Dalpremier: Jennifer Lopez - Booty feat. Iggy Azalea
2014. augusztus 30. 09:51
|
|
Vilcsiskrrrt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 202950 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2014.08.30. 06:27)
most tényleg a nagy seggéről szól ez a szám??? ki a f*sz írja egyáltalán ezeket a minősíthetetlen dalszövegeket és egy jlo kaliberű énekesnek miért kell erre a szintre lesüllyednie?
igazad van !! én sem értem hogy most 2014ben miért mindenki a seggekről énekel!!
2014. augusztus 30. 10:24
Az A.K.A albumon sokkal de sokkal jobb dalok is vannak a Booty-nál. pl:Let it be me,örültem volna ha a Booty helyett annak készít videót,de már nagyon várom hogy megjelenjen a video.
Mindenki jön azzal hogy mostanság mindenki a nagy seggekről énekel,ha Jenny nem jelenik meg a színen,a nagy fenék nem jön divatba,szóval ő joggal énekelhet a nagy fenékről. A többi ilyen Nicki Minaj,műnők,bújjanak el J-lo mellett,mert ők csak utánozni próbálják,de nagyon rosszul csinálják.
Mindenki jön azzal hogy mostanság mindenki a nagy seggekről énekel,ha Jenny nem jelenik meg a színen,a nagy fenék nem jön divatba,szóval ő joggal énekelhet a nagy fenékről. A többi ilyen Nicki Minaj,műnők,bújjanak el J-lo mellett,mert ők csak utánozni próbálják,de nagyon rosszul csinálják.
2014. augusztus 30. 11:51
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát-hát, ez nekem egyáltalán nem tetszik.
2014. augusztus 30. 13:46
Többször meghallgatva ez szörnyű ,első hallásra még jobb volt de borzalmas..És a szövege.
2014. augusztus 30. 14:44
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát én a videóklipet várom!
2014. augusztus 30. 16:02
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
Egyáltalán semmi értelme nincsen ennek a dalnak.
Csak megint egy olyan dolog: " Na, akkor csináljunk már egy számot mert ideje.."
Semmi célja, mondanivalója nincsen.
Nem marad meg a fejedben. ....
Csak megint egy olyan dolog: " Na, akkor csináljunk már egy számot mert ideje.."
Semmi célja, mondanivalója nincsen.
Nem marad meg a fejedben. ....
2014. augusztus 30. 20:09
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
a zenei alap nagyon tetszik ez a kicsit törökös beütés ,a dal egészében már nem annyira jó ez a sok Booty idegesítő egy idő után és ezen még Iggy betéte sem tudott segíteni ,nem tudom mi lett J-LO val de ezzel az A.K.A.-val nálam nagyon mellé lőtt
2014. augusztus 31. 10:22
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
biztos jó videó lesz
2014. augusztus 31. 10:51
|
|
Need a hugúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 228280 offline
|
Én nagyon szeretem Jennifer Lopezt és Iggy Azalea-át tök jó ,hogy együtt dolgoznak!! :33
Viszont többre számítottam a daltól A Problem-ben sokkal jobb *---*
Viszont többre számítottam a daltól A Problem-ben sokkal jobb *---*
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: