Kedves compromise! Méghogy nem tolják az orrunkba? Ne röhögtess, Te is pont ezt csinálod, idézlek: "Ha már az Egyesült Államoknál tartunk: megvolt az első fekete elnök, hamarosan jöhet az "első" meleg is."
Nem, nem tolják az orrotokba. Akkor tolnák az orrotokba, ha a médiában is mindenhol ott lenne. Különben is, ha nem tetszik, akkor nem kell elolvasni.
Kedves compromise! Méghogy nem tolják az orrunkba? Ne röhögtess, Te is pont ezt csinálod, idézlek: "Ha már az Egyesült Államoknál tartunk: megvolt az első fekete elnök, hamarosan jöhet az "első" meleg is."
A legnagyobb kedvenced, Billie Joe Armstrong évtizedek óta nyíltan biszexuális, és azt vallja, hogy az emberek így születnek, csak a család és a társadalom hatására változnak meg. Miről is beszélünk? Te nem nyomod le a saját torkodon, mikor a Coming Cleant hallgatod tőle? Mert ugye az köztudottan erről szól. :)
"I think I've always been bisexual. I mean, it's something that I've always been interested in. I think people are born bisexual, and it's just that our parents and society kind of veer us off into this feeling of 'Oh, I can't.' They say it's taboo. It's ingrained in our heads that it's bad, when it's not bad at all. It's a very beautiful thing." - BJA
Nekem a melegekkel semmi bajom. Ok is emberek,es ha elitelik az emberek oket olyan mintha valakit azert itelnenk el,mert kekszemu vagy voros haju,ami termeszetes mert igy szuletunk. Amugy is az hogy ki kihez vonzodik az egvilagon senkinek semmi koze. Sajnos nekem a rokonaim nagon homofobok,az unokatestverem meselte hogy a sulijaban is vannak melegek es a haverjaival megvertek oket csak mert nem heterok.Ez nagyon szomoru es szanalmas,szerintem. Jo,mindenkinek szive-joga hogy mit gondol en csak leirtam.De ha itelkeznek az emberek legalabb tartsak maguknak es ne bantsak oket,csak mert a sajat nemukhoz vonzodnak.Ez a velemenyem,de izlesek es pofonok.
Most kövezzetek meg, de én nem támogatom a melegeket. Nincs velük bajom,kedvesek, ugyanolyan emberek, sőt többen még jobbak is...DE az a helyzet, hogy, a baráti körömben már előfordult olyan, hogy az egyik barátnőm beleszeretett a másikba, semmi bajunk vele, ugyanúgy szertjük, csak, na, nehéz úgy viselkedni, hogy ne bántsuk meg.
Nem azért nem támogatom őket mert nem szeretem őket, hanem mert nem készítik fel az embereket az ilyen helyzetekre, és (TV, mgazinok stb.) "beoltottak" ellenük. Most próbálom helyre hozni a gondolkodásmódomat. De ezt csak úgy lehet, ha az emberek beszélnek erről, mert nagyon sokan nem tudják hogy mit takar ez, vagyis mit nem, hiszen olyanok, mint mi!
MissWho-nak igaza van. De "Madarat tolláról embert barátjáról" tartja a mondás és ha olyan barátod van aki meleg vagy leszbikus és be vállalja és mások is tudják az nem biztos hogy jó fényt vet rád. Bocsi emberek de mindenkinek más az ízlése én úgy gondolom mindenki maradjon a saját neménél! :/
MissWho-nak igaza van. De "Madarat tolláról embert barátjáról" tartja a mondás és ha olyan barátod van aki meleg vagy leszbikus és be vállalja és mások is tudják az nem biztos hogy jó fényt vet rád. Bocsi emberek de mindenkinek más az ízlése én úgy gondolom mindenki maradjon a saját neménél! :/
Mert ha valakinek van meleg/leszbikus haverja, akkor már rögtön ő is a másik csapatban játszik. Kérlek, mesélj még.
Ezek olyan alap dolgok, amikkel minden embernek tisztában kéne lennie.
Egyébként jó cikk lett, örülök, hogy valaki vette a fáradságot és összehozott egy ilyen kis "összefoglalót" a homoszexualitásról.
Nekem speciel semmi bajom a melegekkel, sőt szerintem aranyos, ha két fiú vagy két lány kézen fogva megy. Nem tudom, miért volt ez sokáig tabu téma. (Bár néhány helyen még mindig az.) Aki így érzi jól magát és ezt érzi természetesnek, akkor tegye, amit szeretne.
Bárcsak ne lenne annyi homofób ember a Földön. Mindenkinek jobb lenne.
Minél népszerűbb a téma - annál megoszlóbbak a vélemények. Ugye van három csapat, aki a melegek pártján áll, aki a melegek ellen van, és aki leszarja a dolgot. Előre látható volt hogy az előbbi kettő elkezdi szóban öldökölni egymást. Jönnek a homofóbok, akik utálják a melegeket. Aztán jönnek a meleg - pártiak az elfogadásról, stb. stb. Aztán még hozzáteszik, hogy utálják a homofóbokat. Egyik se helyes. Mert ha a melegeket nem különbözteted meg másoktól.. a vitatársaidat miért? Más a véleményük a témában, meg lehet beszélni ezt utálat nélkül is.
támogatom a melegeket, de a mai világban már az a baj, hogy mindenkit ok nélkül "buziznak" le... nem értem mi van ha tényleg az. sok ember azért nem meri bevallani, mert mi van ha a családja, vagy a barátai már nem néznek rá úgy, ahogy eddig, vagy magára hagyják. erről az én véleményem pedig az, hogy ha ezek után ott hagynak, akkor nem is voltak igazi barátok...
Szerintem húsklopfolóval megsimogatnám az arcod És hidd el nem azért mert nem vagy 'melegpárti'
Nem vagyok a homoszexuálisok ellen, de a gyereket szerintem nem szabadna nekik adni. Lehet, hogy ez gonoszul hangzik, de szerintem senki se akarna úgy felnőni, mégha nagyon kedvesek is a szülei, hogy két apja van.
Annyira hülyék vagytok emberek! Mindenki bibliábol idézget azt se tudjátok mint mondotok! A biblia regen ma ugyan az ugyanazok a szabályok vannak! A melegség bün és a biblia eleve halált itél a melegeknek! Mért kell mindenkinek azt irni: én elfogadom őket! Ne már legyetek egyéniek és legyen saját véleményetek!
Nem vagyok a homoszexuálisok ellen, de a gyereket szerintem nem szabadna nekik adni. Lehet, hogy ez gonoszul hangzik, de szerintem senki se akarna úgy felnőni, mégha nagyon kedvesek is a szülei, hogy két apja van.
"Nem vagyok homofób, de... Nem utálom a melegeket, viszont..."
Az állítás már a mondat második felénél megbukott. Foglalkozz a saját gondjaiddal, ne pedig azokkal a gyerekekkel, akiket homoszexuális emberek nevelnek. Mi van az örökbefogadással? Inkább élnél árvaként, mint két olyan ember mellett, aki szeret? Nőj fel, és nyisd ki a szemed, mielőtt hülyeségeket írogatsz.
Annyira hülyék vagytok emberek! Mindenki bibliábol idézget azt se tudjátok mint mondotok! A biblia regen ma ugyan az ugyanazok a szabályok vannak! A melegség bün és a biblia eleve halált itél a melegeknek! Mért kell mindenkinek azt irni: én elfogadom őket! Ne már legyetek egyéniek és legyen saját véleményetek!
Van saját véleményünk, amit meg is osztottunk. Szerintem az egyéni vélemény fogalmát neked kellene átgondolni, aki azért tartja bűnnek a homoszexualitást, mert egy könyv azt mondja.
Ez a cikkk nagyon jól meg van írva, el is érte a célját, szerintem csupa pozitív tényeket közöl a melegekről. Viszont olyannyira tartalmas akar lenni és ránk akarja erőltetni a nézőpontját az írói véna, hogy az már provokatív, nem csak az, ahogyan foglalkozik a témával. NEM lehet ennyire felkarolni a homoszexualitást, és legtöbben nem azért teszik, mert amúgy nem tesznek magasról a b*zikra és leszbikusokra -csak nekik ne kelljen ilyen vágyakkal küzködniük ofkorsz- hanem azért, mert forróvérűek, szabadelvűek, az egyenlőség nagyköveteinek hiszik magukat és művelik a békét. (Ahogy ez a fejlődő Nyugat eszmeiségére vall) Ez mind jó és szép, ért el sikereket a világban. De inkább népszerűséget hoz a homoszexualitás támogatása az azt ámító hírességeknek, mint a kívánt elfogadást. Nem tartom helyénvalónak a Bibliát ilyen becsmérlően belekeverni ebbe az egészbe, pláne hogy a homoszexualitás téma annyira relatív, és MÉG NEM változott a közvélemény médiának és a sajtó okádékának köszönhetően SEM a javukra. SŐT. Még milliárdok élnek olyan közegben ahol a tradíció és az erkölcsi norma nem engedi meg hogy leány a leánnyal, és fiú a fiúval csinálja. Olvastam néhány cikket a konzervatív keleti kultúráról és amíg vallás a vallás, talán megnyugodhatnak a világot az efféle abnormalitásoktól féltők, hogy nem lesz soha mindenhol elfogadott a másság, és hivatkozva a természet törvényeire és az évmilliók során kialakult feltétlen reflexműködéseinkre talán ez így is lesz jobb.
A homoszexuálisokat nem lehet eltüntetni a Föld színéről, talán régebb sokkal jobban tudták és akarták is titkolni másságukat, valószínűleg nem az elmúlt száz év népbetegsége, hanem mindig is voltak néhányan és ezután is lesznek. Aki képes vagy képes lenne együtt élni velük, és ugyanúgy tudja vagy tudná kezelni őket, mint bármely másik barátját vagy embertársát, az joggal állhat a pártjukra és hirdetheti az egyenlőséget. Viszont AZ(mint az érvelők többsége) csak a monitor mögött lapul és pöttyögteti a világmegváltó igazságokat, (de amúgy csak virtuális szónok) és közömbös vagy érzéketlenül undorodik ettől az egésztől, az inkább tartsa meg magának és ne ámítsa azt, ami még nem vált valóra.