Noha A tél katonája-beli szereplésre nem került sor, Hawkeye feltűnhet a harmadik részben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jeremy Renner is csatlakozik az Amerika kapitány 3-hoz?
2014. augusztus 26. 16:34
2014. augusztus 26. 16:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Úgy tűnik ebből is elb*szott sz*r lett, mert néhányan nem tudtak megülni a valagukon és kitalálták, hogy már pedig erről is lenyúzzuk a bőrt, hogy még több pénz jöjjön a konyhára. Alapvetően soha sem voltam rosszban a Marvel és a DC comics filmekkel, sőt 5-10 évvel ezelőtt még kegyetlen jó képregény adaptációkat csináltak, ám ami most megy az iparban ez már megkreált üzletpolitika. Az első Amerika kapitány filmben érezni is lehet azt a tipikus képregény szagot, amitől mássá, egyedi és hangulatossá varázsolja a filmet, lekötötte az embert másfél-két órára szinte teljesen. Aztán eldöntötték, hogy ebből is, akár csak a Vasemberből nekiállnak valami tömegproduktumot gyártani, hiszen az emberek zabálják. Csak az a helyzet, hogy a színvonal nem nő filmről filmre, hanem csökken. A Tél katonája ritka sz*r film és megjegyzem k*rvára köze nincsen ahhoz, amilyen név alatt futtatják is. Úgy tűnik, most nagyon divatossá váltak a képregény feldolgozások, amit a a filmiparban dolgozók ki is használnak. Számomra Rogers is kezd amolyan ellaposodott hős lenni, pedig az első film megtekintését követően éreztem az egész karakterben valami megmagyarázhatatlan spirituszt. Hihetetlen, hogy a divat hogyan is tudja befolyásolni a minőséget és a színvonalat. Arról nem is beszélve, hogy simán elveszi az ember kedvét a további filmek megtekintésétől...
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. augusztus 26. 17:57
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Hawkeye a leggyengébb eleme az Avangersnek, remélhetőleg kiírják hamar. Egyébként nekem tetszett mindkét AK film de inkább nekem is az első rész. Valahogy csak nála tud felnőni a Marvel komoly szintre a többi karakternek valahogy nincs súlya. Viszont mivel a képregénymánia még egy ideig el fog tartani így nagyon remélem hogy a DC szolgáltatja majd a sötétebb,komolyabb témákat mint ahogy a rajzfilmeknél is szokták
2014. augusztus 26. 18:20
|
|
Viryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 237 Csatolások: 3 Azonosító: 208005 offline
|
Bárcsak tényleg benne lenne az olyan jó lenne akkor mégjobban hangsúlyt súlyt adna a filmnek és izgalmasabb és lehet hogy még komolyabb m is lenne az egész ha benne lenne reméllem tényleg és biztosan benne lenne és ha benne lesz kapjon legalább nagyobb szerepet ne csak ilyen 15perc szereplést mert az nem lenne az igazi
1 felhasználónak tetszik:
Angel
2014. augusztus 26. 18:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Én bírom Clint Barton karakterét, mi több, igazán megnézném Romanoff ügynökkel egy saját prequelben, amiben elmesélik, mi is történt azon az ominózus napon/héten/évben Budapesten, ami annyira hasonlított a New York-i apokalipszisre. Mondjuk, a karakterük egynél több filmet egyedül nem tudna a hátán elvinni, de legalább ez kiderülne.
2014. augusztus 26. 19:48
Imádoooom az Amerikai Kapitányt
Örülnék neki ha benne lenne.
2014. augusztus 26. 20:45
Az Amerika Kapitánynál nem is tudom szeretek-e valamit jobban...úgyhogy sok szeretettel várjuk :*
2014. augusztus 26. 22:55
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Én úgy tudom, hogy biztosan benne lesz, és alig várom, hogy újra láthassam Jeremy-t vagyis Hawkeye-t
Remélem a Marvelesek előbb-utóbb rájönnek, hogy Solyminak kell egy különálló film, hiszen még a Bosszúállók során felmerült néhány kérdés a múltjával kapcsolatban (hogy ismerkedett meg Natashával, és mi volt Budapesten
) és azért sokakat érdekelne, hiszen nem mindenki olvas képregényt...
Remélem a Marvelesek előbb-utóbb rájönnek, hogy Solyminak kell egy különálló film, hiszen még a Bosszúállók során felmerült néhány kérdés a múltjával kapcsolatban (hogy ismerkedett meg Natashával, és mi volt Budapesten
2014. augusztus 26. 23:00
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Mivel az Amerika kapitány kettőben a "halálos duo" egyik tagja volt csak benne örülnék ha a harmadik részben a másik tag lenne benne.
2014. augusztus 27. 10:24
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Szeretem Jeremy-t de komolyan. Nagyon jó színész és a karaktere Natasha-val őrülten jó párost alkotnak. Hiányoltam emiatt az Amerika Kapitány második részéből is. A Bosszúállók második részében talán kaphatunk egy kis háttérinfót Natasha és Clint kapcsolatáról, Budapestről, meg úgy az egészről.
2014. augusztus 27. 11:26
A tervek illetve az elmondottak alapján benne lesz már csak az a kérdés mekkora szerepet kap.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.