Demi Lovato nemrégiben folyton változó hajáról, Nick Jonasról, a jövőbeli terveiről, közelgő turnéjáról, valamint imádott rajongóiról is mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Minden rajongóm sokat jelent számomra!”
2014. augusztus 29. 11:14
2014. augusztus 29. 11:22
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Jó cikk!! Imádom Demi-t!! ♥
2014. augusztus 29. 11:26
Év elején azt mondta, hogy már félig kész van az albummal, pár hónapra rá, hogy úgy döntött egy jó darabig szünetelteti, mert csak a turnéra koncentrál, most pedig ismét úgy döntött, hogy dolgozik rajta. Demetria, Demetria... Nem is Ő lenne.
A New Yorkban történtekről hallottam, Twitteren elmesélték az érintett felek, annyira irigylem őket - főleg Kristint és Caseyt - egy igazi tündér ez a lány. Ha csak egyszer megadatna, hogy találkozhassak vele, még ha csak pár másodperc erejéig is...
A New Yorkban történtekről hallottam, Twitteren elmesélték az érintett felek, annyira irigylem őket - főleg Kristint és Caseyt - egy igazi tündér ez a lány. Ha csak egyszer megadatna, hogy találkozhassak vele, még ha csak pár másodperc erejéig is...
2014. augusztus 29. 12:07
Nagyon jó érzés volt olvasni a sorokat ♥ Egyszerűen csodálatos ember
És az meg nagyon jó lenne ha feldolgozni a Stay whit me-t!
:*
2014. augusztus 29. 12:14
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én imádtam a sötét vörös haját, mi volt a baja vele?
Egyébként mondanom sem kell, én is imádom Demi interjúit, mindig megmosolyogtat és mindig rádöbbenek utána hogy mennyire szeretem őt és hogy tisztelem, csodálom.
2014. augusztus 29. 12:27
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nekem is sokat jelent Ő
2014. augusztus 29. 12:41
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Imádom ezt a csajt!
2014. augusztus 29. 12:44
|
|
StellaFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 219144 offline
|
♥ D ♥ e ♥ m ♥ i ♥
2014. augusztus 29. 12:47
Nagyon jó érzés volt ezeket olvasni!Elárulom,eddig ez az interjú tetszett a legjobban!Az új albumára már nagyon kiváncsi vagyok!Amúgy nekem a sötétvörös haja is nagyon tetszett!
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.