Ian Somerhalder szerint elérkezett a finálé
2014. augusztus 30. 13:45
Szerintem is jobb ha befejezik. Nem azt mondom hogy nem voltak jó pillanatai, a 2.és 3. évadot nagyon élveztem, szerintem az volt a fénypontja. De már nincs miért tovább nyúzni, adjanak egy tisztességes befejezést a sorozatnak.
2014. augusztus 30. 23:12
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Ha méltó lezárása lesz a sorozatnak, akkor legyen. De én nagyon örülnék még a 7. évadnak.
2014. augusztus 31. 11:16
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ha tényleg Nikki miatt nem lesz 7-dik évad akkor , köszi szépen -.- ... ez szánalmas.
2014. augusztus 31. 13:39
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
És akkor az Originals 2 évados lesz?
Amúgy szerintem jó ez így már erőltetett lenne a 7.évad. Ha lenne ötlet akkor jobb lenne ha még folytatodna de már az 5.en is látszott hogy közel nem olyan mint a többi.
Amúgy szerintem jó ez így már erőltetett lenne a 7.évad. Ha lenne ötlet akkor jobb lenne ha még folytatodna de már az 5.en is látszott hogy közel nem olyan mint a többi.
2014. szeptember 02. 10:20
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
MRenii18:Teljesen egyetértek
Az az utálatos féltékeny ribanc miatt nem lesz 7.évad ?
Az az utálatos féltékeny ribanc miatt nem lesz 7.évad ?
2014. szeptember 02. 16:40
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Egyetertek az elottem szoloval, inakbb artana mint sem segitene a sorozatnak, ha lenne 7. evad. Thanks God!!
2014. szeptember 02. 17:58
Én csak azt nem értem hogy miért vannak tőle annyira elolvadva bizonyos csajok?
2014. szeptember 02. 19:14
Jonial ne haragudj...... de mi az hogy "vége lehetne"?
a 2. évadig gyakorlatilag alig történik valami....
) semmit nem tudsz a sztoryból, de itt mondod hogy vége lehetne.... hát ne haragudj de elég sokan szeretjük
)
Jaksi József Tamás neked válaszolva, nem elolvadva vagyunk, hanem... eszméletlen jó sztory
nem szappanopera, és "jaj már megint nyáladzás..." NEM! ez egy eszméletlen jó sorozat, és sztory! aki nem nézi, vagy nem ismeri nem tudja!
én azt gondolom az egészről, hogy nagyon jó sorozat, de így is sokat letettek az asztalra, ha nem lesz 7. évad, nem lesz
remélem ütős befejezése lesz az egész történetnek
várom
Jaksi József Tamás neked válaszolva, nem elolvadva vagyunk, hanem... eszméletlen jó sztory
én azt gondolom az egészről, hogy nagyon jó sorozat, de így is sokat letettek az asztalra, ha nem lesz 7. évad, nem lesz
2014. szeptember 02. 21:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnos akkor vége:/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: