Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014
2014. szeptember 18. 23:07
|
LoUp GaRuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 233532 offline
|
Egyáltalán hogy voltak képesek elengedni így szegény Lorde-ot ?! És honnan a fenéből szette elő a lehető legslamposabb förmedvényt?Nekem egyébként Taylor Swift-é és Katy Perry-é tetszett a legjjobban.Vannak még egyedi hírességek ruhaügyben1!!!
2014. szeptember 22. 18:25
Hááát, mit ne mondjak...elég érdekes ruhák
Nekem személy szerint csak Jennifer Lopez ruhája tetszik, annak is csak a felső része, a többi szerintem nem túl szép.
2014. szeptember 28. 12:47
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Lopez és Victoria Justice ruhája messze a megjobb.
Kesha haja nagyon királyul néz ki, a többi az elmegy, Néhányan röhelyesen néznek ki. Demi Lovatonak például kevés ruha állt eddig ennyire szarul, mint ez. Lorde, Solange meg Taylor Swift szintén "gyönyörűek"...
Kesha haja nagyon királyul néz ki, a többi az elmegy, Néhányan röhelyesen néznek ki. Demi Lovatonak például kevés ruha állt eddig ennyire szarul, mint ez. Lorde, Solange meg Taylor Swift szintén "gyönyörűek"...
2014. szeptember 28. 18:43
|
|
xshadow hunterxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 233895 offline
|
Victoria a legszebb! Kesha haja nagyon tetszik
2014. november 01. 20:27
Lucy és Miley ruhája nagyon tetszik, de persze Kesha is fantasztikusan néz ki!
és a haja is szuper!!
2015. január 16. 16:37
Taylor Swift nem is öltözött tosszul!!! Sőt, nagyon jól áll neki ez a kék szín, nekem tetszik!
2015. január 16. 16:39
Hát Demikém, szép vagy, csak a ruhád kivágása nem nagyon tetszik, de akkor is gyönyörű vagy!
2015. január 16. 16:41
Victoria ruhája nekem is nagyon tetszik, Mileyé viszont ocsmány! : D
2015. január 25. 12:55
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nekem Victoria Justice ruhája tetszett a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: