Íme a 2014-es MTV VMA nyertesei
2014. augusztus 25. 21:51
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
gratula Ed Sheeranak meg Beyoncenak. Nagyon tetszett Beyonce előadása
2014. augusztus 25. 22:13
Gratula mindenkinek!
Nincs bajom Lorde-val de mi az h legjobb ROCK ??
Nincs bajom Lorde-val de mi az h legjobb ROCK ??
2014. augusztus 26. 08:48
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (holembo @ 2014.08.25. 20:57)
pedig tényleg van benn valami:D
És te el is hiszed, hogy ez mind gaga miatt van?
2009 előtt is számtalanszor volt elég jó nézettsége a díjátadónak. Pedig akkor ő még elő sem került. Egyszerűen maga a VMA sz*r. És nem azért mert gagát nem jelölik, és nem vesz részt rajta. Nem is értem miért jelölnék, hiszen pocsék lett a lemeze. (Mielőtt azzal jönnél, hogy Beyoncé lemeze is sz*r, nézd meg az eladásokat.) Hála Istennek megunták gagát, és az óvodás jelmezeit, meg fellépéseit.
Egyébként én sem néztem meg a díjátadot, Beyoncé fellépését is neten néztem vissza, mivel a többi fellépő és jelölt (nagy része) számomra egy forintot sem ért, így minek szenvedjem végig a többit, amíg Beyo fel nem lép.
2014. augusztus 26. 09:03
|
|
Pure Heroineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 216567 offline
|
lorde helyett az arctic monkeysnak kellett volna nyernie ...
2014. augusztus 26. 10:48
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Michael Jackson Video Vanguard díj ez nagyon nagy kitüntetés bee megérdemli gratulálok neki újra és újra.
Az estére feltette a pontot az a jelenet amikor jay-z és lányuk blue ivy felmentek a színpadra.
A fellépése után.
Meg kell említenem Ushert a színpadon nagyon jó volt imádom!!!!
Az estére feltette a pontot az a jelenet amikor jay-z és lányuk blue ivy felmentek a színpadra.
A fellépése után.
Meg kell említenem Ushert a színpadon nagyon jó volt imádom!!!!
2014. augusztus 26. 11:13
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Most lehet velem van a baj, de mikor lett a VMA ilyen színvonaltalan?
Most komolyan év videója: Wrecking Ball, legjobb videó: Dark Horse, legjobb pop videó: Problem, ezek mik??? Te jó isten....
Őszintén szerintem mindhárom nézhetetlenre, helyenként még szánalmas is sikerült.
A másik meg a fellépők.
Ariana Grande és 5 Seconds of Summer, vicc az egész.
Azt már említeni sem érdemes, hogy mit keres Lorde a rock kategóriában.
De azért...
Beyoncenak gratulálok, a Pretty Hurts csodálatosra sikerült, és megérdemelten kapta a Michael Jackson Video Vanguard díjat is.
Ezen kívül még Sia-nak örülök, bár a koreográfia nem teljesen az ő érdeme.
Most komolyan év videója: Wrecking Ball, legjobb videó: Dark Horse, legjobb pop videó: Problem, ezek mik??? Te jó isten....
Őszintén szerintem mindhárom nézhetetlenre, helyenként még szánalmas is sikerült.
A másik meg a fellépők.
Ariana Grande és 5 Seconds of Summer, vicc az egész.
Azt már említeni sem érdemes, hogy mit keres Lorde a rock kategóriában.
De azért...
Beyoncenak gratulálok, a Pretty Hurts csodálatosra sikerült, és megérdemelten kapta a Michael Jackson Video Vanguard díjat is.
Ezen kívül még Sia-nak örülök, bár a koreográfia nem teljesen az ő érdeme.
2014. augusztus 26. 12:17
Royals mióta rockvideó? Ed Sheerannek gratulálok
Meg persze mindenkinek. Májli mit keres itt? Wrecking Ball? Az inkább poén ,nem az év legjobb videója
2014. augusztus 26. 14:49
Gratulálok Beyoncénak,megérdemelte és a fellépése is tökéletes volt,az est nélküle dögunalom lett volna,csak miatta néztem végig,ja és még Usher se volt semmi,nagyon jó volt. A többieket J-lo kivételével fel sem engedtem volna a színpadra és díjat sem adtam volna nekik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: