A kamiliák nagy örömére a KARA pár napja dobta ki a legújabb mini albumukat, valamint az album mellé egy új videó is napvilágot látott
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Kara - Mamma Mia
2014. augusztus 24. 18:19
2014. augusztus 24. 18:34
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
nem rossz, nem rossz, bár Young Ji-t még meg kell szokjam
2014. augusztus 24. 19:06
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Imádom!
Még Young Ji-t is. Ő volt a tökéletes választás. És bár hiányzik Nicole és Ji Young, de valamilyen szinten nekem jobb, hogy új a felállás, és ezzel a comeback-el valami sokkal másabbat alkottak a csajok, mint az eddigi zenéik. Remélem, hogy Seung Yeon, Gyu Ri és Ha Ra idővel közeli, és testvéries kapcsolatot tudnak kialakítani Young Ji-val, és tökre szeretném, hogy majd variety show-kban is szerepeljenek, pl. amilyen a Haha Mong show is volt, és akkor az új lakásukat is bemutathatnák, mert szerintem tuti, hogy ezzel a tagcserével el is költöztek a régi lakásukból. Bár ez nem biztos.
Na mindegy, de ezt a számot nagyon nagyon szeretem.
2014. augusztus 24. 19:14
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
A klip az nagyon jó lett, de a dal nekem legalább is nem éri el a Step szintjét. YoungJi nagyon tehetséges, vele nagyon megvagyok elégedve és az az igazság, hogy az albumon sokkal jobb dalok is vannak, mint a Mamma Mia. Remélem majd azokhoz is lesz klip.
2014. augusztus 24. 19:41
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Vilcsi @ 2014.08.24. 19:39)
ezt most mijen nyelven éneklik?
Ott van a cikkben, hogy dél-koreai lánycsapat, akkor koreaiul énekelnek.
2014. augusztus 24. 19:56
Idézet (Betti90 @ 2014.08.24. 19:14)
A klip az nagyon jó lett, de a dal nekem legalább is nem éri el a Step szintjét. YoungJi nagyon tehetséges, vele nagyon megvagyok elégedve és az az igazság, hogy az albumon sokkal jobb dalok is vannak, mint a Mamma Mia. Remélem majd azokhoz is lesz klip.
Ebben egyet kell értenem veled Betti90 a STEP szerintem is azért messze nagyobb siker, bár én valószínű, hogy ezt azért mondom,mert a STEP a kedvenc KARA számom, mivel ezt hallottam tőlük legelőször.
Szerintem nem lesz ebben az évben, legalább is eddig nagyon úgy néz ki, hogy az októberi Japán turnéjuk elég hosszú ideig elhúzódik, szóval valószínű, hogy új klip csak jövőre lesz, de ez még nem biztos, lehet hogy a turné alatt összehoznak még egyet az albumról. Ráadásul még a dal Japán verziójának klipje is visszavan
2014. augusztus 24. 20:06
|
|
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline
|
nem tetszik, inkább tucat kóreai zenének találom.
(nem szeretnék a kommentem miatt sértődéseket, tartsuk inkább tiszteletben mindenki saját véleményét pls!)
(nem szeretnék a kommentem miatt sértődéseket, tartsuk inkább tiszteletben mindenki saját véleményét pls!)
2014. augusztus 24. 20:07
Remek visszatérés lett, nekem nagyon tetszik. Szép munkát végeztek a lányok.
Youngji is kifejezetten szimpatikus lány, úgy egészeben beleillik a KARA-ba. Viszont, nagyon sajnálom, hogy Nicole és Jiyoung már nincs, de reménykedjünk, hogy azért a közeljövőben hallunk majd felőlük is.
2014. augusztus 24. 20:08
A mostani daluk és albumuk is remek. Nekem most először tetszett úgy igazán egy Kara comeback és Young Ji is jól bele illik a csapatba. Remélem a Nicole-t és Ji Young-ot kedvelők is megszeretik majd az új maknae-t.
2014. augusztus 24. 23:48
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Úgy érzem, mintha Youngji már ezer éve benne lenne a bandában, teljesen bele illik a csapatba. Ez a dal nekem nem volt csalódás, az album többi számától picit többet vártam, de egész jók lettek
Klipileg a japán verzió jobban bejön a rucik és a kicsit más koreográfia miatt.
Klipileg a japán verzió jobban bejön a rucik és a kicsit más koreográfia miatt.
2014. augusztus 25. 10:39
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Hát én ősszínte leszek.
Egyálltalán nem szimpatikus nekem Young Ji.
Szerintem az 5 tagú KARA sokkal jobb volt.
Persze ez csak az én véleményem.
Az új dal egész jó, bár nekem, pont hogy a tánc rész van eltúlozva.
A klippel nincs bajom, én úgy vettem észre, hogy itt Seung Yeon a legszebb benne.
Egyálltalán nem szimpatikus nekem Young Ji.
Szerintem az 5 tagú KARA sokkal jobb volt.
Persze ez csak az én véleményem.
Az új dal egész jó, bár nekem, pont hogy a tánc rész van eltúlozva.
A klippel nincs bajom, én úgy vettem észre, hogy itt Seung Yeon a legszebb benne.
2014. augusztus 25. 12:41
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon jó lett !
A klip is gyönyöru ☻♥
2014. augusztus 25. 14:07
Szerintem hozták a formájukat, bár tény, hogy nem ez lesz a kedvenc KARA dalom. A klipje abszolút illik a dalhoz, nem üt el tőle. Youngji közéjük való, egyáltalán nem feltűnő, hogy csak most került a csapatba.
2014. augusztus 25. 17:52
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Csak most vettem észre, hogy Kareast írt egy ilyen cikket.
Először is gratulálnék hozzzá!
Nekem az album nagyon tetszik, jó kis dalok vannak rajta.
A klip is remekül sikerült, főleg a táncuk a legjobb
A dal is nagyon csodás, főleg azért hogy Ha Ra sokkal, több részt kapott, mint álltalában.
Nekem az album nagyon tetszik, jó kis dalok vannak rajta.
A klip is remekül sikerült, főleg a táncuk a legjobb
A dal is nagyon csodás, főleg azért hogy Ha Ra sokkal, több részt kapott, mint álltalában.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: