A KeyEast szerint túlzóak a vádak Hyun Joong ellen
2014. augusztus 24. 22:23
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
El tudom képzelni, hogy bosszú...Sajnos én is ismerek ilyen bosszúállós embereket, akik bármit megtesznek az igazság elfedése miatt...Természetesen én is Hyun Joong oldala mellett szeretnék állni.
2014. augusztus 24. 22:51
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Tegnap óta 'rágtam a körmeimet', hogy mi lesz ebből, szerencsére kiderült az igazság. Remélem ezzel le lesz zárva az ügy és ez nem történik meg még egyszer Hyun Joong-al.
2014. augusztus 25. 00:07
Már az előző cikkből is gondoltam, hogy nem lenne ilyenre képes. Azt gondoltam volna, hogy voltak köztük veszekedések, de nincs olyan ember a világon, aki ne került volna konfliktusba valakivel. Szerintem csak a lány megprobált ártani ezzel Hyun Joong-nak, bár a leg valószínűbb, hogy ez mellett is a figyelem közép pontjába akart lenni.
Én is remélem, hogy minden megoldódik.
2014. augusztus 25. 08:02
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Hyun Joong-ot nem tudom elképzelni, hogy ő bántalmazta volna a barátnőjét. Még a heves vitákat értem, hiszen milyen párkapcsolat az, ahol ilyen nincs...de biztos nem ütötte volna meg, úgy meg biztosan nem, hogy bordatörés legyen belőle...és még valami: ha ő tette volna, nem működne együtt a rendőrséggel ilyen szívélyesen, mert akkor lebukna..agyamentek..
azért remélem hamar beismerik, hogy tévedtek, és kiderül minden
azért remélem hamar beismerik, hogy tévedtek, és kiderül minden
2014. augusztus 25. 12:18
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát én nem ismerem annyira a japányokat !
2014. augusztus 25. 14:03
Idézet (nikkibella1 @ 2014.08.25. 12:18)
Hát én nem ismerem annyira a japányokat ! 
Én sem ismerem őket, még sosem hallottam japányokról.
.
.
.
Ó, vagy úgy! Már értem! Hát, ez a pasi nem japáN, hanem KOREAI. Szívesen, máskor is.
A témához:
Én is nagyon remélem, hogy ha Hyunjoong tényleg ártatlan, akkor kiderül az igazság, és a rajongói jól lepofozzák az áskálódó nőszemélyt.
1 felhasználónak tetszik:
Vick019
2014. augusztus 26. 00:39
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Nem mondom, hogy biztosan ezt tette, de azt sem akarom mondani, hogy nem, mint sokan mások. Eleve Ő IS BEISMERTE, hogy igenis megütötte. Ha nem tört el a bordája, akkor ez már nem is probléma? És egyébként ez pedig egy tipikus nyilatkozat, ami megpróbálja kimenteni a kakiból, hogy aki szeretné, az gondolkozás nélkül elhiggye és megnyugodjon a kis lelke.
Még csak nem is ismeritek, milyen igazából. Lehet, hogy a képernyőn cukipofa, de ez nem biztos, hogy a valóságban is így van.
Még csak nem is ismeritek, milyen igazából. Lehet, hogy a képernyőn cukipofa, de ez nem biztos, hogy a valóságban is így van.
2014. augusztus 27. 13:34
Idézet (R5 fan @ 2014.08.26. 14:31)
kedves michiyochan mért kell kötözködni??
Bocsi, egyáltalán nem annak szántam, csak viccelődtem!
2014. november 26. 08:05
|
mmelinda81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 138467 offline
|
" volt némi fizikai kontaktus, az viszont nem igaz, hogy állandó fizikai bántalmazásban lett volna vagy, hogy erősen megverték volna az elmúlt két hónapban, mint amit jelentettek.”
Nekem ez úgy jön le, hogy igen is megütötte! Erősen vagy nem erősen, de akkor is megütötte!
Én is nagyon kedvelem őt, és nagyon szeretem a dalait, de ezt nem gondoltam volna róla. A képernyőn keresztül pont, hogy egy félénk vissza húzódó embernek láttam. Igaz a WGM is régen volt! Nem tudom mit csinálhatott ez a nő, hogy ez történjen? Ha a kedvesem flörtölget más nőkkel és ezt nem birom, le kell lépni!! Kár ilyenre fecsérelni az időmet, ha meg hisztis és féltékeny a csajom és püföl, szintén le kell lépni és befejezni vele ! Megütni ???? Gyengének tartom az ilyen férfiakat !
Nekem ez úgy jön le, hogy igen is megütötte! Erősen vagy nem erősen, de akkor is megütötte!
Én is nagyon kedvelem őt, és nagyon szeretem a dalait, de ezt nem gondoltam volna róla. A képernyőn keresztül pont, hogy egy félénk vissza húzódó embernek láttam. Igaz a WGM is régen volt! Nem tudom mit csinálhatott ez a nő, hogy ez történjen? Ha a kedvesem flörtölget más nőkkel és ezt nem birom, le kell lépni!! Kár ilyenre fecsérelni az időmet, ha meg hisztis és féltékeny a csajom és püföl, szintén le kell lépni és befejezni vele ! Megütni ???? Gyengének tartom az ilyen férfiakat !
2015. február 25. 17:29
|
|
KpopPrincess302új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 235385 offline
|
Kedves mmelinda81!
A "némi fizikai kontaktus" takarhat lökdösődést is, valamint ebben nem emelik ki hogy az említett kontaktus egyoldalú volt-e vagy kölcsönös!
Nem akarom őt védeni, ha felképelte, akkor felképelte, gondolom nem jókedvéből tette azt sem!
A "némi fizikai kontaktus" takarhat lökdösődést is, valamint ebben nem emelik ki hogy az említett kontaktus egyoldalú volt-e vagy kölcsönös!
Nem akarom őt védeni, ha felképelte, akkor felképelte, gondolom nem jókedvéből tette azt sem!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.