A minap megjelent a trió közös dalához, a Bang Banghez készült kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj - Bang Bang
2014. augusztus 25. 18:42
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Mi a szar Nickin az a ruha a végén? Felfogtuk, hogy nagy segge van köszönjük nem kell még a képünkbe tolni -.-
Ezt leszámítva nagyon tetszik a dal, Ariana csodás benne, Jessie J-ről rég hallottam, és kellemeset csalódtam, Nickit meg lecserélném Iggy-re, mert ő legalább (egyelőre) nem úgy viselkedik mint a qrvák királynője.
Ezt leszámítva nagyon tetszik a dal, Ariana csodás benne, Jessie J-ről rég hallottam, és kellemeset csalódtam, Nickit meg lecserélném Iggy-re, mert ő legalább (egyelőre) nem úgy viselkedik mint a qrvák királynője.
2014. augusztus 25. 18:50
Na most megint meglehet kövezni...de nekem mind a szám mind a videóklipp uncsi.
2014. augusztus 25. 18:56
Idézet
She got a booty like a Cadillac
Jessie jól mondja, Nicki-nek egy Cadillac méretű segge van
A klip nem rossz, a dalhoz nem lehetett ennél többet várni szerintem.
2014. augusztus 25. 19:08
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nekem ez se jön be.
2014. augusztus 25. 19:11
Jó lett. Szerintem a klipben Nicki néz ki a legjobban. Lehet, hogy nagy segge van, de szerintem illik hozzá.
2014. augusztus 25. 19:17
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nickivel és Jessievel semmi bajom, de Ariana úgy viselkedik, mint egy 10 éves, aki nagynak akar látszani.
2014. augusztus 25. 19:24
Vámpírlány01
Annyira nem értelek... Ha ennyire utálod Ariana-t akkor miért írsz minden róla szóló cikkhez ,hogy nem tetszik? -.- Senki nem kérte a véleményed..
Annyira nem értelek... Ha ennyire utálod Ariana-t akkor miért írsz minden róla szóló cikkhez ,hogy nem tetszik? -.- Senki nem kérte a véleményed..
2014. augusztus 25. 19:24
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Szerintem fantasztikus lett! Jessie-ben nem lehet csalódni! Ariana hangja gyönyörű mint mindig. És jó hogy Nicki produkált valami (számomra) értékelhetőt is, az Anaconda után!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: