Starity

Ezeket mindenképp tudnod kell a másságról

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 30. 20:41 #261
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Macklemore, Anne és Demi nagyon jól beszél.(:
2014. augusztus 31. 00:31 #262
EvelyneChan
EvelyneChan
új tag

Státusz夢に描いた 世界はいつも思うほど 簡単じゃなくて。
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 209496
Szerintem jó, hogy van melegfelvonulás, csak az szánalmas, hogy a mi országunkban vannak csakis ellentüntetők, Istenem, akinek nem tetszik, annak nem kell el mennie, néha elkeseredik az ember, hogy mennyi idióta létezi. NE FÉLJ MAGADTÓL! AHOGY AZ UTOLSÓ KÉP IS MUTATJA, TE A SZEXUALITÁSOD ELLENÉRE UGYANÚGY EMBER VAGY! - én ebben hiszek, még ha heteró is vagyok smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. augusztus 31. 00:43 #263
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Most, hogy már ilyen szépen fel lett boncolgatva a téma, mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a tanulságos és felettébb humoros videót. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. augusztus 31. 03:24 #264
- törölt felhasználó -    
Végig olvasva a kommenteket elgondolkodtam, sokak szerint nincsenek elfogadva a melegek, nos talán igaz, talán a megtűrt jobb kifejezés lenne. (Nos, ez úgy hangzik, mintha a család egy idegesítő tagjáról lenne szó, akit leginkább karácsonykor sem engednék be a házba.) De az is igaz, hogy nincs semmi indikátor, ami jelölné a kettő közötti különbséget. Persze erre lehet azt mondani, hogy széles társadalmi elfogadottság lenne a cél. Ja, amikor képesek két foci csapat szúrkolói összeverekedni a nagy büdös semmiért. Szép dolog az álmodozás, de vannak kivitelezhetetlen dolgok.

Lassan már 10 éve döntően fiúk, férfiak vesznek körbe, iskola munkahely egyaránt, és mivel elég sokáig nem volt barátnőm a szüleim már kezdtek furcsán nézni rám, persze arra ők nem gondoltak, hogy mellém kell egy olyan csaj, aki elviseli az én hülyeségeimet, és aki lazán lenyeli, ha a moziban a bűfé számlát átadom neki. Szóval gondolom tudnak ferde szemmel nézni az emberre, de ehhez hozzá kell szokni, mindig van valami, ami miatt ferde szemmel néznek az emberre.
Szeretnék ez kis történetet mesélni, mert tanulságos, azok számára, akik szerint nincs változás Mo-on, pedig van, és szemmel látható.
Amikor kezdtem a munkahelyemen, az egyik emberke odajött hozzám bemutatkozni, elmondta, hogy ő meleg és, hogy reméli nem fog engem zavarni, mert egymás mellett van az öltözőszekrényünk. Nem értettem, hogy mire gondol, komolyan nem értettem az egész helyzetett, ezért reflexből rávágtam egy nemet. Persze aztán jött a cikizés, hogy milyen a kancsó mellett öltözni stb stb.
Nos erre azt feleltem:
"Miért milyen lenne, hátatfordít nekem, és öltözik, én se csinálom másként."
"De hát meleg. És Te hátat fordítasz."
"És? Cseszétek meg, ti öten öltöztök egymás hegyén-hátán csak mert 10 szekrényes távolságot tartotok tőle."

Erre nem tudtak mit mondani, és teszem hozzá, ebben az öltözőben csak én meg a meleg srác vagyunk 25 alatt a többi inkább 30 fölött van. Tehét azok akik 25-30 alatt vannak azok nem ilyen kirekesztőek, mert ez tényleg kirekesztés, de 25 alatt már sokkal elfogadóbb az ember, ez ezzel a generációval jár, szóval igen is van elfogadás, vagy megtűrés, de ez még időbe fog kerülni. És sosem lesz 100%-os.

Szintén megjegyezném, hogy ez függ is egy bizonyos emberi normától, mivel férfiakról van szó kezdem azzal, hogy aki nem csámcsogva és az eldugult orrától szipákolva fuldokolva két pofára ZABÁL, miközben fingik és nagyokat büfög, az tudja, miként kell viselkedni egy másik emberrel, de aki még az említett szituációt sem tudja megoldani, attól ne várjunk sokat.
5 felhasználónak tetszik: An_d_a, Szandi0820, joe_r, Beyla, AFCfan
2014. augusztus 31. 13:01 #265
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2014.08.30. 20:07)
Itt van a másik kutya elásva szerintem. Nem ugyanolyanok, ahogy a cikk címében is írtad: 'mások'. Ez a legjobb szó véleményem szerint. Nem kell ide se a melegezés, se a b*zizás vagy bármi más. Persze nekik is, mint mindenkinek van két szemük, fülük, esznek, isznak, dolgoznak, szeretnek, de mágis 'mások'. 
Ezt pedig szintén egy homoszexuális embertől hallottam. Egyszer segítettem egy haveromnak költöztetni valakit, bútorokat hoztunk el a Balaton melől, fel Budapestre. A fickó az ezo tv egyik műsorvezetője, jósa. Neki vittük a bútorait. Nem volt otthon, csak a párja, meg valami tanítványa várt rá, hogy hazaérjen. Bepakoltuk a cuccokat, vártuk mi is, hogy hazaérjen és kifizessen bennünket. Közben a haverom elkezdett dumálni velük erről a témáról, majd közben hazaért a fickó is. Ők használták beszélgetés közben, így, hogy 'mások'. Úgy fejezték ki magukat, hogy nem tudnak erre az 'állapotra' jobb szót, ez fejezi ki legjobban amit gondolnak vagy éreznek ezzel kapcsolatban. Én nem folytam bele, csak hallgattam, mert nem ismertem őket, a haverom viszont már többször dolgozott nekik, könnyebben dumált velük erről, de ez a rész megmaradt bennem. Szóval lehet lovagolni rajta, hogy ugyanolyan emberek, mint bárki más, ez nagyjából igaz is, de közben mégsem.
Véleményem szerint, akibe szorult egy kis ész, az megérti, ezért nem kellene naponta a közvélemény arcába tolni a témát. Aki meg eleve negatívan áll a kérdéshez és kimegy megdobálni a felvonulást, akkor sem fogja megérteni és elfogadni, ha az év 365 napján lenne felvonulás. Ezért írtam, hogy szélmalomharc és időpocsékolás.
50 éve amerikában még buszra sem szálhattál vagy csak leghátra ha néger voltál, mára ez megváltozott. Ugyanolyan jogaik lettek, mint bárki másnak. Ennek ellenére a mai napig jelenvan a fajgyülölet vagy a diszkrimináció, ahogy nálunk is magyarországon. Ez sosem fog megváltozni. Itt a legutóbbi példa rá, hogy még a rendőrök keze is viszket a ravaszon, ha egy feketebőrüvel kerülnek szembe. Lelőtték, pedig csak két üdítőt lopott és csak 18 éves volt. Nemhogy csökkenne az ilyen setek száma, hanem növekszik. Ebben a cikkben tárgyalt kérdés sem lesz másként. Ahogy írtam, amiben kicsit elbeszélünk egymás mellett, a többség elfogadja, megérti - nevezzük ahogy akarjuk - a dolgot. Amit én és sokan nem tudunk elfogadni, az az, hogy ez napi szinten az arcába van dörgölve az embernek. Itt pedig visszaértem első hozzászólásom tartalmához. A kevesebb néha több. Nem kellene ennyi kampány, felvonulás, hanem sokkal több beilleszkedés, nem kirivó provokatív viselkedés. 
Én alapvetően két féle 'meleg' embert különböztetek meg, az egyik amelyik - hát nem találom a megfelelő szavakat - amelyik normálisan viselkedik, él és öltözködik. A másik meg az affektálós, nyávogós lányos viselkedéssel megáldott tipus. Nos, engem ez a második tipus tud bosszantani, mint férfiembert, nem tudom hová tenni, nem tudok vele mit kezdeni, zavar, ha tetszik: idegesít. Nem tudom ,hogy a többi pasi, hogy gondolkozik erről, de gondolom hasonlóan. És, érdekes módon, az első tipusba tartozók, mint az egyik haverom és ismerőseim, ugyanezt mondják a másik tipusról. Gyanítom ez a második tipus az, aki több attrocitásnak van kitéve. De valóban szükség van arra, hogy így viselkedjenek? Nekem kicsit szinpadiasnak, műnek tűnik, mikor egy pasi úgy gesztikulál, jár vagy mozog, mint egy nő.
Ezek már persze csak kérdések számomra is, ha valaki tud erre válaszolni, akkor érdekelne.

Épp előbb kaptam egy levelet egy nagyvárosban élőtől, aki mesélte, hogy annak ellenére, hogy pesti, nem látott még melegeket kézen fogva sem. Nehéz elképzelni, hogy itt mindenki olyan sok homoszexuálist lát napi szinten, mint ahogy itt elő van adva... Ahogy a híradóban sincs róluk szó folyamatosan, és szerintem a Starityn is ez volt az első komolyabb cikk róluk. Ha jól tudom, felvonulás pedig évente egyszer van. Ezt felesleges hisztinek gondolom, főleg, hogy szimplán arról van szó, hogy nem ellenkező neművel bújnak ágyba (ezért vannak megkülönböztetve, ezért "mások"), amihez nem mellesleg senkinek semmi köze nincs addig, amíg nem a nyílt utcán csinálják. Fel van fújva ez a "le van nyomva a torkunkon", mert ha a felsoroltak közül évente csak egynek lennének "kitéve" az emberek (pl. lenne egy erről szóló hír a tévében), már akkor is az menne, hogy "ezek már megint itt vannak"... Egyébként ez itt is megfigyelhető. Épp a napokban írtak egy sztár betegségéről cikket, ami alatt ment a nyavalygás, hogy már megint ez, holott nem volt róla szó minimum egy éve.

Ha már az Egyesült Államoknál tartunk: megvolt az első fekete elnök, hamarosan jöhet az "első" meleg is. smileeee.gif Azért van macskakörömben az első, mert elméletileg már volt egy 150 éve, de úgy értem, hogy az első olyan, akiről a választási kampány idején is köztudott, hogy homoszexuális, ennek ellenére mégis megválasztják, mert lehet ugyanolyan, sőt jobb, mint egy heteroszexuális. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: itsjustme, Jolie_77, janet7, Szandi0820, JBT1, Kazuo
2014. augusztus 31. 15:26 #266
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Ez egy nagyon jó cikk! Köszönöm. Rengeteg olyan információt olvstam, amit eddig még tudtam. smileeee.gif
2014. augusztus 31. 17:51 #267
flowerwsviri
flowerwsviri

StátuszI just wanna hear that, you say: "Hey, you're mine and I never let you go."
Hozzászólás: 820
Azonosító: 134850
én se értem, miért ítélik el őket smileeee.gif
2014. augusztus 31. 20:09 #268
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
Hozzászólás: 277
Azonosító: 222791
Sok hozzászólással egyetértek, sokkal nem. De ha én homoszexuális lennék és egy nőben találnám meg életem párját, magasról tennék arra, ki gyűlöl meg ki nem. Boldog vagyok, oszt slussz, ha nővel, akkor nővel. Lehet, primitíven és rém egyszerűen gondolkodom, de ez a fajta gondolkodásmód a legjobb fegyver minden ellen. Mondjuk én alapvetően nem támogatom a melegeket, viszont fel nem foghatom, amazok mit törődnek mindig a homofóbokkal. Szarják le és éljék az életüket, pont. Könnyebb lenne mindenkinek. De lehet, csak én vagyok így bekódolva, hogy bojkottálok az agyamban mindent, ami a legkisebb bosszúságot is okozná.
2014. augusztus 31. 20:14 #269
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
„ – A Biblia azt állítja, hogy a homoszexualitás halálos bűn.
– A Bibliát többféleképpen lehet értelmezni.
– Mózes harmadik könyvében az áll: ha egy férfi egy másik férfival hál, az utálatosság.
– Ez akkoriban nem bűnt, hanem tisztátalant jelentett. A Leviták könyve szerint a kagylóevés is utálatosság (...)
– Leviták 20:13: Ha férfi férfival hál, mindketten halállal lakoljanak.
– Ugyanezt mondták a házasságtörő férfiakról, vagy az engedetlen gyerekekről. De ezt a részt sem értelmezzük szó szerint.” [Prayers for Bobby]
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, janet7, Jolie_77
2014. augusztus 31. 22:12 #270
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Azonosító: 224313
nekem van egy homoszexialis baratom... nagyon furcsa szamomra, hogy egy fiuval beszelgetem a.fiukrol, viszont tudom, hogy o is ugyan ugy lat dolgokat, kint en, pedig en.no nemu vagyok. Szerintem semmi baj nincs, ha valaki meleg, szamomra furcsa, de amilyen modern vilagban elunk ezt is ugyan ugy el lehetne fogadni, mint a millionyi felesleges... na remelem.ertheto, mert nem tudtam semmi okosat irni az.utolso szohoz
2014. szeptember 01. 13:49 #271
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett! smileeee.gif
2014. szeptember 01. 15:34 #272
LadyReka
LadyReka
visszatérő vendég

Státusz~When I grow up, I want to be nothing at all~
Hozzászólás: 471
Csatolások: 17
Azonosító: 142444
Szerintem ezt érdemes lenne mindenkinek elolvasnia. Nagyon hasznos cikk. Én maximálisan elfogadom és támogatom a melegek házasságát, és hogy velük is úgy bánjanak ahogy megérdemlik, és ahogy heteró társaikkal bánnak. A gyermekes videó, ahol elmondják a véleményüket, nagyon sokatmondó. És szerintem a "gay" szó nem hiába jelent boldogat. Az embernek az kéne legyen a fő célja, hogy boldog legyen, ha ellentétes, ha azonos neműt szeret. Mert ha valaki boldog, akkor nincs jogod odamenni hozzá, és kpen törölni, hogy márpedig te nem leszel boldog, mert én nem hagyom! Remélem hamarosan az egész világon legálissá teszik a melegek közti házasságot.
2014. szeptember 01. 16:36 #273
pinkparadise9
pinkparadise9
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 225556
tudjátok én mit nem értek??(többek közt mert ebben a témában sok-sok kérdésem lenne...)
Miért van az hogy egy meleg férfiról/nőről rögtön a szexualitás jut eszünkbe??...
wrestlingfan írta az öltözős esetet..
nemtudom lehet csak én vagyok így vele de nem félek a körülöttem lévő összes fiútól hogy rám veti magát, ha esetleg nem figyelek oda, miért lenne ez így egy homoszexuális férfival és egy heteroszexuálissal...nem értem....
azt hiszem pink-kel tudok teljes mértékben egyet érteni, mert szerintem is egyformán kéne tekinteni a kettőt hiszen senki nem lesz pedofil, vagy erőszaktevő csak mert a saját neméhez vonzódik...nemtudom elmagyarázni amit gondolok, de azt hiszem a legjobban az segít ha az ember olyan kisgyermekeket hallgat meg a témáról akik még "tiszták" nincsenek befolyásolva társadalom/szülők/vallási tanítók stb. által..,mint a fenti videóban a 7 éves Samirah aki aját állítása szernt "teljesen új a témában.."..

összefoglalva én remélem, hogy egyszer ebben a világban elérjük, hogy mindenki azzal lehessen akit szeret fusztráció é megklönböztetés nélkül!!
3 felhasználónak tetszik: janet7, Fan-ily6889, Szandi0820
2014. szeptember 01. 17:23 #274
- törölt felhasználó -    
utálom a homofóbokkal...és minden alkalommal ahol tehetem,szívesen kiállok a melegekért,mert ez pont olyan mint amikor a feketéket elítélik a bőrszíük alapján. Nem. Szerintem minden melegérdemli azokat a jogokat amiket a heteroszexuálisok természetesnek fesznek.
2014. szeptember 01. 17:32 #275
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
Kedves compromise! Méghogy nem tolják az orrunkba? Ne röhögtess, Te is pont ezt csinálod, idézlek: "Ha már az Egyesült Államoknál tartunk: megvolt az első fekete elnök, hamarosan jöhet az "első" meleg is."
2014. szeptember 01. 18:07 #276
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk! smileeee.gif Remélem inspirálni fogja az embereket (akik homofóbok), hogy ezek az emberek nem kevesebbek tőlünk, sőt talán még sokkal többek is, hogy felvállalják magukat és büszkén szeretik szerelmüket. A hideg rázz ki az olyan emberektől akiket nem tudják megérteni. -.-"
2014. szeptember 01. 18:11 #277
- törölt felhasználó -    
Legjobban talán az idegesít amikor csupán ázsiai kedvenceimet homoszexuálisozza le (igen szépen fogalmazva, bár ők egy jóval taplóbb generációba tartalmaznak...), miközben azokról szemből is látszik, hogy a lányokat szeretik és volt is barátnőjük. Ez magáról az egész cikkről jutott eszembe és gondoltam megosztom kommentbe hátha van akinek ismerős érzés ez... szóval manapság az is "buzi"-nak szánit aki teljesen heteró. :"D Nevetséges (szánalmas) a mai világ (mert a többsége ilyen).
2014. szeptember 01. 19:21 #278
rolykelemen
rolykelemen
új tag

StátuszCHASING THE ORIGINAL HIGH
Hozzászólás: 90
Csatolások: 2182
Azonosító: 206989
Ezt minden egyes embernek el kellene olvasni! Nagyon jó cikk, imádtam olvasni! thumbsup.gif
2014. szeptember 01. 19:29 #279
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (KimMinTae @ 2014.09.01. 18:11)
Legjobban talán az idegesít amikor csupán ázsiai kedvenceimet homoszexuálisozza le (igen szépen fogalmazva, bár ők egy jóval taplóbb generációba tartalmaznak...), miközben azokról szemből is látszik, hogy a lányokat szeretik és volt is barátnőjük. Ez magáról az egész cikkről jutott eszembe és gondoltam megosztom kommentbe hátha van akinek ismerős érzés ez... szóval manapság az is "b*zi"-nak szánit aki teljesen heteró. :"D Nevetséges (szánalmas) a mai világ (mert a többsége ilyen).

De akkor most mi a baj itt konkrétan? XD Ők sértésnek szánják, de ha te tudod, hogy melegnek lenni nem szégyen, akkor meg miért idegesít, hogy ezt mondják rájuk, még ha nem is melegek igazából a kedvenceid? biggrin.gif Ami nem zavar, azzal nem tudnak hergelni. biggrin.gif
2014. szeptember 01. 19:35 #280
- törölt felhasználó -    
Volt idő amikor a keresztényeket égették, volt amikor ők égettek másokat (boszorkányokat, melegeket, tudósokat) az idők változnak, remélem a világ pacifistább lesz smileeee.gif ( bár nem tűnik annak)
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!