Demi Lovato: „Minden rajongóm sokat jelent számomra!”
2014. augusztus 29. 13:06
Nagyon jó volt ezt az interjút végig olvasni, és tényleg Demi csak az igazad mondja, és mindenben is igaza van amit itt elmondott..Az a sok támogatás <33
2014. augusztus 29. 13:07
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Én szeretem Demit. Ennyi. Kész, slussz passz.
Milyen sok az sz végződésű szó.
Kíváncsi vagyok az új albumára.
És a képeteket látva, ahol Demi megölelte a rajongóit, meg trollkodtak, sokkal jobb volt látni mint anno Avrilt aki kb. fél méterre állt meg a rajongóitól, és mű mosolyt varázsolt a hat tonna vakolatos fejére.
Bocs rajngók, én is kedvelem Avrilt, de az igazság.
Cas't le vie. Vagy valami hasonló.
Milyen sok az sz végződésű szó.
Kíváncsi vagyok az új albumára.
És a képeteket látva, ahol Demi megölelte a rajongóit, meg trollkodtak, sokkal jobb volt látni mint anno Avrilt aki kb. fél méterre állt meg a rajongóitól, és mű mosolyt varázsolt a hat tonna vakolatos fejére.
Bocs rajngók, én is kedvelem Avrilt, de az igazság.
Cas't le vie. Vagy valami hasonló.
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. augusztus 29. 13:08
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
én szeretem demit de nem anyira
2014. augusztus 29. 13:33
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Imádlak Demi :3
2014. augusztus 29. 14:24
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Drága Demi, te vak vagy, hogy a vörös hajszínt megbántad?
Az volt az egyik legdögösebb haja, mondta volna inkább a kéket.. XD Imádom ahogy velünk rajongókkal bánik, kevés ilyen híresség van!!
A duettet és az albumot pedig máááááár alig várom, remélem tényleg dolgozik rajta és minél előbb megkapjuk!!
2014. augusztus 29. 14:49
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
"Ez csak haj majd visszanő." csak úgy felvilágosítalak, hogy nagyon hamar ősz lesz a hajad!Míg más embernek kiőszül teljesen 58 éves korára neked pedig 30 éves korodra, és azt is elmondom, hogy hiába fested be a teljesen ősz hajadat úgy ki fog húllani, hogy akkor már nem is nő vissza!
2014. augusztus 29. 15:13
Demi egy csodálatos nő,egy igazi példakép,imádom!<3
2014. augusztus 29. 15:18
Deminek mindenben igaza van!!Igazi példakép!!!<33
2014. augusztus 29. 15:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Azt tanácsolom azoknak az embereknek, akik aggódva vagy bizonytalanul mennek vissza a suliba, hogy végtelenül fontos, hogy hű maradj magadhoz. Van egy mondás: „Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint szeressenek azért, aki nem.” Ezt igazán szeretem, mert ha hiteles vagy, az emberek semmit sem vehetnek el tőled.
Hát rohadtul hiteltelen és még annál is nevetségesebb egy olyan ember szájából hallani ezeket a szavakat, aki éveken keresztül inkább hánytatta magát és koplalt, hogy mások el tudják fogadni és ne csúfolódjanak az alakján. Bort iszik és vizet prédikál... megint, ezt pedig nagyon nem csípem. Még hitelt is adnék a hatalmas "bölcsességeinek", hiszen - állítása szerint - annyi sz*rt élt már meg, amit ember még soha rajta kívül. Ám még mindig röhöghetnékem támad, pedig megjegyzem, az utóbbi időben kezdtem eléggé szimpatizálni a csajjal, de ez a megjátszott, mézes-mázas imidzs valami undorító...
2014. augusztus 29. 15:54
Idézet (Beyla @ 2014.08.29. 15:42)
Hát rohadtul hiteltelen és még annál is nevetségesebb egy olyan ember szájából hallani ezeket a szavakat, aki éveken keresztül inkább hánytatta magát és koplalt, hogy mások el tudják fogadni és ne csúfolódjanak az alakján. Bort iszik és vizet prédikál... megint, ezt pedig nagyon nem csípem. Még hitelt is adnék a hatalmas "bölcsességeinek", hiszen - állítása szerint - annyi sz*rt élt már meg, amit ember még soha rajta kívül. Ám még mindig röhöghetnékem támad, pedig megjegyzem, az utóbbi időben kezdtem eléggé szimpatizálni a csajjal, de ez a megjátszott, mézes-mázas imidzs valami undorító...
Engem ez a csaj soha sem tudott inspirálni az ég világon semmire sem.
Azóta eltelt röpke 4 év.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. augusztus 29. 16:42
Remek lett a cikk. Egyre több pozitív készül Demi Lovatoról. Ennek örülök ! ^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.