Amúgy a fail videókat már láttam, tényleg nem veszélytelen a dolog, de úgy gondolom, hogy egy normális, felelősségteljes ember el tudja dönteni, hogy elbír-e egy vödör vizet (ha nem akkor tegyen bele kevesebb vizet vagy használjon kisebb vödröt), valamint azt is, hogy van-e olyan betegsége, amely során a hideg víz árthat. Persze önmagában, betegség nélkül is történhet bármi, de erre elég kicsi az esély.
Amúgy meg természetesen nyugodj békében, Cameron.
A kihívás amúgy szerintem nagyon is helyén való. Nem sokat hallottam ezelőtt az ALSről, de most hogy nagy figyelem irányul rá, sokkal jobban vagyok informálva. Szörnyű az egész. És higgyétek el, akik érintettek a betegségben, azok nagyon is hálásak, hiszen ez egy új esély számukra. Talán a kutatásokra fordított összeg sem hoz eredményt a gyógyításban, de van lehetőség rá, hogy mégis történjen valami. Nézzétek csak meg a annak a srácnaka a videóját, aki maga is, valamint a családja is a betegségben szenved/szenvedett.
Persze vannak hírességek, meg átlagemberek, akik az egészből csak a poént fogják fel és jó mókának tartják, nem is adakoznak, viszont a befolyt összeg mutatja, hogy tényleg van, aki nem csak vizet önt magára, hanem összeget is felajánl.
A magyar viszonylatok megint érdekesek. Sokan magyar szervezeteknek ajánlják fel a pénzt, amit rászánnak, és habár az eredeti cél nem ez volt, mégis azt mondom, oké. Más területeken is szükség van az adományokra. A jótékonykodás sosem árt.
Na jó, egy regényt írtam, de legalább mindent kifejtettem. Sorry I am not sorry.

0 felhasználónak tetszik: