Ian Somerhalder szerint elérkezett a finálé
2014. szeptember 02. 21:57
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Néztem belőle valamennyit, a negyedik évadból talán, de elég vontatott szar volt. Nem csodálom, hogy vége.
2014. szeptember 03. 08:17
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Régen nagyon szerettem ezt a sorozatot.Már közel sincs olyan jó mint anno volt,de én még mindig a nézői közt vagyok,viszont egyáltalán nem sajnálom ha vége lesz.Hiányozni fognak,de ennek már itt az ideje.Hiába húzzák össze-vissza,meg csavargatják a szálakat attól nem lesz jobb.Inkább adjanak bele mindent ebbe az évadba,aztán zárják le szépen a történetet.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. szeptember 03. 16:00
|
|
KiwiInczeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 202123 offline
|
Már nem azért de rohadjon meg Nikki , hogy miatta nem lesz 7. évad ha nem tetszik neki valami akkor el lehet huzni a picsába nem kell Iannel együtt lennie amugy is Ninával sokkal jobban össze illetek !! utálom Nikkit
2014. szeptember 03. 17:16
Mi?
Megértem őket is,hogy nem akarják az életüket egy sorozatnál lekötni.Nagyon nagyon hiányozna a sorozat
2014. szeptember 03. 19:31
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Kössetek fel, de ez a sorozat most ár rossz. A negyedik évad még oké volt, de most már egyszerűen nem jó. Ennyi.Szerintem jó, hogy lassan jön a finálé. Csak azt bánom, hogy a színészektől is elbúcsúzunk, mert nem tudom mennyire találnak/ tudnak eljátszani mást.
2014. szeptember 03. 19:47
,,Több,mint egy évszázada titokban éltem.Mostanáig!
Hiba volt hazatérnem,de meg kell Őt ismernem."
Én személy szerint még csak a második évad elején tartok,de amint időm engedi nézem az újabb részeket.
Nem tudom mire számítsak a folytatásban,és választ sem tudok adni,hogy a folytatás vagy a befejezés lenne a legjobban megoldás.
Sokak szerint akik már a vége felé járnak,vagy már az eddig leadott összes részt látták,azt mondják,hogy egy idő után unalmassá vált.
Én még nem tudom,de tisztán emlékszem,hogy amikor megpillantottam a TV-ben a 3. részét,rögtön függő lettem.
Sajnos ez mostanában csillapodót -és nem azért,mert a sorozat lentebb adva volna a szintjét- ,az időhiányosság miatt.
Hiba volt hazatérnem,de meg kell Őt ismernem."
Én személy szerint még csak a második évad elején tartok,de amint időm engedi nézem az újabb részeket.
Nem tudom mire számítsak a folytatásban,és választ sem tudok adni,hogy a folytatás vagy a befejezés lenne a legjobban megoldás.
Sokak szerint akik már a vége felé járnak,vagy már az eddig leadott összes részt látták,azt mondják,hogy egy idő után unalmassá vált.
Én még nem tudom,de tisztán emlékszem,hogy amikor megpillantottam a TV-ben a 3. részét,rögtön függő lettem.
Sajnos ez mostanában csillapodót -és nem azért,mert a sorozat lentebb adva volna a szintjét- ,az időhiányosság miatt.
2014. szeptember 03. 22:35
|
|
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline
|
háát szerintem sem lesz több, 1: azért mert már nagyon érződik, h kifogytak 2: egyre bonyolultabb a sztori 3: már annyira kitágították az ingerküszöböt, h a nagy csavarokon már alig lepődünk meg, + szemünk sem rebben amikor vkit kibeleznek/letépik a fejét/stb...
legalábbis szerintem
legalábbis szerintem
2014. szeptember 04. 18:32
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
De mindenkinek az eletebe jatszodott a vampirnaplok nem csak a szineszeknek hanem meg a nezzoknek is ! sajnalom hogy vege lesz de egyszer mindenek vege lesz
2014. szeptember 04. 18:58
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
a könyv is 7 részes, ez lesz a 7. évad (ha lesz) uána már logikusan vége lenne...
2014. szeptember 05. 08:33
|
|
TVDfan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 201001 offline
|
hmm... nagyon sajnálom hogy vége lesz!! ez az egy sorozat amit folyamatosan nézek, és még egy részt sem hagytam ki belőle. Persze gondoltam hogy vége lesz egyszer de még egy-két évadot lehúzhatnának belőle!
2014. szeptember 10. 16:35
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Ennek sose szabad véget érnie
2014. szeptember 10. 18:19
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nem hiszem hogy Ian új kapcsolata miatt lenne vége a sorozatnak. Biztos hogy mindenkinek nehéz, hogy hamarosan itt a vége, de szerintem ez várható volt. Mármint már nem nagyon tudnának mit kihozni ebből, itt az ideje hogy ténylegesen vége legyen. Bár nagyon fáj ezt mondanom, de így lesz a legjobb...
2014. szeptember 17. 20:25
|
|
Minionssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 58 Azonosító: 228707 offline
|
Nee nem lehet vége
Ian biztos meggondolja magát, vagy legalább is csak reméllem
Nagyon sajnálnám ha vége lenne a TVD-nek!! Imádom ezt a sorozatot, de így belegondolva Ian nem mond annyira hülyeséget
De akkor is reménykedem a folytatásban
2014. szeptember 22. 18:20
Be kell vallani, Iannek igaza van.
Én magam is imádom a TVD-t, de már én is azt mondom, hogy legyen ez az utolsó évad. Nagyon sok minden történt már az évadok során, ezáltal nagyon nehezen átlátható a történet, mellesleg ha valamelyik főszereplő nem dolgozna tovább a stábbal, azaz Nina, Ian vagy Paul...na úgy már végképp nem lenne értelme folytatni. Nem lenne az igazi a sorozat.
A cselekmény számomra mindig is fordulatos volt, mindig okozott valami meglepetést, viszont ez is bármikor elveszhet (sokak szerint már el is veszett). Szóval...persze, elhiszem, hogy a legnagyobb fanatikusoknak ez "fájdalmas" hír lehet, nekem is az, de ha valaminek vége, akkor vége.
Én magam is imádom a TVD-t, de már én is azt mondom, hogy legyen ez az utolsó évad. Nagyon sok minden történt már az évadok során, ezáltal nagyon nehezen átlátható a történet, mellesleg ha valamelyik főszereplő nem dolgozna tovább a stábbal, azaz Nina, Ian vagy Paul...na úgy már végképp nem lenne értelme folytatni. Nem lenne az igazi a sorozat.
A cselekmény számomra mindig is fordulatos volt, mindig okozott valami meglepetést, viszont ez is bármikor elveszhet (sokak szerint már el is veszett). Szóval...persze, elhiszem, hogy a legnagyobb fanatikusoknak ez "fájdalmas" hír lehet, nekem is az, de ha valaminek vége, akkor vége.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.