Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014
2014. augusztus 25. 21:14
Szerintem Kesha nézett ki a legjobban. Jól állt rajta ez a ruha és a színes haja is nagyon tetszik. Örülök, hogy egyenesbe jött, jó látni, hogy ennyire sugárzik.
2014. augusztus 25. 21:15
Ke$ha, Demi, Victoria és Beyoncé egyszerűen gyönyörű, Miley ruhája tükrözi stílusát
5SOS ... nem lehet szavakba önteni :$
a legrosszabb ruháknál viszont Lucy Hale ruhája még elmegy, de a többi valóban nem nyerő választás ( szerintem ).
2014. augusztus 25. 21:17
Miley nagyon jól fest a ruhában.Demi eszméletlenül nőis.Gyönyörű!
2014. augusztus 25. 21:19
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Bárhogy nézem Kesha ruhája az ami a legjobb nem ízléstelen és a ruha színe és a mintája is jo volt =)
2014. augusztus 25. 21:21
|
|
Ercsi00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 217753 offline
|
Kesha ruhája nekem kell szerintem mindenki jól néz ki aki a legjobban öltözött kategóriában van főleg kesha 5sos fiuk Sam és Jennifer ruhája is jó csak nagyon kihívó de am nagyon jól néznek ki(de akik a legrosszabb kategóriában vannak azok nem
)
<3
2014. augusztus 25. 21:24
|
|
Ewcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 217492 offline
|
Nekem Victoria Justice, Kesha és Miley ruhája tetszik a legjobban. Azzal viszont nem értek egyet, hogy Taylor Swift-et miért a legrosszabbak közé sorolták. A ruha maga nem néz ki valami jól, de Taylor szőke hajával és piros rúzsával üdítően fest. Viszont véleményem szerint a legjobban Lucy Hale festett első (lila színű) ruhájában, ami magasan verte azokat, akiket a legjobbak közé soroltak itt, valamint Ariana Grande is megfogott első szerelésével, amit szintén kár volt kihagyni és Becky G is szép volt a vörös szőnyegen.
2014. augusztus 25. 21:28
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Szinte mindegyik jó. Demi
Rita
5SoS
2014. augusztus 25. 21:32
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Mesés ruhák *-* Holland Rodent hiányoltam a listáról, mert ős is elképesztően nézett ki (igaz, nem énekesnő).
2014. augusztus 25. 21:38
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Victoriáé a legjobb
♥
2014. augusztus 25. 21:40
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Kesha, JLo, Gwen és Katy ruhája nagyon tetszik!
Viszont Kesha haja is nagyon bejön irtóra klassz ez a szivárvány stílus!
Vagány,extrém nagyon!
Lorde,Kim,Taylor ruhája borzalmas!
Iggy-nek pedig hatalmas feneke van!
Viszont Kesha haja is nagyon bejön irtóra klassz ez a szivárvány stílus!
Vagány,extrém nagyon!
Lorde,Kim,Taylor ruhája borzalmas!
Iggy-nek pedig hatalmas feneke van!
2014. augusztus 25. 21:40
|
|
Cednaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 1 Azonosító: 232123 offline
|
Nem nagyon szimpatizálok Keshával, de az a ruha valami fenomenális, most igen oda tette magát.
Aki viszont nem tetszett nagyon az Miley, csak jobban kiemelte mennyire nincs alakja, előnytelen az a ruha... Amber ruciját sokkal ápoltabbnak és előnyösebbnek találom, pedig tényleg, sokkal többet mutat.
Demi, Beyoncé, Kim, JLo... hát ők meg mint mindig, most is elbűvölőek.
Aki viszont nem tetszett nagyon az Miley, csak jobban kiemelte mennyire nincs alakja, előnytelen az a ruha... Amber ruciját sokkal ápoltabbnak és előnyösebbnek találom, pedig tényleg, sokkal többet mutat.
Demi, Beyoncé, Kim, JLo... hát ők meg mint mindig, most is elbűvölőek.
2014. augusztus 25. 21:45
Ke$ha,Katy,Victoria,JLo,Miley mesébe illően gyönyörűek voltak.Demi dekotázsa tényleg nem nyerő.A többivel egyetértek
2014. augusztus 25. 21:54
Ha már a 'többet mutat, mint takarnál' járunk, akkor: csodálkoztam, hogy Rita Oráról nem esett le a ruha - ettől függetlenül meglepően gyönyörű volt. Amber Rose és JLo ruhái sem takartak túl sokat. Lucy cikkben szereplő ruhája tényleg nem a legjobb választás volt, viszont ebben a másikban csodásan festett.
Demi kapcsán elég annyit mondanom, hogy nem véletlenül őt választotta meg az MTV, és több neves külföldi magazin a legjobban öltözöttnek. Mesésen festett: a haj, a smink, a kiegészítők, a cipő, a ruha. A fél karom odaadnám azért, ha olyan alakom lehetne mint az övé. Bombaformában van! És büszke vagyok rá, amiért ilyen ruhában jelent meg!
Kesha tényleg nagyon kivirult, egyszerűen gyönyörű volt. És hatalmas meglepetésemre Minaj is remekül festett. Taylort pedig számomra fura ilyen szerelésben látni.
Demi kapcsán elég annyit mondanom, hogy nem véletlenül őt választotta meg az MTV, és több neves külföldi magazin a legjobban öltözöttnek. Mesésen festett: a haj, a smink, a kiegészítők, a cipő, a ruha. A fél karom odaadnám azért, ha olyan alakom lehetne mint az övé. Bombaformában van! És büszke vagyok rá, amiért ilyen ruhában jelent meg!
Kesha tényleg nagyon kivirult, egyszerűen gyönyörű volt. És hatalmas meglepetésemre Minaj is remekül festett. Taylort pedig számomra fura ilyen szerelésben látni.
2014. augusztus 25. 21:54
Wow, Jennifer
Szerintem Lucy ruhája még elfogadható.
Lorde, Kim, Amber és Taylor. Nevetséges
Szerintem Lucy ruhája még elfogadható.
Lorde, Kim, Amber és Taylor. Nevetséges
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: