Szeretném elmondani, hogy mindenkinek a véleményét és álláspontját tiszteletben tartom, ezért ezt kölcsönösen is elvárom. Nem próbálom a saját nézetemet ráerőltetni másokra, hiszen attól vagyunk emberek, hogy önálló meglátásaink vannak, ebből kifolyólag pedig előfordul, hogy nem értünk egyet a többi embertársunkkal.
Engem személy szerint elborzaszt a homoszexualitás. Az egyik legtermészetellenesebb és legabnormálisabb dolognak tartom ezt a fajta szexuális irányultságot, de ami számomra még ennél is szomorúbb, az az, hogy sokan épelméjűnek és természetesnek vallják (mi másért engedélyezték volna a melegházasságot?), és ezt a téves megállapítást mindenáron próbálják ránk erőszakolni. Azzal a ténnyel teljes mértékben egyetértek, hogy fogadjuk el a homoszexuálisokat, hiszen ők maguk nem tehetnek arról, hogy a sajátjukkal megegyező nemhez vonzódnak. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy támogatni kell, hiszen teljes mértékben rendellenes: maga a biológiai kialakításunk támasztja alá ezt a tényt! A testfelépítésünk is igazolja, hogy ez egy torz világnézet, hiszen csakis két ellentétes nemű lény tud közösülni egymással és így szaporodni.
Leginkább a Biblia iránti tiszteletem késztet erre az állásfoglalásra, hiszen ha Isten elfogadta volna, hogy két azonos nemű vonzalma kiteljesedjen testi úton, úgy teremtette volna meg a férfit és a nőt, hogy az azonos neműek is tudjanak szaporodni egymással, Isten ugyanis azt akarta, hogy az emberek sokasodjanak és népesítsék be a Földet.
Természetesen mindannyian emberek vagyunk és meg kell tanulnunk elfogadni és szeretni egymást. Csupán szerettem volna leírni a saját logikám által kialakított véleményemet, senkit nem ítélek el saját neme iránti viszonyulása alapján, csupán ne állítsuk be természetesnek a természetelleneset.
Ezeket mindenképp tudnod kell a másságról
2014. augusztus 29. 09:22
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nagyon tetszett a cikk, tényleg hatalmas tisztelet az írójának, azért is, mert megírta, meg azért is, mert merte publikálni (azért mondom ezt, mert tudjuk, hogy milyen néhány tag). De pontosan ez a baj az egésszel, hogy aki eddig elfogadó volt, az ezután is az lesz, aki meg eddig is elutasító, gyűlölködő volt, az szintén megmarad annak, mert képtelen felfogni egy ilyen értelmes cikket. Pedig az, és tényleg köszönet érte!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 29. 09:38
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Érdekes cikk lett
2014. augusztus 29. 09:56
Nagyon jó lett a cikk. És tényleg, igaz minden amiről írnak. Jár a taps az írónak:D grt:)
2014. augusztus 29. 10:19
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
nekem sincs semmi bajom velük
nem értem hogy lehet őket elítélni
2014. augusztus 29. 10:23
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal, és a leszbikusokkal.
Sőt, anyukámnak az egyik barátja meleg, és elmondása alapján, nála jobb barátot, el se tud képzelni, mivel teljesen megérti.
Sőt, anyukámnak az egyik barátja meleg, és elmondása alapján, nála jobb barátot, el se tud képzelni, mivel teljesen megérti.
2014. augusztus 29. 10:37
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
CaliforniaGirl, egyetértek veled. Jó cikk lett. ^^
2014. augusztus 29. 10:39
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Betti888 igazán köszönöm, hogy megmutattad, lehet valakinek saját véleménye. Nem látok egy téged szidó kommentet sem. Végre! Azt is köszönöm, hogy nagyon normálisan fejezted ki magad!
Nem mellesleg egyetértek!
Nem mellesleg egyetértek!
2014. augusztus 29. 10:47
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (rednail @ 2014.08.28. 20:03)
Mert előtted csinálják? Mit? és az miért elfogadott, hogy egy hetero pár csinálja előtted? Azt miért lehet, a melegeknek meg miért nem lehet semmit se? Aki ilyet ír, hogy nincs baja a melegekkel, DE ne előtte csinálják, hááát.
Mint ahogy itt pár hozzászólásban olvasható, engem is érdekelne, hogy mivel jobb az, amikor egy hetero pár nagyközönség előtt (utcán, tömegközlekedésen) nyalja-falja egymást, mintha ugyanezt egy homoszexuális pár tenné?
Jó, értem én, hogy fiatalság, meg tombolnak a hormonok, meg dúl a szerelem, de azt meg lehet máshogy is mutatni, nemcsak úgy, hogy közben egyáltalán nem veszünk tudomást a világról, és akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet.
Idézet (CUKI97 @ 2014.08.28. 21:39)
_ToTo_, egyetértek.
Nem természetellenes?
Egyáltalán nem természetellenes. Erre azért pár példát találhatsz az állatvilágból is. Ja, és sokszor előkerül, hogy a másság egy betegség, fejlődési rendellenesség, és egyéb emeletes marhaságok.
Ha már itt tartunk, tudod mi a természetellenes? A pedofília. Amikor egy kvázi felnőtt ember arra izgul fel, hogy pár éves gyerekeket molesztáljon. Betegség az influenza, fejlődési rendellenesség meg a nyitott gerinccel való születés.
Nem provokatív? Dehogynem! Nagyon is az. Ennyi erővel a heterók is tarthatnának felvonulást, verhetnék a mellüket, hogy de büszkék.
Már hogyne lenne provokatív, mikor pont ez a cél? Viszont, ha jól emlékszem a hetero embereknek sincs megtiltva, hogy büszkék legyenek szexuális beállítottságukra.
És kíváncsi leszek, miféle zavarokkal fog küzdeni az a gyermek, akinek két apja, vagy két anyja van. Arról nem is beszélve, hogy a környezetet tekintve minek teszik ki a szülők a gyerekeket.
Semmivel. Nem az számít, hogy két anyát, vagy két apát lát a gyerek, nem az egy anya egy apa modell, vagy annak hiánya fog egy gyereket befolyásolni, hanem az, hogy az a pár milyen példát mutat neki. Egy valamiben sokkal jobb lesz, mint az emberek többsége, mégpedig az elfogadásban.
Csak úgy kíváncsiságból, mennyivel kevésbé problémásabb az a családmodell, ahol egy apja, és egy anyja van egy gyereknek, és valamelyik szülő iszik és/vagy veri is a gyereket? Ott nem sérül a gyerek, nem fog esetlegesen zavarokkal küzdeni? Pedig a klasszikus családmodellben nőtt fel!
Idézet (Betti888 @ 2014.08.29. 09:15)
Engem személy szerint elborzaszt a homoszexualitás. Az egyik legtermészetellenesebb és legabnormálisabb dolognak tartom ezt a fajta szexuális irányultságot, de ami számomra még ennél is szomorúbb, az az, hogy sokan épelméjűnek és természetesnek vallják (mi másért engedélyezték volna a melegházasságot?), és ezt a téves megállapítást mindenáron próbálják ránk erőszakolni. Azzal a ténnyel teljes mértékben egyetértek, hogy fogadjuk el a homoszexuálisokat, hiszen ők maguk nem tehetnek arról, hogy a sajátjukkal megegyező nemhez vonzódnak. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy támogatni kell, hiszen teljes mértékben rendellenes: maga a biológiai kialakításunk támasztja alá ezt a tényt! A testfelépítésünk is igazolja, hogy ez egy torz világnézet, hiszen csakis két ellentétes nemű lény tud közösülni egymással és így szaporodni.
Szerintem a jó hozzáállás valahol a kettő között félúton lenne, ha ez egy ideális világ lenne. Fogadjuk el a másságot, mert ugyebár nem csak homoszexualitás létezik, és támogatni is kell az egyenjogúságot, de a megfelelő mértékben.
Azzal én sem tudok mit kezdeni, hogy a média minden csatornáján ezzel bombáznak, azzal meg különösen nem, hogy a média akarja eldönteni helyettem, hogy engem mennyire érdekeljen a téma. Mint minden, amiből nagy dózist kap az ember, egy idő után a másság kérdése is elér egy határt, amikor egész egyszerűen azt mondják majd az emberek, hogy nem érdekel.
Azt viszont nem értem, hogy a testfelépítés, a férfi és nő közötti szexuális viszony, és szaporodás között milyen releváns kapcsolat van. Az addig rendben van, hogy a fajfenntartáshoz, - legyen az az állatvilágban, vagy az embernél - szükség van egy hím-, és egy nőnemű egyedre. De hogy jön ide a testfelépítés? Egy 130 cm-es mélynövésűnek (gyk.: törpe), és egy 200+ cm-es "óriásnak" is lehet teljesen átlagos magasságú gyereke, mert ehhez semmi köze a testfelépítésnek. Mint ahogy egy barna hajú, és barna szemű hetero párnak is születhet szőke, kék szemű gyereke, és itt sincs köze semmilyen testfelépítésnek a végeredményhez.
Idézet (Betti888 @ 2014.08.29. 09:15)
Leginkább a Biblia iránti tiszteletem késztet erre az állásfoglalásra, hiszen ha Isten elfogadta volna, hogy két azonos nemű vonzalma kiteljesedjen testi úton, úgy teremtette volna meg a férfit és a nőt, hogy az azonos neműek is tudjanak szaporodni egymással, Isten ugyanis azt akarta, hogy az emberek sokasodjanak és népesítsék be a Földet.
Két dolgot alapvetően felesleges belekeverni bármilyen téma 95%-ába. A vallást, és a politikát. De ha már te a Bibliát említetted, akkor, ha nagyon leredukálom a dolgokat, akkor a tízparancsolatban például nincs benne, hogy a másság bűn lenne, betegség, természetellenes, és Isten ellen való. Ettől függetlenül a példám azért nem jó, mert a Biblia is számtalan módon értelmezhető, épp ezért amikor kiragadnak belőle egy-egy részletet, azt értelmezhetem így is, meg úgy is.
Az viszont tény, a Bibliától függetlenül is, hogy az ember az egyetlen olyan faj, aki nem kizárólag csak a fajfenntartás miatt él szexuális életet, hanem pusztán az élvezet miatt is.
10 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
MadHatter,
Jolie_77,
Szandi0820,
janet7,
JBT1,
itsjustme,
Fan-ily6889,
SmileyZ,
taylex
2014. augusztus 29. 10:56
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
ez engem k*rvara nem erdekeltt..tudom hogy vannak ilyenek,hogy mi bajuk van..de...ne elottem csinaljak,:*
2014. augusztus 29. 11:02
|
|
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline
|
annyira mély tiszteletem a cikk írójának, végre egy értelmes a sok szarkavarás között! én személy szerint mindig is megakartam ismerkedni egy homoszexuális fiúval/lánnyal, hogy jobban betekintést nyerhessek a világába, hogy megértsem milyen is élni a súlyos előítéletek ellenére. én valamilyen módon hősnek tartom őket! egyesek képesek leküzdeni a sok szart amit kapnak az emberektől, és boldog életet élnek a párjukkal.. amogyan együtt a világ ellen módon.
2014. augusztus 29. 11:09
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
Sokan írták előttem, hogy ellenzik vagy csak nem tartják jó ötletnek azt hogy azonos nemű pároknak gyerekei legyenek, ez valóban kényes kérdés. Akik ellenzik mindig azt hozzák fel, hogy a gyerek(ek) sérül(nek), mert csak 2 anyát vagy éppen apát lát(nak). Gondoljatok bele hogy melyik a jobb: egy kisgyereknek van 2 anyukája vagy apukája akik szeretik, mellette állnak mindenben vagy ha egy gyerek árvaházban nő fel, vagy például az édesapja egész nap iszik és veri az egész családot és persze ott vannak a ma már teljesen elfogadott csonka családok. Az ilyen családban felnövő gyerekek is sérülnek valamilyen szinten.
A cikk írójának pedig gratula, mert igényes és tartalmas cikket írt.
Sajnos rengetek negatív vélemény található itt ami bizonyítja hogy az emberek elfogadóképessége nagyon nem fejlődik gyszerre az inteligenciával.
A cikk írójának pedig gratula, mert igényes és tartalmas cikket írt.
Sajnos rengetek negatív vélemény található itt ami bizonyítja hogy az emberek elfogadóképessége nagyon nem fejlődik gyszerre az inteligenciával.
2014. augusztus 29. 11:16
|
|
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline
|
50 cent? Őt nem tudtam,hogy homo.
Én ezzel a témával kapcsolatban annyit tudok mondani,hogy ha szeretik egymást,akkor legyenek együtt.Házasodjanak össze,nekem teljesen mind1.Ha szeretik egymást,hát jó.Nem kell tiltakozni,semmit sem kell csinálni.Nem ők tehetnek arról,hogy a lányokat,vagy a fiúkat szeretik.Lucky004 : Egyetértek.
Én ezzel a témával kapcsolatban annyit tudok mondani,hogy ha szeretik egymást,akkor legyenek együtt.Házasodjanak össze,nekem teljesen mind1.Ha szeretik egymást,hát jó.Nem kell tiltakozni,semmit sem kell csinálni.Nem ők tehetnek arról,hogy a lányokat,vagy a fiúkat szeretik.Lucky004 : Egyetértek.
2014. augusztus 29. 11:17
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Na,hol is kezdjem. Nekem semmi bajom sincs a melegekkel,vagyis nem sok. Felőlem aztán lehet valaki meleg,csak ne kösse az orromra. Ne legyen melegfelvonulás,ahol reklámozzák ezt. Ne ez legyen már a normális. Az a normális,hogy van egy csaj meg egy fiú,összejönnek,aztán gyerekeik lesznek,meg unokáik. Nem az,hogy két pasi összejön és örökbe fogadnak egy gyereket. Nem ítélem el őket,de ne akarják,hogy minél többen legyenek melegek,meg hogy ezt reklámozzák. Nem támogatom őket abban,hogy gyerekeik legyenek,de megtudom érteni,hogy ők is vágynak egy kisgyermekre,aki a szemük előtt cseperedik fel! Úgyhogy nem ítélem el őket,max egy picit,csak hagyjanak vele békén,mert jelenleg nem vagyok rá kíváncsi. Mint ahogy nem kérdezem meg egy idegentől,hogy nmilyen gondjaid vannak??
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.