Nico Rosberg, Lewis Hamilton and Sebastian Vettel - F1 2014, Belgian Grand Prix, Francorchamps, Belgium - Qualifing (August 23, 2014)
2014. augusztus 25. 13:06
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
................
7 felhasználónak tetszik:
nina 002,
Szandi0820,
Gajcsi,
Andika66,
nicolebecky,
VampireBella,
standoffan
2014. augusztus 26. 20:56
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Ami megy a két Mercedes közt, az már erősen durva. Oké, volt már jó pár párharc is az években csapaton belül (Vettel-Webber, Alonso-Massa, stb), de nem ment ilyen keményen a csata. Az egyik azt nyilatkozza, hogy azt akarja, hogy az élről vérezzen el, a másik szándékosan (?) ütközik neki.
Mi van itt, kérem szépen
2014. augusztus 26. 21:06
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Gajcsi @ 2014.08.26. 20:56)
Ami megy a két Mercedes közt, az már erősen durva. Oké, volt már jó pár párharc is az években csapaton belül (Vettel-Webber, Alonso-Massa, stb), de nem ment ilyen keményen a csata. Az egyik azt nyilatkozza, hogy azt akarja, hogy az élről vérezzen el, a másik szándékosan (?) ütközik neki.
Mi van itt, kérem szépen 
Toto bácsi most be is fog keményíteni.
2014. augusztus 27. 13:04
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.08.26. 21:06)
Toto bácsi most be is fog keményíteni.
Mondjuk tényleg vicc, ami megy köztük, de főleg az a hisztéria, amit Hamilton lerendez minden egyes Rosberg-győzelemnél (mindenféle gyűlölködés nélkül kijelentve). 
Azért van oka amiért nem igen boldog a versenyhétvégéken. Bár mostanában nekem is sok amit csinál, úgy gondolom hogy négyszemközt kéne elintézni a dolgokat, nem a médiának panaszkodni folyton. Nico meg szerintem megérdemelte volna a büntetést (ha szándékosan csinálta, ha nem). Az meg vicc amit pár "rajongó" csinál, drukkolni kéne, nem pedig szapulni a többi pilótát. Már tényleg úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen Hamilton szurkoló aki szereti Rosberget is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 27. 15:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (VampireBella @ 2014.08.27. 13:04)
Azért van oka amiért nem igen boldog a versenyhétvégéken. Bár mostanában nekem is sok amit csinál, úgy gondolom hogy négyszemközt kéne elintézni a dolgokat, nem a médiának panaszkodni folyton. Nico meg szerintem megérdemelte volna a büntetést (ha szándékosan csinálta, ha nem). Az meg vicc amit pár "rajongó" csinál, drukkolni kéne, nem pedig szapulni a többi pilótát. Már tényleg úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen Hamilton szurkoló aki szereti Rosberget is.
Egyébként én elhiszem, hogy rosszul esik neki, mivel ő is brutál maximalista, de ahogy írtad is: privátban kellene elintézni. De mondom, nekem nincs vele bajom (mostmár), csak ez a nyilvános cicaharc kezd idegesíteni. Bár az ő dolguk.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.