A fiu hibaja. Ezt aztan jol megcsinalta-.-''
Hogy lehet valakinek ennyi esze?! Kicsit gondolkodni kellett volna, mielott cselekszik. Xdxd a kovetkezmenyekre nem gondol? Azt hitte, hogy ilyet epsegben meguszhat? Nem fog leallni a szive a jeghideg vizben?
Ez hulye.(volt). Na jo ez eleg eros, inkabb azt mondom, hogy meggondolatlan.
R.I.P.
Tragédiával végződött az Ice Bucket Challenge
2014. augusztus 27. 14:48
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
2014. augusztus 27. 16:05
|
|
Tinista03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.17. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231672 offline
|
Ez az egész amúgy is az adomány adásról szólt.De a legtöbb idióta poént csinált belőle.Ha egyszer leöntik magukat adományozzanak,ne csak a sztárokat kövessék.Most ha egy sztár beleugrana a kútba talán van olyan fogyatékos aki utána is ugrik..-.-Ha ez ezzel a fiúval megtörtént akkor bármelyik másik emberrel is megtörténhet.Szóval gratulálok!Öntögessétek csak magatokat idióták!
2014. augusztus 27. 16:28
|
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline
|
Már nem azért... de ez nem az Ice Bucket Challenge hibája. Szerintem az történt, hogy a srác egy likegyűjtő videót akart csinálni a Face-re, vagy valahova, mert nem hiszem, hogy bárki is jelölte volna a kihívásra. A kihívás az adományozásról szól, és ha már a sztárok megcsinálják, akkor az a legkevesebb hogy kirakják a róla készült videót. Azért persze, sajnálom, de ez az eset nem történik meg, ha nem próbál menőzni. Lehet, hogy nincs igazam, de én így látom. Bányatavakba ugrálni amúgy is hülyeség.
2014. augusztus 27. 16:33
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Bármit lehet hülyén is meg okosan is csinálni..Ettől függetlenül minden nyáron enélkül a kihivás nélkül is van a hirekben kb egy tucat ember aki belefullad ilyen olyan tavakba mert felelőtlenül beugrálnak,meg részegen mennek a vizbe stb.szóval nem kell ehhez ez a kihivás és ahogy olvasom nem direkt módon kötődik szóval nem a hidegvizes leburitásba halt bele..lehet hogy utána nagymenőnke érezte magát hogy ő bemegy abba tóba.hát ez lett a vége.
A Cikk pedig nem mindehol pontos..ha megnézitek a videókat a sztárok 80%a mondja a leburitás előtt hogy adakazok és le is buritom magam...általában mindekettőt csinálják!ha nem csinálnák nem jött volan össze 80 millió.Charlie sheen 10ezer dollárt adott akárcsak John cryer,50cent is kb ennyi Dicaprio meg azthisezm 100ezer dollárt.szóval adakoznak ők...Tavaly alig gyúlt adomány az ALSnek szóval nem kell egyből lehurrogni..
A Cikk pedig nem mindehol pontos..ha megnézitek a videókat a sztárok 80%a mondja a leburitás előtt hogy adakazok és le is buritom magam...általában mindekettőt csinálják!ha nem csinálnák nem jött volan össze 80 millió.Charlie sheen 10ezer dollárt adott akárcsak John cryer,50cent is kb ennyi Dicaprio meg azthisezm 100ezer dollárt.szóval adakoznak ők...Tavaly alig gyúlt adomány az ALSnek szóval nem kell egyből lehurrogni..
2014. augusztus 27. 16:56
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
a saját fejére hozota a bajt....de azért rélszvétem. de ez a hideg vizes marhaság rettenetes és veszélyes...mi ebben a jó??
2014. augusztus 27. 17:34
Aki kipróbálja, vállaljon felelősséget érte, azt mondom -.- amúgyis veszélyes dolog, pláne, ha valami hűvösebb éjszakán próbálod ki, és szerintem nagy hülyeség...részvétem
2014. augusztus 27. 17:35
|
|
MrsAndyBiersackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 232143 offline
|
Mindenki azt gondolja, hogy az a hibás, aki kitalálta az egészet. Arra nem gondolnak azok a bizonyos emberek, hogy aki kitalálta, az EGY bizonyos célból találta ki ezt az egészet.. A magyar suttyók, meg szimpla "divatból" csinálják, mert Amerikában és az egyéb híres országokban ez a menő. Csakhogy nagyon kevesen vannak akik adományoznak is mellé (magyarok). A srácról meg csak annyit, hogy saját maga alatt fágta fát, így járt.. Részvétem!
2014. augusztus 27. 17:36
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Jééézusom ne az Ice Bucket Challenge-t hurrogjátok már le.Nem baromság!rengeteg pénzes embert vettek rá vele hogy adakozzanak az ALS alapitványnak.Egyes sztárok inkább erre költsék a pénzt mint kokóra és k##rvákra.. Az hogy ez a srác felelőtlen volt és nem mérte fel a határait az nem az ice bucket challenge hibája...
2014. augusztus 27. 18:25
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
szerintem azt hiszik hogy semmiseg jeghideg vizet a testunkre boritani..reszvetem hogy ennyire nem figyelt :*
2014. augusztus 27. 18:52
|
|
Micsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 231614 offline
|
Először is részvétem.
Én akkor se csinálnám meg ezt a kihívást,ha fizetnének...
Ahhoz én jobban tartózkodom a veszélyektől.
És egy részben kankának is igaza van.
R.I.P.
Én akkor se csinálnám meg ezt a kihívást,ha fizetnének...
Ahhoz én jobban tartózkodom a veszélyektől.
És egy részben kankának is igaza van.
R.I.P.
2014. augusztus 27. 19:42
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Sajnálom a fiút.
Elejétől tudtam,hogy ez egy iszonyat nagy baromság.
Elejétől tudtam,hogy ez egy iszonyat nagy baromság.
2014. augusztus 27. 20:22
Részvétem!!
Az Ice Bucket Challenege nem hülyeség hisz jótékony célra van.Ez a fiú hibája.
Az Ice Bucket Challenege nem hülyeség hisz jótékony célra van.Ez a fiú hibája.
2014. augusztus 27. 20:58
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez az Ice Bucket Challange, de most nem azt kell hibáztatni ( néha ) aki ezt elkezdte. Mindenkinek vigyáznia kéna saját magára, és vállalnia a felelősséget. Ezt nem közösségben kéne megcsinálni, csak otthon az udvaron. Nem a mi hibánk, hogy meghalnak emiatt az emberek -.-
2014. augusztus 27. 21:45
|
|
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline
|
Ez egy hatalmas ökörség (mármint a jeges vödör)
Nme értem miért tartják ezt ekkora mémnek. Az indavideo is tele van ezekkel a szarságokkal.....értelmetlen
ja és nyugodon békében
Nme értem miért tartják ezt ekkora mémnek. Az indavideo is tele van ezekkel a szarságokkal.....értelmetlen
ja és nyugodon békében
2014. augusztus 27. 22:16
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Részvétem :/ nem tudom mért ugrott bele a tóba de nyugodjon békében.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: