináltak egy kicsit érdekesebben. És akkor mi van???? Nem azt mondom, hogy legyetek Miley fanok, de nem kell mindenért lehordani. Minde3gy én vagyok itt az egyetlen aki ezt nem furcsállja? Én is sok mindenkit utálok, de legalább nem dörgölöm az orra alá. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek van egy példaképe, akit imád és bármit megadna érte, hogy beszélhessen vele és akkor jönnek ezek a bunkó utálkozó emberek. Nagyon meg lehet valakit így bántani.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: