Ian Somerhalder szerint elérkezett a finálé
2014. augusztus 29. 21:29
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
szerintem is ideje már, hogy vége legyen a sorozatnak, mert már igyis nagyon elhúzták.
de nah, mondjuk kár, hogy nem fogjuk utánna látni Iant sorozatban, de remélem akkor játszik majd másikban, mert nagyon tehetséges
2014. augusztus 29. 21:39
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Szerintem is itt a vége. Jó sorozat volt, csináltak valami jót. És most tegyenek is pontot a végére.
2014. augusztus 29. 22:10
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Igaza van Ian-nek..Ez már a végét húzta. Ahogy láttam, egyre jobban merültünk bele a történetbe, ls félre értés ne essék, annyira jó volt már mindent megtudni, de miután az ember megtudja, már nem lesz olyan érdekes. Miután minden lelepleződik, leáldoz a történetnek mindne. Nem azt mondom, hogy utána az ember nem nézi meg újra szívesen meg minden, de folytatni a sorozatot már nem érdemes, mert nem lesz olyan jó.
Valahogy ez volt a Harry Potterrel is..
2014. augusztus 29. 22:10
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
elég szomorú vagyok, de ha nem tudnak érdekeset csinálni akkor ne legyen fólytatás..bár ha jó lesz a 6 évad akkor szomorú leszek ha nem lesz fólytatása!
2014. augusztus 30. 09:27
Igaza van Ian-nek...
minden sorozatnak vége lesz egyszer..
minden sorozatnak vége lesz egyszer..
2014. augusztus 30. 12:01
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
remélem lesz 7-ik évad azután már tőlem vége lehet
2014. augusztus 30. 12:07
A folyamatosan csökkenő színvonal miatt a 4. évad után elkaszáltam, de a kritikákat olvasva sosem értettem, miért nem törölték már ezt a sorozatot. Most már épp itt az ideje a befejezésnek, mert elég rendesen kifogytak az írók az ötletekből és azt se felejtsük el hogy a legtöbben úgy játszanak tinit, hogy már rég a húszas/harmincas éveiket tapossák.
2014. augusztus 30. 12:12
|
|
LuLu2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 278 Csatolások: 2 Azonosító: 184890 offline
|
Teljesen egyetértek Ian-nel. Jobb,ha egy kerek,lezárt történetet kapunk,mint hogy még húzzák évadokon át...egyébkéntaz 5.évad fináléja előtt kaszáltam. Valljuk be... Ez a sorozat sem hozza már az 1. Évados színvonalat és a készítők is kifogytak az ötletekből
2014. augusztus 30. 12:12
ha a sorozatnak vége lesz,elfogadom,de ne Nikki miatt legyen vége.Ha Ian úgy dönt már nem akar Ninával forgatni-bár folyton azt hagnzotatják még jó barátok-elfogadom,de akkor se Nikki legyen a hátérok,mert akkor elveszne a varázs
2014. augusztus 30. 12:22
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Hát már látszik a színészeken hogy unják a szerepüket, legfőképpen Ninán. A legelején még látszott rajta az öröm, az élvezet. De ha vége, vége. Én imádom a mai napig.
2014. augusztus 30. 13:25
|
|
evike evcsy 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 188689 offline
|
neeeeee!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: