Íme a 2014-es MTV VMA nyertesei
2014. augusztus 25. 17:02
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Gratulalok Beyoncé...
megerdemelte !
2014. augusztus 25. 17:17
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Gratulálok minekinek!
Mondjuk a Legjobb hip-hop videóval nem nagyon értek egyet...
2014. augusztus 25. 17:27
Különösen Ari, a Fifth Harmony, Ed Sheeran és Zedd győzelmének örülök
Csalódott vagyok viszont, hogy Iggy egyik jelölését se tudta díjra váltani, pedig csak eggyel volt kevesebb jelölése, mint Beyoncé-nak
Az mondjuk vicces, hogy a legnagyobb díjat egy jó egyéves klip meg persze a tavalyi botrányhős nyerte
Az viszont hogy Lorde rockkategóriában nyert díjat, a zene megcsúfolása
Csalódott vagyok viszont, hogy Iggy egyik jelölését se tudta díjra váltani, pedig csak eggyel volt kevesebb jelölése, mint Beyoncé-nak
Az mondjuk vicces, hogy a legnagyobb díjat egy jó egyéves klip meg persze a tavalyi botrányhős nyerte
Az viszont hogy Lorde rockkategóriában nyert díjat, a zene megcsúfolása
2014. augusztus 25. 17:34
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
5SOS <3 *-* gratulaa:) mindenkinek.
2014. augusztus 25. 17:38
Lorde meg a rock? Persze. Én meg egy kaktusz vagyok. A 5sos meg csak azért nyert, mert cuksik, és sok lány nyáladzik utánuk. A twitter tl-om tele volt ilyen hashtag vote 5sos izékkel, mindenkit unfollow-voltam. Örülök, hogy túl vagyunk rajta. Már rohadtul tele volt 'hócipőm' (szépen fogalmazva).
2014. augusztus 25. 17:52
|
|
Cednaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 1 Azonosító: 232123 offline
|
Beyoncénak egy óriási tapsal gratulálnék
Ő az, aki számomra igazán megérdemelte azt a négy díjat.
Persze a többeiknek is gratulálok ! Bár párral nem nagyon értenék egyet.
Persze a többeiknek is gratulálok ! Bár párral nem nagyon értenék egyet.
2014. augusztus 25. 18:30
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Legjobb rockvideó Lorde-Royals O.o What?
2014. augusztus 25. 18:41
Ó dejóóóóó, a Stay The Night... De a legjobb rockvideo Lorde-Royals?? Az hol rock? Na mindegy....
2014. augusztus 25. 18:43
egyetértek azokkal, akik szerint süllyed ennek a díjátadónak is a színvonala...emellett azért gratulálok a nyerteseknek
2014. augusztus 25. 19:02
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Én is egyetértek, a színvonal tényleg süllyed...de azért gratula csak...Mindegy.
2014. augusztus 25. 19:14
|
|
LuLu1212visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 201523 offline
|
nem értem, hogy a Royals miért rock... egyébként én is egyetértek azokkal akik azt mondták, hogy süllyedt a színvonal.. gratulálok a 5sos-nek és Haylenek, na meg Siának
2014. augusztus 25. 19:17
Nézni akartam volna, de megmondom őszintén, elfelejtettem, mikor fogják adni. Na nem baj.
Gratulálok Ednek, Drakenek, Lordenak, Eminemnek, Arianának és Iggynek (utóbbit sajnálom, amiért a sok jelölés ellenére csak a Problemmel nyert).
Egyébként ha már egy csomóan megemlítették, Lorde azért nyert rock kategóriában, mert az alternatívhoz az állt a legközelebb.
Gratulálok Ednek, Drakenek, Lordenak, Eminemnek, Arianának és Iggynek (utóbbit sajnálom, amiért a sok jelölés ellenére csak a Problemmel nyert).
Egyébként ha már egy csomóan megemlítették, Lorde azért nyert rock kategóriában, mert az alternatívhoz az állt a legközelebb.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: