Ruhamustra: MTV Video Music Awards 2014
2014. augusztus 26. 21:14
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Miley csodálatos volt, mint mindenki ebben a cikkben akik a legszebb ruháknál vannak!
2014. augusztus 26. 21:44
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Demi volt a legszebb abban a piros ruhában, nem volt túl kihivó, de közben jól is nézett ki, nekem még Lucy összeállítása tetszett. Pont az én stílusom, nagyon jól össze volt hangolva a ruha Lucyval. Katy most is hozta a fura stílusát, Taylor pedig nagyon mellényult szerintem.
2014. augusztus 26. 21:58
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Remek volt látni a sok csinos kedvencemet,de mint közül Taylor Swift a legjobb.
2014. augusztus 26. 22:03
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Demi volt a legszebb. <3 És Victoria is nagyon eltalálta..
Solange-nak ez a kosztüm teljes mellényúlás, már-már férfinak néz ki. Amber, te meg...Ezt azért ne!
Solange-nak ez a kosztüm teljes mellényúlás, már-már férfinak néz ki. Amber, te meg...Ezt azért ne!
2014. augusztus 26. 22:23
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
úgy néz ki a cikk íróval most nagyon egy lett a véleményünk, mert nem tudok (nem is akarok) belekötni ebbe a cikkben. szerintem oda sorolt mindenkit, ahova kellett.
Külön jó volt látni, hogy Miley nem a nyelvét nyújtja, hanem az a régi, szép kis mosolya volt az arcára festve, amit még a nyelv nyújtogatás előtt "alkalmazott"
Külön jó volt látni, hogy Miley nem a nyelvét nyújtja, hanem az a régi, szép kis mosolya volt az arcára festve, amit még a nyelv nyújtogatás előtt "alkalmazott"
2014. augusztus 26. 22:32
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Lucy felsője nagyon bejön
de a szoknya tényleg csúnya...
Taylor... OMG!
Taylor... OMG!
2014. augusztus 27. 00:29
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Akkor lássuk sorban.
Rita: nagyon dögös alakja van, amit ez a mély vörös ruha ki is hangsúlyoz, nagyon elbűvölő
Demi: szerintem már túl kivágott ez a ruha, de ettől függetlenül iszonyat szexi benne
Kesha: valamiért nekem nagyon bejön ez a színes haj, kifejezetten bájos vele
Victoria Justice: imádom a ruháját, talán az övé tetszik a legjobban
JLo: csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy én is így szeretnék kinézni 45 évesen (ugyanis annyi, a cikkben el van írva)! igazi bombázó
Nicki: tőle nem megszokott módon egész visszafogottan öltözött, meglepő, de jól áll neki
Iggy: olyan mint egy hableány, de szerintem nem ez a legjobb ruhája, pici a melle, de a feneke nagy, kicsit furcsa az összhatás
Lucy: szerintem semmi baj nincs a ruhájával, bár igaz, ebben a ruhában még inkább törpébbnek néz ki...
Amber: hát valami katasztrófa...
Taylor: meg sem ismertem, azt hittem Bella Thorne az...
Kim: a szoknya része nem is rossz
Rita: nagyon dögös alakja van, amit ez a mély vörös ruha ki is hangsúlyoz, nagyon elbűvölő
Demi: szerintem már túl kivágott ez a ruha, de ettől függetlenül iszonyat szexi benne
Kesha: valamiért nekem nagyon bejön ez a színes haj, kifejezetten bájos vele
Victoria Justice: imádom a ruháját, talán az övé tetszik a legjobban
JLo: csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy én is így szeretnék kinézni 45 évesen (ugyanis annyi, a cikkben el van írva)! igazi bombázó
Nicki: tőle nem megszokott módon egész visszafogottan öltözött, meglepő, de jól áll neki
Iggy: olyan mint egy hableány, de szerintem nem ez a legjobb ruhája, pici a melle, de a feneke nagy, kicsit furcsa az összhatás
Lucy: szerintem semmi baj nincs a ruhájával, bár igaz, ebben a ruhában még inkább törpébbnek néz ki...
Amber: hát valami katasztrófa...
Taylor: meg sem ismertem, azt hittem Bella Thorne az...
Kim: a szoknya része nem is rossz
2014. augusztus 27. 00:42
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Kesha, Beyonce és Taylor jól néznek ki,
Katy Perry sem rossz
Kim K. csámpás ,mint mindig
Iggy: nem csípem, mellesleg ekkora csípőt elrejteni kellene nem kiemelni vagy akkor diétázzon
Amber Rose-az ő alakja is túl sok ehhez a rucihoz
Katy Perry sem rossz
Kim K. csámpás ,mint mindig
Iggy: nem csípem, mellesleg ekkora csípőt elrejteni kellene nem kiemelni vagy akkor diétázzon
Amber Rose-az ő alakja is túl sok ehhez a rucihoz
2014. augusztus 27. 09:21
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Rita Ora mezítláb lenne, vagy csak én látom rosszul? Amber Rose ruhája nálam kiverte a biztosítékot.. Viszont Miley megjelenése egyszerűen kifogásolhatatlan volt, és a cikkben tett megjegyzéssel ellentétben szerintem még Lorde is gyönyörű volt!
2014. augusztus 27. 11:08
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Katy és Victoria nagyon szép.
2014. augusztus 27. 11:10
Nem tudom,Nina Dobrev miért maradt le pedig ő is gyönyörű volt ő adta át a díjat Lordenek
2014. augusztus 27. 11:11
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Úristen. A mostani divat mikor nem nevetséges akkor undorító. Rita Ora jó hogy nem egyszál hálóingben ment, Amber Rose ruhája pedig egy peep showba illik inkább. Jennifer Lopez is elég lengén öltözött ami azt illeti.
2014. augusztus 27. 11:16
|
|
micimacika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 229660 offline
|
Szerintem Miley,Demi és Victoria ruhája volt a legjobb!
2014. augusztus 27. 12:42
|
|
ross lynch szeretlekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231994 offline
|
kimen meg demin nics mell tartóóóóóóó
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: