Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014
2014. augusztus 27. 12:48
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Kim olyan, mint valami kis gnóm... :/ Szebben is ki lehetett volna hangsúlyozni az alakját. Lucy Hale pedig szerintem gyönyörű (bár én a bőrfelső helyett mást választottam volna
)
2014. augusztus 27. 13:15
|
|
Katerina S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 168 Csatolások: 1 Azonosító: 228625 offline
|
Rita gyönyörű, Keshanak örülök, JLo, Gwen és Beyonce ruhája is tetszik, és nagyon szépek, Nicki és Miley egész visszafogottan öltözött, Demi ruhája egy kicsit túl kivágott nekem, Iggy ruhája nem tetszik, de szerintem nem állt neki rosszul, viszont kiemelte nagyon a széles csípőjét és a kis mellét, Taylor kivételesen mellélőtt, bár nagyon jól állt neki, de nem erre az alkalomra, a többiké nem nyerte el a tetszésemet.
2014. augusztus 27. 13:44
Egy-két ruhát tényleg csak akkor vennék fel, ha a megfagyástól kéne félnem...
2014. augusztus 27. 14:33
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Victoria Justice ruhája nagyon menő!
Hát, én szeretem Lorde-t, de a ruha tényleg öregíti kicsit.
Gwen Steani nekem olyan ott, mint egy pompomlány!
És örülök, mert Miley most tényleg egész visszafogott maradt magához képest! Bár a felső nekem nem jön be, a nadrág nagyon tetszik, talán még én is felvenném!
Katy Perry ruháit általában nem szeretem, de most elég jó lett szerintem, Beyoncéhoz pedig szokás szerint illik a szerelése!
Taylort nagyon szeretem, és általában nagyon jól öltözik, de kivételesen nem jön be ez a ruha.
Hát, én szeretem Lorde-t, de a ruha tényleg öregíti kicsit.
Gwen Steani nekem olyan ott, mint egy pompomlány!
És örülök, mert Miley most tényleg egész visszafogott maradt magához képest! Bár a felső nekem nem jön be, a nadrág nagyon tetszik, talán még én is felvenném!
Katy Perry ruháit általában nem szeretem, de most elég jó lett szerintem, Beyoncéhoz pedig szokás szerint illik a szerelése!
Taylort nagyon szeretem, és általában nagyon jól öltözik, de kivételesen nem jön be ez a ruha.
2014. augusztus 27. 14:41
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Szerintem mindenki nagyon jól néz ki!Bár Deminek szerintem is nagyon nagy a dekoltázs kivágása...A rosszak közül pedig...Lorde a legborzasztóbb.Könyörgöm 16 éves...!!
2014. augusztus 27. 14:45
Gwen Stefani,Kesha,Beyonce és Jennifer Lopez néz ki a legjobban.
2014. augusztus 27. 14:53
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Miley és Demi nagyon gyönyörűek voltak! *---*
Még Kesha ruhája is tetszik.
De a többi xDDDDDDD Főleg Lorde ruhája valami förtelmes XDD Arról nem is beszélve, hogy csupán 16 éves!! :OOOOOOO Mindezek ellenére a színe tetszi
Még Kesha ruhája is tetszik.
De a többi xDDDDDDD Főleg Lorde ruhája valami förtelmes XDD Arról nem is beszélve, hogy csupán 16 éves!! :OOOOOOO Mindezek ellenére a színe tetszi
2014. augusztus 27. 15:17
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
Hú ezek milyen ízléstelen ruhák. Kesha ruhája szép, de szerintem nem illik hozzá (a haja borzalmas) Beyoncé is szép, de volt már jópár szebb ruháösszeállítása is. Kellynek gratula a babához. A többi nekem nem jön be. Rita Ora otthon hagyta a cipőjét??? Demi ruhája nagyon dögös lenne egy picit kisebb kivágással: néha a kevesebb több!
2014. augusztus 27. 15:36
|
|
BTR superúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.09. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 225796 offline
|
Az utolso hat tenyleg nem oda valo volt.A Victoria ruhaja nagyon szep volt en is felvennem barmikor.De Katy Perry es Jennifer Lopez ruhaja is nagyon szep volt.
2014. augusztus 27. 16:34
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Nálam Victoria Justice vitt mindent.Lélegzetelállító!*-*
2014. augusztus 27. 17:22
Te jó 3g!Nem túl kihívóak ezek a ruhák?Bár Kesha és Victoria Justice ruhája nagyon tetszik!!!
2014. augusztus 27. 17:48
Miley Cyrus felsőrésze olyan, mintha fekete ragasztószalaggal tekerte volna körbe magát.
J. Lo úgy nézett ki, mint egy burleszktáncos.
Iggy Azalea csípőtől fölfele arányos, vagy inkább túl kicsi a csípőtől lenti részhez képest... Olyan, mintha négy lába lenne, vagy mint egy pán...
Taylor Swift ruhája egy nagyra nőtt bébi ruhája. Egy oltári pelus is elférne a ruha alatt
Kim Kardashian a ruhájában mintha szét lenne darabolva. Semmi összhang, vagy egység nincsen.
Solange kosztümje akár milyen bénán néz ki, most nagyon trendi.
Igaz, nekem nem tetszik, de a divatot a designerek és a kínálatok diktálják..
Victoria Justice ruhája tetszik, nagyon divatos, de hordható, tetszetős.
Végül pedig megjegyezném, hogy vannak mondatok, amiket nem igazán értek: "Ez így egy tedd, Nicki!", "Ízlésünken talán túl sok", stb.
J. Lo úgy nézett ki, mint egy burleszktáncos.
Kim Kardashian a ruhájában mintha szét lenne darabolva. Semmi összhang, vagy egység nincsen.
Solange kosztümje akár milyen bénán néz ki, most nagyon trendi.
Victoria Justice ruhája tetszik, nagyon divatos, de hordható, tetszetős.
Végül pedig megjegyezném, hogy vannak mondatok, amiket nem igazán értek: "Ez így egy tedd, Nicki!", "Ízlésünken talán túl sok", stb.
2014. augusztus 27. 18:27
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Kesha haja olyan jo
..egy ketto eleg sz*r de a tobbje nagyon jo
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: