Idézet (Beliyah @ 2014.08.26. 08:48)
És te el is hiszed, hogy ez mind gaga miatt van?
2009 előtt is számtalanszor volt elég jó nézettsége a díjátadónak. Pedig akkor ő még elő sem került. Egyszerűen maga a VMA sz*r. És nem azért mert gagát nem jelölik, és nem vesz részt rajta. Nem is értem miért jelölnék, hiszen pocsék lett a lemeze. (Mielőtt azzal jönnél, hogy Beyoncé lemeze is sz*r, nézd meg az eladásokat.) Hála Istennek megunták gagát, és az óvodás jelmezeit, meg fellépéseit.
Egyébként én sem néztem meg a díjátadot, Beyoncé fellépését is neten néztem vissza, mivel a többi fellépő és jelölt (nagy része) számomra egy forintot sem ért, így minek szenvedjem végig a többit, amíg Beyo fel nem lép.
2009 előtt is számtalanszor volt elég jó nézettsége a díjátadónak. Pedig akkor ő még elő sem került. Egyszerűen maga a VMA sz*r. És nem azért mert gagát nem jelölik, és nem vesz részt rajta. Nem is értem miért jelölnék, hiszen pocsék lett a lemeze. (Mielőtt azzal jönnél, hogy Beyoncé lemeze is sz*r, nézd meg az eladásokat.) Hála Istennek megunták gagát, és az óvodás jelmezeit, meg fellépéseit.
Egyébként én sem néztem meg a díjátadot, Beyoncé fellépését is neten néztem vissza, mivel a többi fellépő és jelölt (nagy része) számomra egy forintot sem ért, így minek szenvedjem végig a többit, amíg Beyo fel nem lép.
Most, hogy mindezt leírtad és biztos vagy abban mekkora ász vagy és lemezeladással jössz, kb. 800 ezerrel adott el több lemezt:D ami ugye ugyanúgy lapos mint az előző volt. mondom ezt úgy, hogy szeretem beyoncét, de az elmúlt években folyamatos csalódás, mert kb. zeneileg rötyögés, annyira azért nem kell isteníteni mert énekesnő létére tud énekelni, azért mert a segge alá van rakva minden és jó alakja van, 1000 kiló sminkkel valszeg te is szép vagy, az, hogy pottyatott egy gyereket, meg van férje, ne legyen akkora durranás, hogy magasztalni kelljen... legyen szimpla énekesnő, jó zenével, ne jó marketinggel. mert kb ennyit tud felmutatni évek óta.
Gaga meg egy szar menedzsment csapdájába került, és ilyen szar promóval is majdnem a maximumot hozta ki a valóban nem túl összetett korongból, amin azért vannak jó dalok.

0 felhasználónak tetszik: