Ezt az ökörséget(sztármajmolást) pedig befejezhetnék. Az elején sem volt vicces, aki pedig adakozni akar az efféle hacacáré nélkül is megteheti. Persze az nem ilyen látványos meg szuper trendi, de a célját jobban elérné.
Tragédiával végződött az Ice Bucket Challenge
2014. augusztus 26. 11:03
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szegényke. Sajnos történt hasonló eset a családban. Nem játék a bányatavakban való fürdés. Sajnos ez ilyen korú gyerek nagyon meggondolatlan, kivagyiságból, menőzésből az életét kockáztatja. Az esetek nagy százalékában rajta is veszt.
Ezt az ökörséget(sztármajmolást) pedig befejezhetnék. Az elején sem volt vicces, aki pedig adakozni akar az efféle hacacáré nélkül is megteheti. Persze az nem ilyen látványos meg szuper trendi, de a célját jobban elérné.
2014. augusztus 26. 11:07
Szegény fiú!
Sajnos Ő is elkövette azt a hibát, mint a többi. Azt hiszik, hogy ez milyen jó buli, aztán azt elfelejtik mekkora veszélynek teszik ki az egészségüket és, mint itt a rosszabbik esetben az életüket.
Nagyon sajnálom, hogy így kellett egy ilyen hülyeség miatt meghalnia.
2014. augusztus 26. 11:07
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Részvétem a családjának, nagyon sajnálom.
Azt viszont hatalmas baromságnak tartom, hogy már a magyarok is elkezdték, közben fogalmuk sincs, hogy ennek mi a valódi jelentõsége. Csak azért csinálják mert mostanában ez lett a nagy "divat".
Azt viszont hatalmas baromságnak tartom, hogy már a magyarok is elkezdték, közben fogalmuk sincs, hogy ennek mi a valódi jelentõsége. Csak azért csinálják mert mostanában ez lett a nagy "divat".
2014. augusztus 26. 11:10
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
na én ezért nem akarok ilyenbe keveredni... ha egy alapítvány a támogatásért ilyen életveszélyes dolgot kér, vagy elfogadja az ilyen adományt, nos, szépen leírja magát. értelmetlen és veszélyes dolog, senki ne csinálja meg!
2014. augusztus 26. 11:13
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Ez az egész jól indult,de aztán pár embernek eszébe jutott,hogy azzal,hogy magukra öntenek egy vödör vizet nem fognak kitűnni,mivel mindenki mást is ezt csinálja.Ezért gondolta ez a fiú is,hogy ő másképp csinálja ezt meg. Sajnálom szegényt,de egy vödör jeges víz magadra öntése már önmagában veszélyes,mégis egyre örültebb módon hajtják végre az emberek.Lehet hogy nem ez volt az utolsó ilyen eset.
2014. augusztus 26. 11:17
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát, ennyi... Erre nem tudok mást mondani. Felőlem öntögesség magukat jeges vízzel, de nem tudom, minek kell megváltoztatni a kampány lényegét. Ice Bucket Challenge, és nem Jump to ice lake vagy milyen kihívás.
2014. augusztus 26. 11:20
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Istenem szegény...Ez szörnyű.
Engem csak az zavar ezzel az egész jeges vizes dologgal hogy sokan vannak akik csak "divatból" csinálják és azt se tudják hogy mi a jelentősége vagy hogy mások miért csinálják. Valakik pedig egyre őrültebb módon próbálják ki hogy kitűnjenek stb stb Jó célért van meg minden, de azért az alapítványok kitalálhattak volna jobbat is amivel pénzt szerezhetnek a rászorulóknak szerintem. Részvétem a fiú családjának
Engem csak az zavar ezzel az egész jeges vizes dologgal hogy sokan vannak akik csak "divatból" csinálják és azt se tudják hogy mi a jelentősége vagy hogy mások miért csinálják. Valakik pedig egyre őrültebb módon próbálják ki hogy kitűnjenek stb stb Jó célért van meg minden, de azért az alapítványok kitalálhattak volna jobbat is amivel pénzt szerezhetnek a rászorulóknak szerintem. Részvétem a fiú családjának
2014. augusztus 26. 11:25
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Én nem az egész kihívást hibásztatom ezért csak a jeges vízes részét. Mondjuk azzal sem lenne baj, persze csak akkor ha az előírás szerint egy vödörnyi vizet öntenének magukra. A videón látottakrol pedig csak annyi hogy itt a biztos kéz is számit meg hogy mennyire stabil helyen probáljuk magunkat leönteni vagy probálnak minket leönteni.
Részvétem a családnak, sajnálom!
Részvétem a családnak, sajnálom!
2014. augusztus 26. 11:32
|
|
Liiillusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 339 Csatolások: 165 Azonosító: 158566 offline
|
Részvétem!
De azt se felejtsük el hogy ennek célja van...és a fiatalok csak divatból csinálják,míg a sztárok adományoznak is,és nem gondolom hogy a fiú is adományozott szimplán csak divatból csinálta. Nagyon sajnálom és őszinte részvétem az egész családnak!
De azt se felejtsük el hogy ennek célja van...és a fiatalok csak divatból csinálják,míg a sztárok adományoznak is,és nem gondolom hogy a fiú is adományozott szimplán csak divatból csinálta. Nagyon sajnálom és őszinte részvétem az egész családnak!
2014. augusztus 26. 11:36
Nagyon sajnálom.. szegény fiu!! Kár érte!! érszvétem
2014. augusztus 26. 11:37
|
Starlight11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 232251 offline
|
Részvétem a családnak! De nem menőzésből kellene ezt csinálni megvan a hivatalos szabályzata ennek és adományozni is kellene. Engem már kezd idegesíteni hogy sok kis 13-14 éves GYEREKEK ezzel "teszik" msgukat menővé. És hozzátenném hogy nemzetközileg az ALS-re hívják fel a figyelmet de itt Magyarországon egyáltalán nem ciki más alapítványnak adakozni, még ha csak egy ötszázast vagy egy ezrest utalsz vagy egy sms-t küldessz már azzal is segítessz. Még mielőtt valaki kiröhögne hogy "ilyen kis összegeket" írok annak megsúgnám hogy sok kicsi sokra megy és mindenki a pénztárcájához mérten adakozik.
2014. augusztus 26. 11:47
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
részvétem!
2014. augusztus 26. 11:47
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Nagyon sajnálom. De lehetett volna annyi esze, hogy betartja az Ice BUCKET Challenge lényegét, és inkább nyakon önti magát, minthogy konkrétan öngyilkos legyen. Én nem fogom ezt megcsinálni, fogadok, hogy még el sem bírnék egy olyan vödröt.
2014. augusztus 26. 11:50
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem tudom, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek az emberek... Részemről, ha ránézek egy bányatóra, a sötét színe valahogy a frászt hozza rám, és hülye lennék belemenni, tudván, hogy több méter mély is lehet, és baromi hideg.
2014. augusztus 26. 11:58
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Egy bolond százat csinál. Na erről szól az Ice Bucket Challenge, nem pedig a jótékonykodásról. Az csak mögöttes háttértartalom...
Van egy nagyon rosszindulatú mondás, amellyel azt kell hogy mondjam egyetértek, ha tetszik, ha nem: Aki hülye, haljon meg!
Van egy nagyon rosszindulatú mondás, amellyel azt kell hogy mondjam egyetértek, ha tetszik, ha nem: Aki hülye, haljon meg!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: