A Transformes-filmek sztárja már kétgyermekes édesanya, de alakja hibátlan. Egy interjú során pedig a titkát is elárulta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így tartja formában magát Megan Fox
2014. augusztus 27. 21:26
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Gyönyörű az alakja
♥ ♥
2014. augusztus 27. 21:38
Gyönyörű alakja van!Mondjuk nem is csodálkozok!Megdolgozik érte!
2014. augusztus 27. 21:42
Tényleg nagyon jó alakja van,sajnos ezzel én is így vagyok.Csak néha engedem meg magamnak a hízlalóbb ételeket és az édességet.Nem mondom azt,hogy le kéne fogynom,de nem árt vigyázni az alakomra és,hogy egészségesen étkezzek.Sajnos ez tényleg feláldozással jár,de az eredmény után azt mondom,megéri.
2014. augusztus 27. 22:09
Én ezzel nem értek egyet. Egyszer élünk és én nem fogok megvonni magamtól semmit sem, annak érdekében, hogy 'hibátlan' legyen az alakom. Ennek van más módja is.
2014. augusztus 27. 22:23
Tényleg érdemes azokat az ételeket hanyagolni, amiben sok a szénhidrát, ha valaki fogyózni akar. De azért nem egy egész életre. Mindent ehetünk, mértékkel.
2014. augusztus 27. 23:32
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
jó cikk lett *<*
2014. augusztus 27. 23:43
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát igen
Amúgy a kenyér finom és nekem például hús mellé muszáj ennem pár falatot mert magában nem tudom megenni. Kell egy kis kenyér ami lenyomja! :)Megan szép nő, de biztos mozog is az egészséges étkezés mellett.
2014. augusztus 28. 00:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Csicseriborsó @ 2014.08.27. 22:09)
Én ezzel nem értek egyet. Egyszer élünk és én nem fogok megvonni magamtól semmit sem, annak érdekében, hogy 'hibátlan' legyen az alakom. Ennek van más módja is.
Tulajdonképpen nem kell megvonnod semmit sem magadtól, hogyha egészségesen akarsz élni. Megan rosszul fejezte ki magát - a fehérkenyér az ami iszonyatosan hizlal, hiszen tele van szénhidráttal, amivel a szervezet nem igazán tud mit kezdeni. Aki diabetesszel küzd vagy szimplán csak tartani akarja az alakját, akkor az rozskenyeret fogyaszt - tudomásom szerint emészthetetlen szénhidrátot, pontosabban cellulózt tartalmaz, valamint a benne található rostok konkrétan a bélrendszert is átpucolják. Sokkal egészségesebb is, mint az a kenyér, amelyet takarmány búzából készítenek. Amúgy abban igazad van, hogy egyszer élünk, de nem árt azért odafigyelni az alakunkra és a testsúlyunkra. Első sorban felborulhat az önkép és testképzavar jöhet létre (ezt a témát már az évek alatt sz*rrá boncolgatták ezen a fórumon), pluszban a hízás miatt kialakulhat II-es típusú diabetes, növeli a stroke és az infarctus esélyét stb. Ilyen esetben már szerintem érdemes átgondolni, hogy mit eszik meg az ember és, hogy mindemellett mennyit mozog.
2014. augusztus 28. 07:11
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Én amúgy sem eszem fehér kenyeret, nem szeretem.
2014. augusztus 28. 07:13
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Csicseriborsó írta
Én ezzel nem értek egyet. Egyszer élünk és én nem fogok megvonni magamtól semmit sem, annak érdekében, hogy 'hibátlan' legyen az alakom.Ennek van más módja is.
Nem tudom,hogy kell csinálni azt a meghajolós szmájlit,de én most meghajolok.Igazat van.Minden ember meg akar felelni a többinek pl. jó alak,haj,test,ruha,tulajdonságok változtatása.Én azt mondom légy önmagad!Ne akarj más emberré válni mások miatt.Élj úgy,ahogy te jól érzed magad és,ha valaki nem szeret,akkor f*sd le,biztos van,aki így is szeret önmagadként.Te kell,hogy tetsz magadnak és hogy a bőrödben jól érezd magad.Én nem fogok csokitól,kenyértől,fagyitól megvállni csak azért,hogy szép legyen az alakom.Persze,ha már kritikus a helyzet..sérti az egészségi állapotomat,akkor cselekszek,de okosan...elkezdek sportolni,csokiból keveset eszek és csak egészsgesen táplálkozok.
Én ezzel nem értek egyet. Egyszer élünk és én nem fogok megvonni magamtól semmit sem, annak érdekében, hogy 'hibátlan' legyen az alakom.Ennek van más módja is.
Nem tudom,hogy kell csinálni azt a meghajolós szmájlit,de én most meghajolok.Igazat van.Minden ember meg akar felelni a többinek pl. jó alak,haj,test,ruha,tulajdonságok változtatása.Én azt mondom légy önmagad!Ne akarj más emberré válni mások miatt.Élj úgy,ahogy te jól érzed magad és,ha valaki nem szeret,akkor f*sd le,biztos van,aki így is szeret önmagadként.Te kell,hogy tetsz magadnak és hogy a bőrödben jól érezd magad.Én nem fogok csokitól,kenyértől,fagyitól megvállni csak azért,hogy szép legyen az alakom.Persze,ha már kritikus a helyzet..sérti az egészségi állapotomat,akkor cselekszek,de okosan...elkezdek sportolni,csokiból keveset eszek és csak egészsgesen táplálkozok.
2014. augusztus 28. 07:22
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
Kalóriák szempontjából mindegy, hogy a liszt, cukor vagy rizs milyen. Sajnos pénzkérdés is a megfelelő étrend. Ha az ember változatosan akarja magába tömni a fehérjét, akkor mindennap kell a csirke mellé mondjuk hal, jöhet a marha, bárány stb - hogy ne legyen unalmas.
Én inkább megvonok magamtól dolgokat, minthogy kövér legyek. Sőt! Azt kell mondjam nem hiányzik a pizza, sült krumpli, chips, csoki, cukros üdítő stb.
Én inkább megvonok magamtól dolgokat, minthogy kövér legyek. Sőt! Azt kell mondjam nem hiányzik a pizza, sült krumpli, chips, csoki, cukros üdítő stb.
2014. augusztus 28. 07:41
Teljesen jó az ő módszere, nyár közepe körül én is átálltam egy hasonló étkezésre. Kenyeret, fehér kenyeret egyeltalán nem eszem, csak néha-néha magvasat, barna kenyeret.
A gyümölcs és zöldség bevitel alap, és nyilván jó erőben tart, mert a benne lévő rostok és cukrokat(nem olyan mint pl. a csokoládéban) az agyunk hasznosítja.
Persze a testmozgás is fontos, hogy izmaink ne lazuljanak el, veszesek maradjanak....
Bár étkezés terén egyetértek Szinti22-vel és Csicseriborsóval is.
A gyümölcs és zöldség bevitel alap, és nyilván jó erőben tart, mert a benne lévő rostok és cukrokat(nem olyan mint pl. a csokoládéban) az agyunk hasznosítja.
Persze a testmozgás is fontos, hogy izmaink ne lazuljanak el, veszesek maradjanak....
Bár étkezés terén egyetértek Szinti22-vel és Csicseriborsóval is.
2014. augusztus 28. 08:55
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jó cikk lett. Hasznos is! Köszönjük!
2014. augusztus 28. 10:23
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Hasznos kis cikk lett.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: