Cikksorozatunk következő részében az ex-VS-angyal, Miranda Kerr van soron!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Miranda Kerr
2014. augusztus 24. 19:32
2014. augusztus 24. 19:36
|
|
Regina Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 231733 offline
|
Nekem tetszenek , a rosszak is jok azéerT!
2014. augusztus 24. 19:47
|
Fanny.Ságiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 225252 offline
|
a két legrosszabb joy ugyanaz, szóval télleg sokat photoshopozhattak h még így is másabb
2014. augusztus 24. 19:50
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Én most erről a Joy (Bulgária) vs. Life Style dologról fejteném ki a véleményemet, mert nem értem. Való igaz, hogy utóbbin sötétítették Miranda bőrét, plusz az arcát is jóval pirosabbá varázsolták, de ezen kívül semmi különbség nincs a két kép között (úgy mondom, hogy jártas vagyok ps terén), és mégis az egyik itt, a másik ott van. A Life Style-os címlapon le van hordva a ruha és az ékszerek, de a Joy magazin címlapján ugyan abban a szerelésben van. Nekem most ez nagyon az a "WAT" feeling.
Az pedig, hogy "a póz nagyon klisés"... Nos, modell, úgy kell pózolnia, ahogy mondják. Szvsz ez a puszi dobós póz sokkal jobban mutat, mint az utolsó Life Style-os címlapon szereplő csípőre tett kezes, szerényen hajba túrós, deréktörős póz. Sokkal természetesebbnek tűnik a kitartott kéz, szinte elhiszem, hogy tényleg puszit dob, viszont az a kifacsart váll borzalmas, a hideg is ráz tőle.
Egyébként nem a cikk íróját szidom, mert nem lett rosszul megírva, a fogalmazás is okés, de ezt a néhány észrevételt le kellett írnom, elnézést, ha valakit megbántottam.
Az pedig, hogy "a póz nagyon klisés"... Nos, modell, úgy kell pózolnia, ahogy mondják. Szvsz ez a puszi dobós póz sokkal jobban mutat, mint az utolsó Life Style-os címlapon szereplő csípőre tett kezes, szerényen hajba túrós, deréktörős póz. Sokkal természetesebbnek tűnik a kitartott kéz, szinte elhiszem, hogy tényleg puszit dob, viszont az a kifacsart váll borzalmas, a hideg is ráz tőle.
Egyébként nem a cikk íróját szidom, mert nem lett rosszul megírva, a fogalmazás is okés, de ezt a néhány észrevételt le kellett írnom, elnézést, ha valakit megbántottam.
|
|
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline
|
a legrosszabb címlapfotóként nevezettek tényleg nincsenek a helyzet magaslatán, szóval jogos ez a megnevezés. a legjobb címlapfotókon nekem a 3. és a 4. az ami igazán megfogott.
Szerintem a rosszak sem rosszak, ugyanis mindegyiken ugyanúgy néz ki a feje.
Szerintem egyébként nem olyan szép, vagy különleges, de a férfiak is biztos másképp látják.
Szerintem egyébként nem olyan szép, vagy különleges, de a férfiak is biztos másképp látják.
2014. augusztus 24. 19:53
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
A Galastyle címlapon nekem inkább egy elfuserált Miranda Kerr-Erin Heatherton keveréknek tűnik.
Nincs is a divatanyagoknak már lassan semmi értelmük, ha egy teljesen új embert szerkesztenek a modellekből...
Nincs is a divatanyagoknak már lassan semmi értelmük, ha egy teljesen új embert szerkesztenek a modellekből...
2014. augusztus 24. 19:58
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
azt vágja a cikkíró kedves, h a Joy & a Life&Style, valamint a két másik Joy címlap ugyanaz?????? jesszus, ez csak számomra írtó nevetséges így? ahhh...
2014. augusztus 24. 20:16
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Egyik sem olyan rossz...
2014. augusztus 24. 20:22
A rosszak tényleg borzalmasak. Minek a photoshop ha tökéletes az arca?
2014. augusztus 24. 20:38
Hmm...Nekem az ez évi augusztusi címlap tetszik a legjobban, annak a képnek nagyon nyári hangulata van és Miranda gyönyörű rajta.
2014. augusztus 24. 20:45
A 2014. augusztus-i címlapfotó a legszebb <3
De a legrosszabb címlapfotókon is gyönyörű
De a legrosszabb címlapfotókon is gyönyörű
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: