Miley Cyrus meztelenül pózol a V magazinban (18+)
2014. augusztus 29. 22:50
|
fitöviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 232495 offline
|
mindig azt hiszem, hogy végre abbahagyja ezt a baromságot... de aztán mindig csalódnom kell! jó lenne ha visszatalálna a régi önmagához... a hangját és a számait még mindig nagyon szeretem, de már eljutottam arra a szintre, hogy nem szívesen mondom ezt ki. :/
2014. augusztus 29. 22:57
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Már láttam ezeket a képeket Instagrammon...
2014. augusztus 29. 23:23
ennyit arról hogy jó lesz, valahogy éreztem hogy nem fog a régi lenni
2014. augusztus 29. 23:34
Valami olyat szerettem volna írni, hogy legalább a fotoszop jó aztán betöltött a kép... minden az arcára van írva huszonakárhányéves kora ellenére. nice
Ezt leszámítva meg ne legyetek álszentek
ja bocs megint, a 'ciciatéma' :DDDD
Azért szerintem az hírértékűbb lenne ha egyszer az életben RUHÁT is felvenne
Ezt leszámítva meg ne legyetek álszentek
Azért szerintem az hírértékűbb lenne ha egyszer az életben RUHÁT is felvenne
2014. augusztus 29. 23:34
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
egy dolog, hogy büszke a testére - ami szerintem elég girhes, de mindegy - de ezt minek kell az egész világnak látnia? Az olcsó nők/lányok viselkednek így. Habár értem én. Többet jelent neki a pénz, minthogy az egész világ annak nézi, ami...
2014. augusztus 29. 23:48
Én ezen már nem lepődöm meg, más részt meg nem értem, hogy minek úton útfélen mutogatnia magát.
Nekem nem a meztelenkedésével van bajom, hanem azzal ahogy csinálja. Egy ilyen jellegű kép is lehet szép csak azt tálalni is kell valahogy. Nem csak úgy lefotózni a száraz tényeket, aztán a képeket meg bedobálni a magazinba.
Ez a kép szimplán közönséges, semmi más nem jut eszembe.
Ezek után én már tényleg csak arra leszek kíváncsi, hogy merre halad tovább vagy hogy mi lesz ebből. Előbb vagy utóbb úgy is megunja mindenki a botrányait és, hogy szó szerint kivetkőzik önmagából akkor pedig már lesheti, hogy bárki is komolyan fogja venni. Gondolom a rajongói köréből is már csak a fanatikus mag maradt meg...
Nekem nem a meztelenkedésével van bajom, hanem azzal ahogy csinálja. Egy ilyen jellegű kép is lehet szép csak azt tálalni is kell valahogy. Nem csak úgy lefotózni a száraz tényeket, aztán a képeket meg bedobálni a magazinba.
Ez a kép szimplán közönséges, semmi más nem jut eszembe.
Ezek után én már tényleg csak arra leszek kíváncsi, hogy merre halad tovább vagy hogy mi lesz ebből. Előbb vagy utóbb úgy is megunja mindenki a botrányait és, hogy szó szerint kivetkőzik önmagából akkor pedig már lesheti, hogy bárki is komolyan fogja venni. Gondolom a rajongói köréből is már csak a fanatikus mag maradt meg...
2014. augusztus 30. 07:55
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem lep meg.
2014. augusztus 30. 08:00
Idézet (Beyla @ 2014.08.29. 20:35)
Kilátszik a cicije, de nagy ügy! Ez egy olyan akt kép, amelyet például modellek - de speciel néhány kedvenc színésznőm is - csináltatott már magáról vagy éppen bevállalt egy ehhez hasonló shootot. Májlika úgy ki van égve, mint a p*csa. Kíváncsi vagyok arra az albumra a stílusváltásával együtt, és szerintem nem fog rajta kotlani öt évig. Az emberek addigra úgyis elfelejtik, és őszintén? Látom a cicijét, esetleg a vagináját, de semmit sem vált ki belőlem, maximum annyit, hogy közönséges. Uncsi már, kitalálhatna valami újat. 
Egyet èrtek!"
2014. augusztus 30. 08:04
hát ebben semmi 18+ nincsen. Nem lóg ki semmije.
2014. augusztus 30. 09:29
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
gyönyörű,nem mondom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: