Klippremier: Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj - Bang Bang
2014. augusztus 26. 13:38
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Tezszik a szám Jessi nagyon csini ahogy Grande is
imádom Nicki király
nagyon vártam hogy kijöjjön és király lett
2014. augusztus 26. 14:44
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Jó lett a zene és a klip is ! Imádom *o*
2014. augusztus 26. 14:59
Nagyon jó a videó klipje
előtte míg nem volt videó klipje eszt hallgtam és most is
előtte míg nem volt videó klipje eszt hallgtam és most is
2014. augusztus 26. 15:39
Nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet, viszont Ariana gyönyörű a klipben.
2014. augusztus 26. 16:05
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Ariana gyönyörű, nem is kérdés, de ez a klip borzasztó. Nekem csak Nicki-nél fekszik ez a k*rvás stílus, hiszen Ő eddig is így adta el magát, sőt, lengébb ruhákba. Viszont sem Jessie, sem Ariana nem volt ilyen és szokatlan, már frusztráló így látni őket.
Elég csicsás és gagyi.
2014. augusztus 26. 20:27
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Arianát jó énekesnek és színésznek tartom, de csak engem idegesít ahogy a (mű)szempilláit rebegteti?? És nézése...mindig ugyanolyan...nem tudom megmagyarázni..
Viszont Jessie menő volt, de tőle jobb dalt vártam volna. Ez nem ilett hozzá. Sőt ez a dal senkihez sem illik...
Viszont Jessie menő volt, de tőle jobb dalt vártam volna. Ez nem ilett hozzá. Sőt ez a dal senkihez sem illik...
2014. augusztus 27. 00:37
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
A zene tetszik. A klip viszont egyáltalán nem :/ Azt vettem észre, hogy Ariana az utóbbi videóiban ugyan azt csinálta. Ugyan olyan fejet vágott, a haja ugyanolyan, táncolni még mindig nem tud stb. Félreértés ne essék, imádom a hangját, de jó lenne ha mutatna egy kicsikét más stílust is.
Nicki a szokásos picsás formáját hozta, erről nincs mit beszélnünk.
Jessie J-t mindig is imádtam, lenyűgöző hangja van, amit a zenében meg is mutatott. Viszont a klipben elég keveset mutatott meg a valódi tehetségéből azt kell mondjam
Nicki a szokásos picsás formáját hozta, erről nincs mit beszélnünk.
Jessie J-t mindig is imádtam, lenyűgöző hangja van, amit a zenében meg is mutatott. Viszont a klipben elég keveset mutatott meg a valódi tehetségéből azt kell mondjam
2014. augusztus 27. 08:48
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Waah hogy ez milyen jó lett. *_* imádoom ♥♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: