Alig pár nap, és augusztus 31-én rajtol a Kacsafutam. A Miss Balaton szépségverseny győztesei is lelkesen készülnek már a látványos versenyre, és hadrendbe állították frissen beszerzett kacsáikat. Király Lili, Viczián Lili, Parragh Blanka és Horváth Cintia a Balatonon vitorlásra szálltak, hogy egy négy méteres kacsával eddzenek a futamra, majd lazításképpen a Retro Stars fesztiválra is ellátogattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fogyókúrára fogná kacsáját a Miss Balaton nyertese
2014. augusztus 27. 14:48
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nekem is van kacsám
2014. augusztus 27. 14:53
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ezek a lanyok nagyon nem szimpik. Sokkal szebb lanyok gyoztek regen. Es a mezonyben is sokkal jobb volt a valasztek. (Debreczeni Zita, Dammak Jazmin, Bodogh EdinaPolgar Krisztina..)
Regen a design is jobb volt.. mondjuk elfogult vagyok, mert a regit apukam csinalta xdxd.
Regen a design is jobb volt.. mondjuk elfogult vagyok, mert a regit apukam csinalta xdxd.
2014. augusztus 27. 14:56
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ennél még vékonyabbak nem akarnak lenni?
2014. augusztus 27. 14:57
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Nagyon jópofa dolog ez a Kacsafutam.
2014. augusztus 27. 15:40
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
nem rosz cikk
, de a modellek nem szimpik és jól látom, hogy az utolsó képen a jobb oldali lánynak látszik a bordája?
2014. augusztus 27. 16:46
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
érdekes ötlet, de tök jó
klassz cikk!
klassz cikk!
2014. augusztus 27. 16:59
A cikk nagyon jó lett, sok munkát látok benne, elismerésem
bár nekem ezek a lányok nekem továbbra is unszimpatikusak, nagyképű plázacicáknak tűnnek, akik csak mert szépek, eléggé el vannak szálva maguktól... ebben a gumikacsás dologban is megint csak az üzletet látom, nemigazán értem, mi tetszik ebben az embereknek... egyáltalán, ha ez jótékony célokra van kitalálva, és ilyen értékesek a nyeremények, akkor nem értem, miért pályáznak olyan emberek, akik ígyis rengeteg pénzt kapnak a semmiért, és azt is úgy szórják ki az ablakon, mintha egyszerű szemét lenne... nem, ezek a lányok nem érdemlik meg a nyereményt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: