Starity

Ezeket mindenképp tudnod kell a másságról

17 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 29. 09:15 #121
- törölt felhasználó -    
Szeretném elmondani, hogy mindenkinek a véleményét és álláspontját tiszteletben tartom, ezért ezt kölcsönösen is elvárom. Nem próbálom a saját nézetemet ráerőltetni másokra, hiszen attól vagyunk emberek, hogy önálló meglátásaink vannak, ebből kifolyólag pedig előfordul, hogy nem értünk egyet a többi embertársunkkal.

Engem személy szerint elborzaszt a homoszexualitás. Az egyik legtermészetellenesebb és legabnormálisabb dolognak tartom ezt a fajta szexuális irányultságot, de ami számomra még ennél is szomorúbb, az az, hogy sokan épelméjűnek és természetesnek vallják (mi másért engedélyezték volna a melegházasságot?), és ezt a téves megállapítást mindenáron próbálják ránk erőszakolni. Azzal a ténnyel teljes mértékben egyetértek, hogy fogadjuk el a homoszexuálisokat, hiszen ők maguk nem tehetnek arról, hogy a sajátjukkal megegyező nemhez vonzódnak. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy támogatni kell, hiszen teljes mértékben rendellenes: maga a biológiai kialakításunk támasztja alá ezt a tényt! A testfelépítésünk is igazolja, hogy ez egy torz világnézet, hiszen csakis két ellentétes nemű lény tud közösülni egymással és így szaporodni.

Leginkább a Biblia iránti tiszteletem késztet erre az állásfoglalásra, hiszen ha Isten elfogadta volna, hogy két azonos nemű vonzalma kiteljesedjen testi úton, úgy teremtette volna meg a férfit és a nőt, hogy az azonos neműek is tudjanak szaporodni egymással, Isten ugyanis azt akarta, hogy az emberek sokasodjanak és népesítsék be a Földet.

Természetesen mindannyian emberek vagyunk és meg kell tanulnunk elfogadni és szeretni egymást. Csupán szerettem volna leírni a saját logikám által kialakított véleményemet, senkit nem ítélek el saját neme iránti viszonyulása alapján, csupán ne állítsuk be természetesnek a természetelleneset.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Rocket, Mendys, Chloe97
2014. augusztus 29. 09:22 #122
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Nagyon tetszett a cikk, tényleg hatalmas tisztelet az írójának, azért is, mert megírta, meg azért is, mert merte publikálni (azért mondom ezt, mert tudjuk, hogy milyen néhány tag). De pontosan ez a baj az egésszel, hogy aki eddig elfogadó volt, az ezután is az lesz, aki meg eddig is elutasító, gyűlölködő volt, az szintén megmarad annak, mert képtelen felfogni egy ilyen értelmes cikket. Pedig az, és tényleg köszönet érte!
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. augusztus 29. 09:38 #123
Miss.Elizabeth
Miss.Elizabeth
✨Focus✨

StátuszPink fluffy unicorn dancing on rainbow.♥
Hozzászólás: 1302
Csatolások: 9
Azonosító: 226085
Érdekes cikk lett smileeee.gif
2014. augusztus 29. 09:56 #124
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett a cikk. És tényleg, igaz minden amiről írnak. Jár a taps az írónak:D grt:)
2014. augusztus 29. 09:59 #125
Esztiiiii
Esztiiiii
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 230485
Jó cikk lett!!!! smileeee.gif
2014. augusztus 29. 10:19 #126
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
nagyon jó cikk lett ezt beismerem de hogy őszinte legyek engem teszitanak a melegek nem utálok őket csak nekem ez fura dolog
2014. augusztus 29. 10:19 #127
saciésennyi
saciésennyi
új tag

StátuszI realy dont care now ;)
Hozzászólás: 80
Azonosító: 208144
nekem sincs semmi bajom velük smileeee.gif nem értem hogy lehet őket elítélni tongue.gif
2014. augusztus 29. 10:23 #128
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal, és a leszbikusokkal.
Sőt, anyukámnak az egyik barátja meleg, és elmondása alapján, nála jobb barátot, el se tud képzelni, mivel teljesen megérti. smileeee.gif
2014. augusztus 29. 10:37 #129
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
CaliforniaGirl, egyetértek veled. Jó cikk lett. ^^
2014. augusztus 29. 10:39 #130
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
Betti888 igazán köszönöm, hogy megmutattad, lehet valakinek saját véleménye. Nem látok egy téged szidó kommentet sem. Végre! Azt is köszönöm, hogy nagyon normálisan fejezted ki magad!
Nem mellesleg egyetértek!
2014. augusztus 29. 10:41 #131
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
engem adddig nem zavarnak, amedddig nem zaklatnak. smileeee.gif
2014. augusztus 29. 10:46 #132
- törölt felhasználó -    
Hát tekintettel lehetnének a kisebbekel!
2014. augusztus 29. 10:47 #133
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (rednail @ 2014.08.28. 20:03)

Mert előtted csinálják? Mit? és az miért elfogadott, hogy egy hetero pár csinálja előtted? Azt miért lehet, a melegeknek meg miért nem lehet semmit se? Aki ilyet ír, hogy nincs baja a melegekkel, DE ne előtte csinálják, hááát. 

Mint ahogy itt pár hozzászólásban olvasható, engem is érdekelne, hogy mivel jobb az, amikor egy hetero pár nagyközönség előtt (utcán, tömegközlekedésen) nyalja-falja egymást, mintha ugyanezt egy homoszexuális pár tenné?
Jó, értem én, hogy fiatalság, meg tombolnak a hormonok, meg dúl a szerelem, de azt meg lehet máshogy is mutatni, nemcsak úgy, hogy közben egyáltalán nem veszünk tudomást a világról, és akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet.

Idézet (CUKI97 @ 2014.08.28. 21:39)

_ToTo_, egyetértek.
Nem természetellenes? biggrin.gif Ha Darwin élne, másként vélekedne. xd Igazság szerint, mindenféle homofób megnyilvánulástól mentesen: igenis természetellenes (amennyiben a természetesség az ember -és állatvilágban is a különböző felek szembenállását jelenti az életben, a szaporodásban és egyebekben).

Egyáltalán nem természetellenes. Erre azért pár példát találhatsz az állatvilágból is. Ja, és sokszor előkerül, hogy a másság egy betegség, fejlődési rendellenesség, és egyéb emeletes marhaságok.
Ha már itt tartunk, tudod mi a természetellenes? A pedofília. Amikor egy kvázi felnőtt ember arra izgul fel, hogy pár éves gyerekeket molesztáljon. Betegség az influenza, fejlődési rendellenesség meg a nyitott gerinccel való születés.

Nem provokatív? Dehogynem! Nagyon is az. Ennyi erővel a heterók is tarthatnának felvonulást, verhetnék a mellüket, hogy de büszkék.

Már hogyne lenne provokatív, mikor pont ez a cél? Viszont, ha jól emlékszem a hetero embereknek sincs megtiltva, hogy büszkék legyenek szexuális beállítottságukra.

És kíváncsi leszek, miféle zavarokkal fog küzdeni az a gyermek, akinek két apja, vagy két anyja van. Arról nem is beszélve, hogy a környezetet tekintve minek teszik ki a szülők a gyerekeket.

Semmivel. Nem az számít, hogy két anyát, vagy két apát lát a gyerek, nem az egy anya egy apa modell, vagy annak hiánya fog egy gyereket befolyásolni, hanem az, hogy az a pár milyen példát mutat neki. Egy valamiben sokkal jobb lesz, mint az emberek többsége, mégpedig az elfogadásban.

Csak úgy kíváncsiságból, mennyivel kevésbé problémásabb az a családmodell, ahol egy apja, és egy anyja van egy gyereknek, és valamelyik szülő iszik és/vagy veri is a gyereket? Ott nem sérül a gyerek, nem fog esetlegesen zavarokkal küzdeni? Pedig a klasszikus családmodellben nőtt fel!

Idézet (Betti888 @ 2014.08.29. 09:15)

Engem személy szerint elborzaszt a homoszexualitás. Az egyik legtermészetellenesebb és legabnormálisabb dolognak tartom ezt a fajta szexuális irányultságot, de ami számomra még ennél is szomorúbb, az az, hogy sokan épelméjűnek és természetesnek vallják (mi másért engedélyezték volna a melegházasságot?), és ezt a téves megállapítást mindenáron próbálják ránk erőszakolni. Azzal a ténnyel teljes mértékben egyetértek, hogy fogadjuk el a homoszexuálisokat, hiszen ők maguk nem tehetnek arról, hogy a sajátjukkal megegyező nemhez vonzódnak. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy támogatni kell, hiszen teljes mértékben rendellenes: maga a biológiai kialakításunk támasztja alá ezt a tényt! A testfelépítésünk is igazolja, hogy ez egy torz világnézet, hiszen csakis két ellentétes nemű lény tud közösülni egymással és így szaporodni. 

Szerintem a jó hozzáállás valahol a kettő között félúton lenne, ha ez egy ideális világ lenne. Fogadjuk el a másságot, mert ugyebár nem csak homoszexualitás létezik, és támogatni is kell az egyenjogúságot, de a megfelelő mértékben.
Azzal én sem tudok mit kezdeni, hogy a média minden csatornáján ezzel bombáznak, azzal meg különösen nem, hogy a média akarja eldönteni helyettem, hogy engem mennyire érdekeljen a téma. Mint minden, amiből nagy dózist kap az ember, egy idő után a másság kérdése is elér egy határt, amikor egész egyszerűen azt mondják majd az emberek, hogy nem érdekel.

Azt viszont nem értem, hogy a testfelépítés, a férfi és nő közötti szexuális viszony, és szaporodás között milyen releváns kapcsolat van. Az addig rendben van, hogy a fajfenntartáshoz, - legyen az az állatvilágban, vagy az embernél - szükség van egy hím-, és egy nőnemű egyedre. De hogy jön ide a testfelépítés? Egy 130 cm-es mélynövésűnek (gyk.: törpe), és egy 200+ cm-es "óriásnak" is lehet teljesen átlagos magasságú gyereke, mert ehhez semmi köze a testfelépítésnek. Mint ahogy egy barna hajú, és barna szemű hetero párnak is születhet szőke, kék szemű gyereke, és itt sincs köze semmilyen testfelépítésnek a végeredményhez.

Idézet (Betti888 @ 2014.08.29. 09:15)

Leginkább a Biblia iránti tiszteletem késztet erre az állásfoglalásra, hiszen ha Isten elfogadta volna, hogy két azonos nemű vonzalma kiteljesedjen testi úton, úgy teremtette volna meg a férfit és a nőt, hogy az azonos neműek is tudjanak szaporodni egymással, Isten ugyanis azt akarta, hogy az emberek sokasodjanak és népesítsék be a Földet.

Két dolgot alapvetően felesleges belekeverni bármilyen téma 95%-ába. A vallást, és a politikát. De ha már te a Bibliát említetted, akkor, ha nagyon leredukálom a dolgokat, akkor a tízparancsolatban például nincs benne, hogy a másság bűn lenne, betegség, természetellenes, és Isten ellen való. Ettől függetlenül a példám azért nem jó, mert a Biblia is számtalan módon értelmezhető, épp ezért amikor kiragadnak belőle egy-egy részletet, azt értelmezhetem így is, meg úgy is.

Az viszont tény, a Bibliától függetlenül is, hogy az ember az egyetlen olyan faj, aki nem kizárólag csak a fajfenntartás miatt él szexuális életet, hanem pusztán az élvezet miatt is.
10 felhasználónak tetszik: AFCfan, MadHatter, Jolie_77, Szandi0820, janet7, JBT1, itsjustme, Fan-ily6889, SmileyZ, taylex
2014. augusztus 29. 10:52 #134
pinker
pinker
új tag

StátuszBeing human is given, but keeping humanity is a choice.
Hozzászólás: 35
Azonosító: 202590
http://indavideo.hu/video/Gyerekek_a_meleg_hazassagrol?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_cam...ign=videoplayer
2014. augusztus 29. 10:56 #135
cicusmicus8
cicusmicus8
b!tch
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 31
Azonosító: 184793
ez engem k*rvara nem erdekeltt..tudom hogy vannak ilyenek,hogy mi bajuk van..de...ne elottem csinaljak,:*
2014. augusztus 29. 10:56 #136
- törölt felhasználó -    
Még Jodie Foster is???????
2014. augusztus 29. 11:02 #137
badgal
badgal
visszatérő vendég

Státusz-
Hozzászólás: 127
Csatolások: 129
Azonosító: 230513
annyira mély tiszteletem a cikk írójának, végre egy értelmes a sok szarkavarás között! én személy szerint mindig is megakartam ismerkedni egy homoszexuális fiúval/lánnyal, hogy jobban betekintést nyerhessek a világába, hogy megértsem milyen is élni a súlyos előítéletek ellenére. én valamilyen módon hősnek tartom őket! egyesek képesek leküzdeni a sok szart amit kapnak az emberektől, és boldog életet élnek a párjukkal.. amogyan együtt a világ ellen módon.
2014. augusztus 29. 11:09 #138
Lucky004
Lucky004
új tag
Hozzászólás: 39
Azonosító: 232349
Sokan írták előttem, hogy ellenzik vagy csak nem tartják jó ötletnek azt hogy azonos nemű pároknak gyerekei legyenek, ez valóban kényes kérdés. Akik ellenzik mindig azt hozzák fel, hogy a gyerek(ek) sérül(nek), mert csak 2 anyát vagy éppen apát lát(nak). Gondoljatok bele hogy melyik a jobb: egy kisgyereknek van 2 anyukája vagy apukája akik szeretik, mellette állnak mindenben vagy ha egy gyerek árvaházban nő fel, vagy például az édesapja egész nap iszik és veri az egész családot és persze ott vannak a ma már teljesen elfogadott csonka családok. Az ilyen családban felnövő gyerekek is sérülnek valamilyen szinten.
A cikk írójának pedig gratula, mert igényes és tartalmas cikket írt.
Sajnos rengetek negatív vélemény található itt ami bizonyítja hogy az emberek elfogadóképessége nagyon nem fejlődik gyszerre az inteligenciával.
2014. augusztus 29. 11:16 #139
Cheral
Cheral
visszatérő vendég

Státusz,,We were born to die." ♥
Hozzászólás: 429
Csatolások: 24
Azonosító: 213214
50 cent? Őt nem tudtam,hogy homo.
Én ezzel a témával kapcsolatban annyit tudok mondani,hogy ha szeretik egymást,akkor legyenek együtt.Házasodjanak össze,nekem teljesen mind1.Ha szeretik egymást,hát jó.Nem kell tiltakozni,semmit sem kell csinálni.Nem ők tehetnek arról,hogy a lányokat,vagy a fiúkat szeretik.Lucky004 : Egyetértek. smileeee.gif
2014. augusztus 29. 11:17 #140
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Na,hol is kezdjem. Nekem semmi bajom sincs a melegekkel,vagyis nem sok. Felőlem aztán lehet valaki meleg,csak ne kösse az orromra. Ne legyen melegfelvonulás,ahol reklámozzák ezt. Ne ez legyen már a normális. Az a normális,hogy van egy csaj meg egy fiú,összejönnek,aztán gyerekeik lesznek,meg unokáik. Nem az,hogy két pasi összejön és örökbe fogadnak egy gyereket. Nem ítélem el őket,de ne akarják,hogy minél többen legyenek melegek,meg hogy ezt reklámozzák. Nem támogatom őket abban,hogy gyerekeik legyenek,de megtudom érteni,hogy ők is vágynak egy kisgyermekre,aki a szemük előtt cseperedik fel! Úgyhogy nem ítélem el őket,max egy picit,csak hagyjanak vele békén,mert jelenleg nem vagyok rá kíváncsi. Mint ahogy nem kérdezem meg egy idegentől,hogy nmilyen gondjaid vannak??
5 felhasználónak tetszik: Elody, Beyla, An_d_a, Chloe97, _ToTo_
17 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!