Ezeket mindenképp tudnod kell a másságról
2014. november 09. 23:06
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Sajonos sok hülye poénkodikezen, és minden második embert le melegez. A durvább megfelelőjével. Engem is sokszor melegnek tituláltak, pedig nem vagyok az. Az ilyen köcsög embereket leordítanám: ÉS HA IGEN? MI KÖZÖD HOZZÁ! Hajrá, ne adjátok fel! Nyissátok fel a világ szemét!
2014. november 09. 23:48
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Ja, és a homofobok meg menjenek a pi.....!
Olyan, mintha egy népcsoportot utálnának!
HAJRÁ MELEGEK!
Olyan, mintha egy népcsoportot utálnának!
HAJRÁ MELEGEK!
2014. december 10. 14:32
|
|
Sarah13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 225951 offline
|
Mi a f... bajuk van a melegekkel? Szerinted téged mindenki elfogad? Milyen szar lehet, hogy külön társaságok vannak egyes személyek utálatára, főleg, ha te is köztük vagy.
2014. december 10. 14:39
|
|
Sarah13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 225951 offline
|
Szerintem senkinek sem esne jól, ha valaki nyíltan kimondaná: "Utállak, megvetlek, gyűlöllek csak azért, mert nem lehet irányítani az érzelmeidet és szereted azt az embert, akit szeretsz!!!
Ezért nem kell elítélni senkit. Nem, nem esne jól, ha azt hallaná, bárki, hogy azért utálják, mert hetero vagy meleg! Be kéne fejezni ezt az egész marhaságot!!! Nem így van?
Ezért nem kell elítélni senkit. Nem, nem esne jól, ha azt hallaná, bárki, hogy azért utálják, mert hetero vagy meleg! Be kéne fejezni ezt az egész marhaságot!!! Nem így van?
2015. január 03. 18:35
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Örülök, hogy ilyen cikkek is születnek a Starityn. Úgy gondolom, hogy nem bűn, ha valaki "más"; és nem tudhatjuk, hogy mi biztosan nem fogunk az ő cipőjükben járni és a saját nemünkhöz vonzódni. Nem szégyen, nem egy titkolni való dolog...szerencsére (vagy nem) mind mások vagyunk, külön egyéniségek és szerintem épp az az elítélendő vagy inkább ciki, ha azt gondolod, hogy valaki rosszabb nálad, azért mert homoszexuális. Nem! Nagyon-nagyon sok klassz ember volt és van közöttünk, ahogy a cikk írója is említette őket.
2015. február 01. 16:09
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Én nem ítélem el a melegeket, elfogadom ahogy vannak. Ilyennek születtek (születnek). Többször elképzeltem már, hogy mennyire rosszul érezném magam a helyükben, amikor tudom, hogy sok ember kiutál a társadalomból azért mert ilyen vagyok. Ahogy a cikk is írja, ezen nem tudnak változtatni. Ugyanúgy el kellene fogadni őket mint mondjuk más hajszínű társadat. Ők is emberek, emberi jogokkal.
2015. május 04. 11:20
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
'Ez az új toleráns énem.'-szívemből szólt. Ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Csak képzeljétek magatokat Hitler időszakába, mi van, ha ti is bekerültök a fogolytáborokba? Akkor nem ítélkeznétek ennyire.
2015. május 26. 18:21
|
|
Shiinon✿❀봄날❀✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 1034 Csatolások: 0 Azonosító: 239342 offline
|
Bárcsak elfogadnák a homofóbok ,hogy azonos nemű emberek között is lehet szerelem. Homoszexuális pároknak többször hosszabb távú kapcsolatuk van mint a heteroszexuálisoknak. Nem szabad ítélkeznünk ő helyettük, az ő életük és csak is az övék.
2015. május 28. 12:11
Szerintem nem kéne elítélni a melegeket. Ők is ugyanúgy emberek, nekem egyáltalán semmi bajom nincs velük. Mit csinál egy homofób, ha mondjuk a gyereke lesz meleg? Kidobja, vagy mi? Úgy utálom az ítélkezést.
2015. október 05. 12:26
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Mennyi okos ember !
(tisztelet a kivételnek)
A gyereknek el lehet magyarázni, hogy miért van 2 apukája (kicsit tán irigylem is, mivel az enyém megcsinált 6 gyereket, de szarik a fejemre), bármilyen hihetetlen, de fokozatosan meg fogja érteni !
Nem azt kell bele nevelni(amit pl sok hetero házaspár tesz), hogy a másik az rossz és gyűlölni kell, szimplán ennyi a 'titka'... Ők is EMBEREK, ugyanúgy JOGUK van SZERETNI, mint Neked vagy nekem. Én még egy olyan meleg párt sem láttam, akik egymásnak esnek a nyílt utcán/tömegközlekedési eszközökön, heterot viszont annál többet. S tudjátok mit ? Na az undorító volt. Menjenek szobára könyörgöm... Voltam már én is szerelmes, de nem voltunk nonstop egymás szájában, nem kezdtünk nyiltan szexuális aktust a villamoson "meraszoknyaugyiseltakarja" (mert hogy ilyet is volt 'szerencsém' látni, le is szálltam azonnal...), az ilyen cselekvések otthonra valók, nem a nyilt utcára. Lehet akkor nem a melegeket kéne meglincselni, mert meg merik fogni egymás kezét... Ezek sajnos tények.
Van több meleg ismerősöm is, egyikük nagyon jó barátom. Belegondoltatok már, milyen lehet úgy élni, hogy titkolnia kell önmagát ? Mert én látom nap mint nap... Legbelül össze van törve. Pedig egy nagyon bájos, intelligens és kedves srácról van szó.
Aki emiatt nehezen barátkozik, s szinte egyáltalán nem megy emberek közé...
Sokan dobálóztok itt minden sz*rral, s közben fingotok sincs a valóságról.. Szánalmas.
Kíváncsi volnék, mihez kezdenétek, ha egy fordított világban élnénk.. ha valaki megvetne téged azért, mert beleszerettél a szomszéd srácba/lányba... Mit tennél? Ha megvernének az utcán, amiért megfogod a szerelmed kezét?
Sokaknak tudom javasolni, gondolkodjanak el picit..
További jókat,
S
A gyereknek el lehet magyarázni, hogy miért van 2 apukája (kicsit tán irigylem is, mivel az enyém megcsinált 6 gyereket, de szarik a fejemre), bármilyen hihetetlen, de fokozatosan meg fogja érteni !
Van több meleg ismerősöm is, egyikük nagyon jó barátom. Belegondoltatok már, milyen lehet úgy élni, hogy titkolnia kell önmagát ? Mert én látom nap mint nap... Legbelül össze van törve. Pedig egy nagyon bájos, intelligens és kedves srácról van szó.
Sokan dobálóztok itt minden sz*rral, s közben fingotok sincs a valóságról.. Szánalmas.
Kíváncsi volnék, mihez kezdenétek, ha egy fordított világban élnénk.. ha valaki megvetne téged azért, mert beleszerettél a szomszéd srácba/lányba... Mit tennél? Ha megvernének az utcán, amiért megfogod a szerelmed kezét?
Sokaknak tudom javasolni, gondolkodjanak el picit..
További jókat,
S
2016. március 21. 22:21
|
Leave me alone1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.18. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 254877 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora méretű magyar oldalon ilyen vagy akár hasonló cikket fogok látni valaha is. Köszönöm a 'sorstársaim' nevében is
(nem baj hogy régi a cikk és ezt senki sem fogja látni
)
2016. november 14. 17:42
|
|
attahualpaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 258318 offline
|
Imádom ezt a cikket! Minden elismerésem! Köszönöm!
2017. augusztus 13. 14:56
Wow csak most találtam meg ezt a cikket, de nagyon-nagyon tetszik. Talán ez az eddigi legjobb cikk amit itt olvastam. Minden igaz ami le van benne írva.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: