Starity

Ezeket mindenképp tudnod kell a másságról

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 03. 21:54 #301
Debby bright
Debby bright
visszatérő vendég

StátuszVisszafogni magad, amikor bánt valami, és nem hisztériázni, amikor fáj.. :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 230
Csatolások: 0
Azonosító: 204796
Szandi 0820 ! Nem azért irtam ezt csak azért mert mindenki a bibliával dobálózik! Amugy azért mondom a saját véleményt mert valaki csak azt irja hogy nekem semmi bajom! Fejtse ki hisz itt az alakom hogy mindenli elmondja a saját véleményét!
2014. szeptember 04. 19:58 #302
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet (Debby bright @ 2014.09.03. 21:54)
Szandi 0820 ! Nem azért irtam ezt csak azért mert mindenki a bibliával dobálózik! Amugy azért mondom a saját véleményt mert valaki csak azt irja hogy nekem semmi bajom! Fejtse ki hisz itt az alakom hogy mindenli elmondja a saját véleményét!

Én meg majd megtanulok írni. No comment... blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Jolie_77, Szandi0820
2014. szeptember 05. 13:14 #303
- törölt felhasználó -    
ez a cikk nagyon jo lett es pozitivumokkal van tele a melegekrol ami tobb embert meggyozhet arrol h ne legyen ellenuk. Nekem semmi kifogasom a melegekkel szemben de azt nem birom h mostansag csak ugy dobalozunk a "meleg" es a mas hasonlo szavakkal..sleep.gif
2014. szeptember 05. 16:18 #304
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Fogalmam sincs, hogy mikor olvastam utoljára ennyi sületlenséget hozzászólások tekintetében.(...) Leírtam a véleményemet más cikkek alatt is a témáról, de nem lehet elégszer megjegyezni, hogy a nemi identitás kialakulása egy természetes folyamat és nem egyik napról a másikra történik a csoda. Valakinek kék a szeme, valakinek barna. Mégsem ítélitek el "felebarátotok". Többen állítják, hogy a homoszexualitás abnormális. Ühüm.. Csak dobálóztok a Bibliával egyébként, mivel ész érveket nem említetek.

Idézet (LadyHady @ 2014.08.28. 19:41)
De ne előttem csinálják meg minden

Hányszor történt meg eddig, hogy egy meleg pár 'csinálta' a jelenlétedben? Illetve mi a differencia abban, ha heterók teszik ugyanezt? Arra enged következtetni a megnyilvánulás, hogy számodra az utóbbi elfogadott. Teljesen logikus.

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.09.02. 17:43)
ha olyan barátod van aki meleg vagy leszbikus és be vállalja és mások is tudják az nem biztos hogy jó fényt vet rád

Idézet (jojoga @ 2014.09.03. 18:40)
A gyereket teljesen megzavarná, főleg kiskorban. Nem értené, hogy mások szülei miért más neműek, míg az övéi nem. Egy kisgyerek ezt nem nagyon értené.

http://www.reactiongifs.com/r/hdch.gif
11 felhasználónak tetszik: AFCfan, hayley4, Kazuo, Jolie_77, Szandi0820, Tulipán16, JBT1, MadHatter, anna89, janet7, Fan-ily6889
2014. szeptember 06. 11:22 #305
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Nagyon igaz! smileeee.gif Mindenkinek megvan hozzá a joga, hogy azt és úgy szeressen ahogy akar.
2014. szeptember 06. 18:56 #306
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
z én szüleim nyiltan utálják a melegeket és a feketéket szóval ha beleszeretnék egy fekete lezbikus nőbe megtépnének na jó talán anya nemde én egyszer mondem nekik hogy ha nagyobb leszek szereetnék örökbefogadni egy kis fekete árvát aki nagyomn rossz sorsú és erre azt mondák Magyarországon is van rossz sorsú árva inkább olyat fogadjak örökbe.Én nem ítélem el se a feketéket se a melegeket se a biszekszeket se a transzfesztesztitákat (melesleg azokat is utálják)de tiszteletben tartom a szülim véleményt és szeretem őket tehát ez van a transzfesztitákat tudomn a legnehezebben elfogadni és megjegyzem katolikus suliba járok és ott azt tanítják hogy ne fogadjam el a melegeket,transzfesztitákat és azt tanítják hogy mivel Isten azért teremtett nőt és férfit hogy csak k tudjanak együtt lenni,szporodni és ez igaz mert gondoljunk csak bele milyen körülmények közöt nő fel az a gyerek akinek két anyja vagy két apja van szal nem tudom mit gondoljaak mit érezzek mert ebbe is meg abba is van igazság én mindenestere nehezen de elfogadom őket de azért én is kissé furcsának találom
2014. szeptember 07. 15:21 #307
Sajt200
Sajt200

StátuszRossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni. ˇˇ Dumbledore
Hozzászólás: 626
Azonosító: 196987
Én azt mondom, hogy hiába utálkozunk, melegek akkor is lesznek. Sőt szerintem egy meleg haver sokkal jobb barát is lehet egy csaj barátnőnél, mert nem veszi el a psidat (ha meg igen akkor nem kell érte sírni biggrin.gif ).
Az én szüleim is teljes homofóbok, de én ezt nem érzem így, mert az ilyen emberek szűklátókörűek és régimódiak. Jó-jó azért azt én sem bírom hogy egy hapsi szakállas nővé "varázsolja" magát, de nemsokára szerintem sokkal elfogadottabb lesz ez az egész. Én mondjuk néha úgy vagyok hogy inkább hagyjanak, de valamikor meg védem őket, szóval ez szerintem még a jövő zenéje smileeee.gif
Jó cikk lett, szépen összefoglalt, tetszik biggrin.gif
2014. szeptember 09. 14:25 #308
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Debby bright @ 2014.09.03. 18:55)
Annyira hülyék vagytok emberek! Mindenki bibliábol idézget azt se tudjátok mint mondotok! A biblia regen ma ugyan az ugyanazok  a szabályok vannak! A melegség bün és a biblia eleve halált itél a melegeknek! Mért kell mindenkinek azt irni: én elfogadom őket! Ne már legyetek egyéniek és legyen saját véleményetek!

A Biblia önmagát hazudtolja meg, csak gondoltam, felvilágosítalak.
2 felhasználónak tetszik: hayley4, JBT1
2014. szeptember 09. 14:57 #309
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Debby bright @ 2014.09.03. 21:54)

Ha mindenki kifejtené a véleményét, hogy miért fogadják el a homoszexualitást, akkor meg az lenne a bajod, mert "mindenki ugyanazzal az okkal jön". Én nagyon szívesen leírnám a véleményemet a homoszexuálisokról, sőt, több oldalon ezt meg is tettem, csak az a baj, hogy aki buta, az buta és az ilyen embereknek hiába tépem a számat.

Idézet (Jody @ 2014.09.05. 16:18)

Hányszor történt meg eddig, hogy egy meleg pár 'csinálta' a jelenlétedben? Illetve mi a differencia abban, ha heterók teszik ugyanezt? Arra enged következtetni a megnyilvánulás, hogy számodra az utóbbi elfogadott. Teljesen logikus.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de részemről undorító, amikor már majdnem előttem kezdenek el etye-petyézni, mert ők "annyira szerelmesek" két nap párkapcsolat után.

Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.09.02. 17:43)
MissWho-nak igaza van. De "Madarat tolláról embert barátjáról" tartja a mondás és ha olyan barátod van aki meleg vagy leszbikus és be vállalja és mások is tudják az nem biztos hogy jó fényt vet rád. Bocsi emberek de mindenkinek más az ízlése én úgy gondolom mindenki maradjon a saját neménél! :/

Szerinted engem mennyire izgat, hogy ki mit gondol rólam? pardon.gif Barátom az barátom, még akkor is támogatnám, ha szétrugdosnának miatta, mert ez nálam alap dolog. pardon.gif De ne beszéljünk a barátaimról, hanem egy homoszexuális emberről: ugyanúgy védeném, ha nem is ismerem.
Ha az alapján állsz ki a barátaid mellett, hogy utána ki mit vél rólad, akkor csak gratulálni tudok érett gondolkodásmódodhoz és barátaid iránti elkötelezettségedhez. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: hayley4, Szandi0820, Jody, JBT1
2014. szeptember 11. 20:19 #310
Sayakatan
Sayakatan
új tag

Státuszkitty vanishes?
Hozzászólás: 17
Azonosító: 232818
Nekik is joguk van azt szeretni akit akrnak de jaj O.o
2014. szeptember 13. 13:29 #311
Ilike97
Ilike97
új tag

StátuszSzuper Seohyun! :D
Hozzászólás: 89
Azonosító: 228681
Nagyon undorító az olyan ember aki a saját neméhez vonzódik!
2014. szeptember 14. 14:48 #312
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Ilike97 @ 2014.09.13. 13:29)
Nagyon undorító az olyan ember aki a saját neméhez vonzódik!

Arra nem gondoltál még, hogy a zéró tolerancia miatt ugyanezt gondolják rólad mások is? wink.gif
2 felhasználónak tetszik: JBT1, Szandi0820
2014. szeptember 14. 17:21 #313
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
Hozzászólás: 233
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
Én megértem, hogy vannak, akik a saját nemükhöz vonzódnak, de azért naa. A határokat mindenhol meg kell szabni. Egy meleg sztárházasságból médiabotrány lehet, és ezt szerintem semelyik csillag nem kívánja magának.
2014. szeptember 15. 17:40 #314
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (compromise @ 2014.08.31. 13:01)
Épp előbb kaptam egy levelet egy nagyvárosban élőtől, aki mesélte, hogy annak ellenére, hogy pesti, nem látott még melegeket kézen fogva sem. Nehéz elképzelni, hogy itt mindenki olyan sok homoszexuálist lát napi szinten, mint ahogy itt elő van adva... Ahogy a híradóban sincs róluk szó folyamatosan, és szerintem a Starityn is ez volt az első komolyabb cikk róluk. Ha jól tudom, felvonulás pedig évente egyszer van. Ezt felesleges hisztinek gondolom, főleg, hogy szimplán arról van szó, hogy nem ellenkező neművel bújnak ágyba (ezért vannak megkülönböztetve, ezért "mások"), amihez nem mellesleg senkinek semmi köze nincs addig, amíg nem a nyílt utcán csinálják. Fel van fújva ez a "le van nyomva a torkunkon", mert ha a felsoroltak közül évente csak egynek lennének "kitéve" az emberek (pl. lenne egy erről szóló hír a tévében), már akkor is az menne, hogy "ezek már megint itt vannak"... Egyébként ez itt is megfigyelhető. Épp a napokban írtak egy sztár betegségéről cikket, ami alatt ment a nyavalygás, hogy már megint ez, holott nem volt róla szó minimum egy éve.
Ha már az Egyesült Államoknál tartunk: megvolt az első fekete elnök, hamarosan jöhet az "első" meleg is. smileeee.gif Azért van macskakörömben az első, mert elméletileg már volt egy 150 éve, de úgy értem, hogy az első olyan, akiről a választási kampány idején is köztudott, hogy homoszexuális, ennek ellenére mégis megválasztják, mert lehet ugyanolyan, sőt jobb, mint egy heteroszexuális. rolleyes.gif

Én sem láttam még, pedig itt élek pesten, igaz, tizenéve nem tömegközlekedek, csak ha valami váratlan vagy másiképp megoldhatatlan tennivalóm akad.

Cikk valóban nem volt még, de ugyanakkor jelen van minden harmadik cikkben közvetve. Olyan zenei, filmes, díjátadós vagy akármilyen hírekben, amikben nem kellene véleményem szerint benne lennie vagy erre kihegyezve lenniük. Egy díjátadó vagy neadjisten egy euróvízió ne erről szóljon már. A legkevesebb szó már a zenéről esik és csak a körítést ecsetelik hozzá. Véleményem szerint ez is a része a "mindenáron lenyomni az emberek torkán".

Ugyanez már a "politikai korrektség" jegyében bele van épülve a filmekbe, sorozatokba - mert a lobbizók szerint ez így korrekt. Legyen minden filmben/sorozatban egy meleg/leszbi/transzi, legyen benne ázsiai/színesbörű stb. Ha két pasi enyeleg egy filmben, sorozatban, az oké, de ha a női szereplő leveszi a melltartóját, jön a cenzorbizottság és kivágja, hogy ez káros a gyerekek érzelmi/szellemi fejlődésére. WTF? Hát hogy van ez? Egy női testet nem lehet elfogadni a tvben/filmekben, de ha ugyanezt a pasik teszik egymással, az rendben van? Feje tetejére állt a világ vagy mi?

Az elnökválasztással kapcsolatban el lehet gondolkozni azon, hogy minden 'meleg' nyilván rá fog szavazni, mert 'más' és azok is, akik ezt a témát ennyire tolják, lobbiznak érte, de kell olyan elnök bárkinek is a világon, akit azért választanak meg, mert 'más'? És nem azért, mert baszott jó politikai programja van? Ez megint csak figyelem elterelés lenne a lényegről, ahogy Koncsita is az volt az euróvízión.
2014. szeptember 16. 19:40 #315
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet (_ToTo_ @ 2014.09.15. 17:40)
Én sem láttam még, pedig itt élek pesten, igaz, tizenéve nem tömegközlekedek, csak ha valami váratlan vagy másiképp megoldhatatlan tennivalóm akad. 
Cikk valóban nem volt még, de ugyanakkor jelen van minden harmadik cikkben közvetve. Olyan zenei, filmes, díjátadós vagy akármilyen hírekben, amikben nem kellene véleményem szerint benne lennie vagy erre kihegyezve lenniük. Egy díjátadó vagy neadjisten egy euróvízió ne erről szóljon már. A legkevesebb szó már a zenéről esik és csak a körítést ecsetelik hozzá. Véleményem szerint ez is a része a "mindenáron lenyomni az emberek torkán". 
Ugyanez már a "politikai korrektség" jegyében bele van épülve a filmekbe, sorozatokba - mert a lobbizók szerint ez így korrekt. Legyen minden filmben/sorozatban egy meleg/leszbi/transzi, legyen benne ázsiai/színesbörű stb. Ha két pasi enyeleg egy filmben, sorozatban, az oké, de ha a női szereplő leveszi a melltartóját, jön a cenzorbizottság és kivágja, hogy ez káros a gyerekek érzelmi/szellemi fejlődésére. WTF? Hát hogy van ez? Egy női testet nem lehet elfogadni a tvben/filmekben, de ha ugyanezt a pasik teszik egymással, az rendben van? Feje tetejére állt a világ vagy mi?
Az elnökválasztással kapcsolatban el lehet gondolkozni azon, hogy minden 'meleg' nyilván rá fog szavazni, mert 'más' és azok is, akik ezt a témát ennyire tolják, lobbiznak érte, de kell olyan elnök bárkinek is a világon, akit azért választanak meg, mert 'más'? És nem azért, mert baszott jó politikai programja van? Ez megint csak figyelem elterelés lenne a lényegről, ahogy Koncsita is az volt az euróvízión.

Gondoltam, hogy nem fogod kibírni, hogy a tiéd lehessen az utolsó szó. wink.gif
2014. szeptember 19. 22:31 #316
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (JBT1 @ 2014.09.16. 19:40)
Gondoltam, hogy nem fogod kibírni, hogy a tiéd lehessen az utolsó szó. wink.gif

Mért lenne az enyém? Az ír ide még és akkor, amikor akar. Amikor folyt a beszélgetés, lebetegedtem, gép közelben sem voltam több mint egy hétig, most olvastam vissza és leírtam az azóta keletkezett dolgokra a véleményem. Szabad? Vagy te fogod megmondani, hogy ki, mikor hová és mit írhat? Személyeskedés helyett a cikk tartalmához írjál véleményt, ne engem vagy másokat provokálj.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. szeptember 25. 20:25 #317
- törölt felhasználó -    
Szerintem jó cikk lett és igaza van a sztároknak akiktől az idézetek vannak.
2014. szeptember 28. 20:58 #318
bogesz4
bogesz4
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 192255
nagyon nagyon jó cikk lett!! Mindent szépen leír, bár ennek ellenére mégis olvastam olyan kommenteket, mintha a kommentelők nem olvasták volna elég figyelmesen a fent leírtakat.
2014. október 18. 20:49 #319
Kansas
Kansas
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 234515
Nagyon jó cikk lett, fontosnak tartom, hogy beszéljünk a homoszexualitásról, ugyan én nem vagyok az, de támogatom őket.
2014. október 30. 16:47 #320
Fanny.Sági
Fanny.Sági
új tag

StátuszKinevetsz,mert más vagyok,mint te, én kinevetlek,mert olyan vagy,mint a többiek.
Hozzászólás: 19
Azonosító: 225252
Nem mindenki tudja elfogadni a melegeket.
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!