Starity

Klippremier: Kara - Mamma Mia

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 25. 18:22 #21
- törölt felhasználó -    
Jééééééé ohmy.gif ..van egy új KARA cikk! ohmy.gif
És amint látom Kareast is írta. laugh.gif
Hát nekem nagyon tetszik a klip bár egyet kell értenem Betti90-el a STEP színtjét tényleg nem éri el. smileeee.gif De azért nem rossz laugh.gif
Nagyon örülök neki, hogy Gyu Ri és Ha Ra több részt kapott. thumbsup.gif
A táncuk is nagyon egyedire sikeredet, kész remekmű..
Hát nekem még szoknom kell Young Ji-t, de nem csalódtam a tehetségében.. smileeee.gif
2014. augusztus 25. 18:42 #22
- törölt felhasználó -    
De jó, hogy róluk is megjelent egy új cikk. laugh.gif Végre újra vannak Koreaiak!! laugh.gif yahoo.gif
Hát a kliphez szólva nekem tetszik. Jó volt már jobb is, de ez is jó laugh.gif smileeee.gif
A dal nagyon tetszik, bár a Lupin és a Jumping szerintem azért messze jobban sikerült blush.gif
Az visszont tetszik, hogy ilyen egyedi táncot alkottak. laugh.gif wub.gif
Nos...Young Ji...nekem egész szimpatikus, mondjuk azért Nicole-t és Ji Young-ot jobban szeretem.. blush.gif smileeee.gif
2014. augusztus 26. 00:12 #23
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Egyet nem értek már régóta. Nem tudnak kreatívabbak lenni dalcím választásnál? Ez nem csak rájuk vonatkozik, a többi bandára is. Vagy egy könnyű angol szó vagy két szó, vagy koppintás, akármi. Lehetnének picit ötletesebbek. Most megint nem leszólni akarom őket.
Nem rossz dal egyébként, de felejtős, a refrén aprócskát fülbemászó, de valami erősebb hatás hiányzik belőle, a kedvencem nem lesz.
2014. augusztus 26. 11:52 #24
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Csatolások: 0
Azonosító: 196242
Áááááá, ezazzz, csak most láttam ezt a cikket, és jaaaajj, de örülök nekiiii! laugh.gif
Amúgy a számhoz és a videokliphez szólva: én imádom, naponta meghallgatom, és a klip is tetszik biggrin.gif Hajrá, KARA!
2014. augusztus 26. 13:09 #25
- törölt felhasználó -    
Huh. Elsősorban is el kell mondjam, hogy JiYoung és Nicole nélkül nekem tök más a banda, annyira szokatlan, nem is éreztem azt elsőre, hogy én most KARA számot hallgatok. Baromira fáj, hogy ők ketten x év után csak úgy leléptek, persze tudom, hogy Angliában tanulnak és szólóznak, de picurkát nekem ez hirtelen volt.
A szám nagyon tetszik ezt leszámítva. Pedig a teaser-ök mostanában annyira gyengére sikerednek szinte az összes bandánál, hogy minden reményemet eldobom magamtól, de nem baj, legalább pozitívan csalódok.biggrin.gif Pörgős. hangulatos, bulizós, á egyszóval nekem nagyon bejön.
YoungJi nálam amúgy nem igazán oszt-szoroz. Bedobták gyorsan, hogy ne trióként menjen tovább a csapat, mert az nagy rajongótábor-veszteséggel járna, de nálam olyannyira semleges, hogy az hihetetlen. De lehet még csak szoknom kell az új felállást, nem tudom.
Összességében nem kellett csalódnom magában a számban és a klipben, a tagváltás még mindig nagy seb számomra, de idővel remélem begyógyul...
2014. augusztus 30. 17:20 #26
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon jó lett az egész, bár furcsa, hogy négyen vannak. unsure.gif Nagyon hiányzik Nicole és Ji Young. unsure.gif unsure.gif
De azért annyi jó van ebben, hogy a KARA nem bomlott fel és a stílusuk sem lett annyira más. laugh.gif
2014. augusztus 30. 17:21 #27
Tom44
Tom44

StátuszAnaleigh Tipton és Raina Hein a kedvenc modelljeim.
Hozzászólás: 668
Csatolások: 97
Azonosító: 202956
Jó klip lett.
2014. szeptember 13. 10:15 #28
- törölt felhasználó -    
Az új daluk, szerintem nagyon jól sikerült. Örülök, hogy nem dobták el a régi megszokott stílusukat. A klip sajnos nem annyira fogott meg, mint ahogy a többi, viszont a táncuk nagyon jól sikerült, főleg az eleje.
Young Ji-ról, mint az új tagról annyi, hogy szerintem nagyon szép és a hangja is csodálatos.
Mondjuk én nem úgy érzem, hogy nagyon beleillik a csapatba. Igaz, engem is sokként ért Nicole és Ji Young távozása, lehetséges, hogy csak ezért gondolom így.
Talán ha más körülmények között ismerem meg, jobban megszeretem.
2014. szeptember 19. 23:20 #29
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Szeretem a lányokat, de nekem ez vérszegény lett. Az eladások se a megszokott Kara színvonalat hozzák. Ennél több kell a lányoktól. Youngjival nincs sok baj, jól beilleszkedett a csapatba. Viszont Nicoleért örökké sajogni fog a szívem sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok