Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014
2014. augusztus 25. 21:55
|
|
Sophie100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 214089 offline
|
Nagyon szépek voltak a sztárok,és ízlésesek a ruháik (persze csak az első kategóriának)!
Miley tündökölt! Mesésen festett ki,régen láthattuk már ilyen visszafogottan!
2014. augusztus 25. 21:57
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Demi, Iggy Azalea, Amber Rose meg Taylor ruhája szörnyű. Victoria Justice, Kesha meg Jennifer Lopezé tetszik, a többi meg elmegy.
2014. augusztus 25. 22:05
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Azért, mert Rita kapott egy kisebb szerepet a Szürke ötven árnyalatában, de emellett egyszer sem tűnt fel semmiben a zenéjén kívül, ne nevezzük már a film sztárjának....amúgy Lucy másik ruhája és Nina is kimaradt, pedig azok igazán jók voltak, itt keveset találok..
2014. augusztus 25. 22:15
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
victoria justice cuki ruci :3 ^^
2014. augusztus 25. 22:17
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
minek kel ennyire mutogatniuk magukat az amerikaiknak szánalmasak leggaláb vehetnének fel fehérnemütt kesha haja mint egy festék tál
2014. augusztus 25. 22:22
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kesha
2014. augusztus 25. 22:26
Victoria egyszerűen gyönyörű volt nagyon tetszik a ruhája.Gwen Stefani rikító pink szerelése nekem egyáltalán nem túl sok,jól nézett ki és Lucy is gyönyörű volt szerintem,bár az a szoknya tényleg nem a legjobb,ezt leszámítva viszont tökéletes.
2014. augusztus 25. 22:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tényleg volt olyan résztvevő, aki mesésen festett a rendezvényen, ám számomra rejtély, hogy szájrúzs ízléstelen gönce mit keres a jók listájában. Sőt, Iggyt sem tudom mire vélni, mert semmi szép nincs abban, hogy egy testalkatának nem megfelelő estélyit adtak rá, míg szerintem Gwen sem remekelt túlzottan abban a pink ruciban.
Deminek meg úgy tűnik, hogy nincs eléggé kemény és feszes cickója, hiszen eléggé undin folyik szét abban az ultradekoltázsolt estélyiben, amiben eskü még szép is lenne. Ám a legjobban szerintem Beyoncé, Katy Perry és JLO volt az, akinél a legjobban eltalálták a ruhát, a sminket, a frizurát és a kiegészítőket.
2014. augusztus 25. 23:04
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Kesha,Beyoncé és Katy Perry nagyon szépen volt felöltözve.
De még szerintem Rita Ora és JLo és szép volt bár elég merész ruhák voltak de nagyon szépen álltak rajtuk.
De még Lucy Hale is szép volt szerintem.
2014. augusztus 25. 23:07
Én szinte senkivel sem szimpatizálok, de Kesha ruhája nagyon megnyert, egyszerű és elegáns. Cyrus kisasszonnyal sem volt most semmi baj, bár én nem követem nyomon a munkásságát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: