Íme a 2014-es MTV VMA nyertesei
2014. augusztus 25. 11:47
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Rock és Lorde? Chh, komolyan szánalom, amit manapság ezeken a díjátadókon művelnek. Vicc.
2014. augusztus 25. 12:03
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Miley-nak és mindenkinek GRATULÁLOK!
2014. augusztus 25. 12:03
Fent maradtam hajnalig, és arra tökéletesen jó volt, hogy sírjak a nevetéstől. Nem is tudom, hogy melyik volt szánalmasabb: Ariana Grande félplayback produkciója (hozzáteszem, majdnem megsüketűltem a hangjától) vagy Miley Cyrus műsírása.
Évrel évre egyre röhejesebb ez az egész.
2014. augusztus 25. 12:07
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Jaj de vártam már ezt a cikket. Na most kifejtem a véleményemet rendesen.
Konkrétan most keltem fel mivel hajnali 2 től 5ig tartott ez a borzadálynak nevezett "díjátadó" aminek csak a 3/4-e reklámokból állt. A színvonalról pedig ne is beszéljünk inkább mert elsüllyedtem szégyenemben. Az első sokk Katy hangtalan Perry mint legjobb női előadó??? viccc.... Ed Sheeran... tényleg? xDD A kedvencem viszont Lorde mint legjobb Rock előadó. Kb annyi köze van hozzá mint nekem az operett zenéhez... semmi. Max alternative amit ő csinál. Viszont a legförtelmesebb része mikor Miley Cyrus kisasszony felküldött maga helyett valami fószert beszédet tartani miközben ő fentről szurkolt neki. Hát gratula. Nicki Minajka pedig amit leművelt azzal a dalnak nevezett valamivel miközben ment a playbeck hát már szinte nevetséges volt. Taylor Swift-nek meg miért kell mindig viccesnek előadni magát mikor közben egy fap*csa?!!
Az egész hercehurca színfoltja volt Sam Smith akinek valami fantasztikus a hangja
és persze a nagy kedvencem Iggy Azalea akinek a fellépése nagyon művészi és fantasztikus volt és ő Nickikével ellentétben nem playbackkel hanem tud is rappelni. Azt sajnálom h a Fancy egy díjat sem vitt el pedig megérdemelte volna az összeset is. Végezetül pedig NoGaGa No VMA's ez a véleményem
:SS
Konkrétan most keltem fel mivel hajnali 2 től 5ig tartott ez a borzadálynak nevezett "díjátadó" aminek csak a 3/4-e reklámokból állt. A színvonalról pedig ne is beszéljünk inkább mert elsüllyedtem szégyenemben. Az első sokk Katy hangtalan Perry mint legjobb női előadó??? viccc.... Ed Sheeran... tényleg? xDD A kedvencem viszont Lorde mint legjobb Rock előadó. Kb annyi köze van hozzá mint nekem az operett zenéhez... semmi. Max alternative amit ő csinál. Viszont a legförtelmesebb része mikor Miley Cyrus kisasszony felküldött maga helyett valami fószert beszédet tartani miközben ő fentről szurkolt neki. Hát gratula. Nicki Minajka pedig amit leművelt azzal a dalnak nevezett valamivel miközben ment a playbeck hát már szinte nevetséges volt. Taylor Swift-nek meg miért kell mindig viccesnek előadni magát mikor közben egy fap*csa?!!
2014. augusztus 25. 12:08
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Gratulálok mindenkinek !
2014. augusztus 25. 12:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nos, ahol Beyoncé tiszteletét teszi és még fel is lép, az rossz díjátadó nem lehet.
Miért nem engedték, hogy legalább egy órás legyen a setje?! Igazságtalan. Amit abban a 15 percben csinált, azt nem tudta volna senki überelni. Az összes fellépés amatőr volt az övé mellett. Egyszerűen tökéletes volt. Nem akartam elhinni, hogy Jay és Blue adja át neki a díjat.... A kis Blue annyira édes volt, ahogy tapsolt, meg tényleg tök jól kezelte az egészet. Na a lényeg, hogy Beyoncé mindig tud jobbat és többet nyújtani, ezért tart most ott, ahol. Ikonikus fellépés volt, és fogadja el mindenki, hogy ő uralja a mai popbizniszt. Istennő. Az ő neve jelentette az este színvonalát.
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2014. augusztus 25. 12:15
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Gratulálok a kedvenceimnek de a többieknek is! ♥
2014. augusztus 25. 12:30
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nem tudom, Lorde mióta játszik rockot, de nem is baj, hogy ő kapta, had legyen az övé, az Imagine Dragonst meg hagyja békén ez a díjátadó. Egyébként én nem láttam, de a hallottak meg a cikkek alapján elég "színvonalas" rendezvény lehetett. Egyedül talán Beyoncé meg Iggy ér valamit, de amúgy ezt a díjat kb. annyira tartom, mint egy Viva Comet gömböt. Nem túl nagy elismerés. Wrecking ballt meg teljesen megértem ezek után, az a klip az egész zeneipar legalja, de kapjon csak díjat. Menj haza VMA, részeg vagy.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.